Μπαγκαζιερα οροφης

Reaction score
7.242
Το θεμα βεβαια απο οτι ειδα εχει ξανασυζητηθει πριν απο καποια χρονια,απλα το επαναφερω γιατι λογω καποιων προσωπικων θεματων,η αγορα καινουργιου (και μεγαλυτερου) αυτοκινητου μετατεθηκε για την επομενη χρονια. Χρειαζομαι λοιπον μια μπαγκαζιερα οροφης,μικρου σχετικα μεγεθους (350 λιτρα περιπου) και λογικου κοστους.Μην μου πειτε για thule κλπ,δεν με ενδιαφερει ουτε η σουπερ ποιοτητα,ουτε η σουπερ αντοχη στον χρονο (θα χρησιμοποιηθει αλλωστε για τα επομενα 2-3 καλοκαιρια το πολυ και για το δεκαημερακι των διακοπων,ισως οχι και τοσο αν το επομενο αυτοκινητο εχει σχετικα μεγαλο χωρο αποσκευων),αλλα να μην μου φυγει και στο δρομο ή βαλει νερα με το πρωτο ψιλοβροχο.Απο το συντομο ψαξιμο που εκανα,ειδα οτι αρκετα οικονομικες ειναι οι Ελληνικες Hermes,αλλα δεν ξερω κατα ποσο πληρουν εστω τις ελαχιστες τυπικες προδιαγραφες ποιοτητας.Αν λοιπον καποιος εχει εμπειρια απο την εταιρεια ή απο κατι αλλο σχετικα προσιτο,θα με βοηθουσε πολυ να καταθεσει την αποψη του.

Reaction score
395
Φιλε tanto θα σου ελεγα προχωρα αφοβα στην hermes.Tην εχω 5 χρονια συνεχως τοποθετημενη στο αυτοκινητο,χωρις να την βγαζω χειμωνα-καλοκαιρι.Ουτε νερο εχει μπει ποτε ουτε εχει αποχρωματιστει ουτε εχει χρειαστει να σφιχτει στη σχαρα,απο τη πρωτη μερα που τοποθετηθηκε μεχρι και τωρα.Αν και σταθμευω σε πυλωτη,το αυτοκινητο κυκλοφορει καθημερινα και εκτιθεται στον αυγουστιατικο ηλιο για 20 μερες συνεχεια.

Reaction score
33
Φιλε tanto θα σου ελεγα προχωρα αφοβα στην hermes.Tην εχω 5 χρονια συνεχως τοποθετημενη στο αυτοκινητο,χωρις να την βγαζω χειμωνα-καλοκαιρι.Ουτε νερο εχει μπει ποτε ουτε εχει αποχρωματιστει ουτε εχει χρειαστει να σφιχτει στη σχαρα,απο τη πρωτη μερα που τοποθετηθηκε μεχρι και τωρα.Αν και σταθμευω σε πυλωτη,το αυτοκινητο κυκλοφορει καθημερινα και εκτιθεται στον αυγουστιατικο ηλιο για 20 μερες συνεχεια.
Δυστυχώς Μια είναι η μάρκα, σίγουρα πιο ακριβή, THULE

Reaction score
7.242
Δυστυχώς Μια είναι η μάρκα, σίγουρα πιο ακριβή, THULE
το ξερω αυτο,αλλα οπως εγραψα εχω τις ελαχιστες απαιτησεις ποιοτητας-αντοχης.Αν ηταν αλλιως προφανως θα πηγαινα εκει.

Last edited:

Reaction score
80
3ος χρονος με την Hermes, κανενα προβλημα
Σε 3 διαφορετικα αυτοκινητα, ταξιδια μακρινα και κοντινα
Αριστη σε ολα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος