Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.....

Reaction score
1.953
.....γιατί ενώ κλείδωνα στα 11-12 περίπου εδώ κ 2 χρόνια (HOL, Netfaster IAD, 1500m DSLAM), μετά από σαφες πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε εχτες, (αποσυνδέσεις και συνδέσεις στα 2,5 περίπου με 36db attenuation), και μετά την άμεση αντιμετώπιση από το τεχνικό τμήμα του πάροχου, κλειδώνω πλέον στα 7-8 ΑΛΛΑ το σερφάρισμα μου είναι σαφώς πιο γρήγορο απο πρίν....;;;; :118:

Να πώ επίσης ότι το πρόβλημα που διαγνώστηκε είναι πιθανό πρόβλημα του netfaster, και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να μου το αντικαταστήσουν.....(το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχω το καινούργιο....)

Αυτα......:109:

Reaction score
0
Πιθανών να σου αλλάξανε το πρωτόκολλο από ADSL+ σε ADSL απλό ,να το πω . Το adsl+ συγχρονίζει μέχρι τα 24 ενώ το απλό μέχρι τα 8 . Τουλάχιστον έτσι έγινε σε έναν κολλητό μου που είχε πολλές αποσυνδέσεις και φυσικά μετά και πιο γρήγορο αλλά και πιο σταθερό.

Reaction score
1.953
Απάντηση: Re: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.....

Λές ε....
Τι να πω....Δεν εχει ερθει και το καινούργιο ρουτεράκι....ακομα....!!!
Αν προλάβω θα δώ όταν πάω σπίτι αυτό με το ADSL και ADSL+....και θα τους πάρω ένα τηλεφωνάκι να μάθω νέα τους...!!!

Ευχαριστώ για την πληροφορια!

Reaction score
4
Απάντηση: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.....

Το ότι σε κλειδώσανε σε χαμηλότερες ταχύτητες, σίγουρα βοήθησε αρκετά.
Οσο μεγαλώνει η ταχύτητα, τόσο αυξάνονται τα λάθη μετάδοσης. Συνήθως για να μην παραπονούμαστε, οι εταιρείες φροντίζουν να μπορούμε να κλειδώσουμε σε όσο μεγαλύτερη ταχύτητα γίνετε.
Τι να το κάνεις όμως όταν σε τέτοιες ταχύτητες έχεις μεγάλο αριθμό λαθών και επανα-μεταδόσεων... χάνεις bandwidth πρακτικά απο τις επαναλήψεις...
Για αυτό το λόγο πολλές φορές μικρότερες ταχύτητες είναι αρκετά γρηγορότερες απο κάποιες μεγαλύτερες.

Reaction score
1.953
Απάντηση: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.....

Line Rate - Upstream (Kbps): 741
Line Rate - Downstream (Kbps): 12406

και

Downstream upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 105 130
Attenuation (0.1 dB): 375 151
Output Power (0.1 dBm): 13 126
Attainable Rate (Kbps): 14192 856

Aυτά με το καινούργιο modem, χωρίς να γίνει η παραμικρή ρύθμιση απο κανέναν.. plug n play....

Δεν έχω και πολύ ιδέα αν τα νούμερα είναι καλα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.235
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ