Μυστικο περασμα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Διαβαζοντας το παρακατω αρθρο μου ηρθε στον νου μια φλασια για δημιουργια "μυστικου" home cinema.
Το φανταζεστε να...ανοιγετε την βιβλιοθηκη και αντι για μεσαιωνικα περασματα να βρισκεστε στο υπερ μοντερνο dedicated home cinema room σας?:bravo:

http://www.woodfold.com/bookcase/residential.php

Reaction score
14
Διαβαζοντας το παρακατω αρθρο μου ηρθε στον νου μια φλασια για δημιουργια "μυστικου" home cinema.
Το φανταζεστε να...ανοιγετε την βιβλιοθηκη και αντι για μεσαιωνικα περασματα να βρισκεστε στο υπερ μοντερνο dedicated home cinema room σας?:bravo:

Ναι ....και άντε να δικαιολογήσεις το ...νταπα ντούπα πίσω από την βιβλιοθήκη. :happy_8: :happy_5:

Βεβαία προσφέρει και καλό άλλοθι...στα μικρά διαμερίσματα! :shock:
Άμα σου πει κανένας ότι είναι μικρό το σπίτι σου, μπορείς να ισχυριστείς οτι υπάρχει άλλο τόσο + οι κρεμαστοί
κήποι της Βαβυλώνας ...πίσω από την βιβλιοθήκη! :cool_3:

Reaction score
164
Πείτε μου τώρα πιος φυσιολογικός άνθρωπος θα ήθελε κάτι τέτοιο. Μόνο όποιος έτρεμε την παντόφλα και θα ήθελε να εξαφανιστεί από προσώπου γης (και γυναίκας). Ε, Ανδρέα;:happy_8:

Reaction score
3
Πείτε μου τώρα πιος φυσιολογικός άνθρωπος θα ήθελε κάτι τέτοιο. Μόνο όποιος έτρεμε την παντόφλα και θα ήθελε να εξαφανιστεί από προσώπου γης (και γυναίκας). Ε, Ανδρέα;:happy_8:
εεεε...εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιο :happy_9::happy_9::happy_9:

Reaction score
164
εεεε...εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιο :happy_9::happy_9::happy_9:
Πήγαινε ένα απόγευμα στους Θρακομεκεδόνες, και αν σου αρέσει ρώτα τον από πού το πήρε.:happy_9:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members
38.188