ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ - Location Sound

Reaction score
43
30.1.09 αγόρασα απο το κατάστημα του κυρίου Θέμη Ζαφειρόπουλου - Location Sound - έναν Trends Audio PA-10.
Ο προενισχυτής απο την αρχή είχε φύσημα το οποίο ήλπιζα οτι θα μειωνόταν με το στρώσιμο. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Επιπροσθέτως να πώ οτι επιβεβαιώθηκε και απο ένα ακόμη διαπρέπον ζεύγος αυτιών του site μας, αυτά του αγαπητού φίλου Pseiras.
Όποτε τον άκουγα ναι μεν μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος του αλλά το φύσημα που άκουγα μου "κουνούσε" το νευρικό μου σύστημα...
Αναπτύχθηκε έτσι μία σχέση love and hate μέχρι που αποφάσισα να τηλεφωνήσω εκεί απο όπου τον αγόρασα.

"Φέρτε τον εδώ να σας τον αλλάξουμε"
:111::111::111:

Κατακεραυνώθηκα! Ούτε "μα" ούτε "μου".
Έτσι απλά λοιπόν, πήγα, τον ακούσαμε λιγάκι, και έφυγα με έναν ολοκαίνουριο που και εξαιρετικό ήχο έχει, και πολύ ήσυχος μου ακούγεται! Αυτά όμως σε άλλο thread όπου και θα κάνω λεπτομερή αναφορά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στον κύριο Θέμη Ζαφειρόπουλο για την επαγγελματική του συνείδηση αλλά και για την ευγενένειά του.
Ότι μπορώ να προμηθευτώ στο μέλλον που θα το εμπορεύεται και η Location Sound ασφαλώς και θα την προτιμήσω. Και ας το βρίσκω κάπου στο internet πιο φθηνά. Μερικά πράγματα -ειδικά- στην εποχή μας δεν αποτιμώνται με χρήματα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ - Location Sound

:607::607:Για την Location

και :607::607:για σενα για την τελευταια σου φραση!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.188

Άριστα, εύγε και στους δυό σας!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Μπράβο στους πραγματικούς επαγγελματίες που συμπεριφέρονται με αυτό το τρόπο στους πελάτες τους.

Άντε και στους υπόλοιπους...:126::126::126:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μπράβο στον κ. Ζαφειρόπουλο λοιπόν!
Χαίρομαι που οι κακές παρέες (βλ. Τσαντουλής, Κόγιας) δεν τον έχουν χαλάσει ακόμη! :205:

Άντε, γράψε για τον λαμπάτο τίποτα! Θα τον είχα πάρει ήδη (και καθόλου να μην παίζει - tribute στην Trends ρε παιδί μ') αλλά με τρώει το χέρι μου να φτιάξω μόνος μου κάτι που μου έχει γυαλίσει από καιρό...

Reaction score
2
Μπράβο στον κ. Ζαφειρόπουλο λοιπόν!
Χαίρομαι που οι κακές παρέες (βλ. Τσαντουλής, Κόγιας) δεν τον έχουν χαλάσει ακόμη! :205:
Αν θυμάμαι καλά ο κ.Ζαφειρόπουλος είναι συνυπεύθυνος για την κατάντια της μουσικής κατηγορίας του avsite...

:142::142:

Reaction score
3.260
Απάντηση: Re: ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ - Location Sound

Μπράβο στους πραγματικούς επαγγελματίες που συμπεριφέρονται με αυτό το τρόπο στους πελάτες τους.

Άντε και στους υπόλοιπους...:126::126::126:
Γιατί οι υπόλοιποι δεν θα αντικαθιστούσαν ένα μηχάνημα αξίας $200 όταν η επισκευή ενδεχομένως θα τους κόστιζε ακριβότερα ?

Reaction score
43
Προσπάθησε να αλλάξεις κάτι με τη μισή αξία στο e-shop και αν τα καταφέρεις θα ανακυρηχτείς εθνικός ήρωας.
Εδώ του άλλου του είπα καλησπέρα και μου απάντησε "Ναι"...

Reaction score
3.260
Απάντηση: Re: ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ - Location Sound

Προσπάθησε να αλλάξεις κάτι με τη μισή αξία στο e-shop και αν τα καταφέρεις θα ανακυρηχτείς εθνικός ήρωας.
πρόβλημα επικοινωνιας.

Reaction score
8

Συγχαρητήρια.Έτσι πρεπει να ειναι ολοι οι σωστοι επαγγελματίες

Reaction score
1.844

Συγχαρητήρια στον Κο Θέμη, που αποδεικνύει άλλη μια φορά το ήθος του, αλλά και στον elton, που αποδεικνύει πως ξέρει να εκτιμά παρόμοιες συμπεριφορές! :444:

Reaction score
150

Δεν ξέρω αλλά στο Πλαίσιο τους έχω αλλάξει τα φώτα τα τελευταία 4-5 χρόνια. Μιλάω για πάνω από 100 αλλάγές!! Με ξέρουν βέβαια πια...και οι τεχνικοί και οι υπεύθυνοι και οι πωλητές.

Reaction score
2
Δεν ξέρω αλλά στο Πλαίσιο τους έχω αλλάξει τα φώτα τα τελευταία 4-5 χρόνια. Μιλάω για πάνω από 100 αλλάγές!! Με ξέρουν βέβαια πια...και οι τεχνικοί και οι υπεύθυνοι και οι πωλητές.
Φαντάζομαι όταν μπαίνεις στο πλαίσιο φεύγουν οι τεχνικοί ε?

:142::142:

Reaction score
47
Ειδικά στο Πλαίσιο τα μισά είδη που έχω πάρει ήταν ελατωματικά. Περιτό να αναφέρω οτι πάντοτε μα πάντοτε οι τεχνικοί τα βρίσκουν όλα οκ, και μόλις τους πω οτι θέλω να επιστρέψω το προϊόν και να πάρω τα χρήματα μου πίσω, τότε μου κάνουν την επιστροφή. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται αν έχει περάσει καιρός αλλά είσαι μέσα στηην εγγύηση. Την πάτησες! Θα στο τρενάρουν μέχρι να περάσει η εγγύηση ή θα πρέπει να πας καμμιά 10ριά φορες και να τους τα σπάσεις.
Οπότε καθόλου αυτονόητες δεν ειναι επαγγελματικές συμπεριφορές σαν του κου Θέμη, τον οποίον συνχαίρω κι εγώ με την σειρά μου.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ