Νέες προσφορές και υπηρεσίες TELLAS

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Οπως σας έχω προαναφέρει έχω στο σπίτι TELLAS και ONTELECOM.

Χρειάζομαι 2 τηλέφωνα και γιαυτό τον λόγο διατηρώ και τις 2 συνδέσεις.

Επειδή έλειξε η TELLAS σκέφτηκα να μεταφέρω την γραμμή στην ONTelecom σαν 2η γραμμή μέσα απο το ίδιο πακέτο, με επιπλέον χρέωση 12 ευρώ ανα μήνα.

Στην TELLAS πληρώνω 39,90 για τις υπηρεσίες της, το ZISTO.

Πάνω λοιπόν που έκανα την σκέψη , έρχεται η TELLAS και κάνει την παρακάτω προσφορά :

- 12 MBit Internet

- Δωρεάν τηλεφωνια σε όλη την Ελλάδα

- Δωρεάν τηλεφωνία σε 38 χώρες σε όλο τον κόσμο (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Καναδάς, Βέλγιο, Ισπανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Αυστρία, Ολλανδία, Κύπρος, Ελβετία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Σουηδία, Σιγκαπούρη, Δανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Ανδόρα, Λουξεμβούργο, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Βουλγαρία, Τουρκία, Γιουγκοσλαβία, Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Φινλανδία, ΠΓΔΜ (Fyrom), Ρουμανία, Νέα Ζηλανδία, Βατικανό, Νότια Κορέα, Πουέρτο Ρίκο)

- και το νέο πακέτο ΔΩΡΕΑΝ 60 ΛΕΠΤΑ προ ΟΛΑ τα κινητά ανα μήνα !!!

Η προσφορά αυτή θα ισχύει για όλους τους συνδρομητές (παλιούς - νέους) απο 15 Μαρτίου και μετά.

Να σας πώ ότι ΔΕN είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες της ONTelecom, και ότι για το Internet χρησιμοποιώ TELLAS με πολύ πιο καλύτερο download σε όλες τις ώρες.
Η γραμμή της ON έχει προβληματάκια (?) εν σχέσει με την TELLAS, παρόλο που περνάνε απο το ίδιο καλώδιο για το σπίτι και καταλήγουν μάλλον στο ίδιο κέντρο του ΟΤΕ. Λύση μάλλον δεν βρίσκεται, παρόλο που ενεργοποιήθηκαν κάποια "μεγάλα" μέσα...

Ετσι μετά απο αυτη την προσφορά της TELLAS μάλλον νομίζω ότι έκανα λάθος που επέλεξα ON... ο χρόνος θα δείξει...

Reaction score
14
αν δεν είχα Σωτήρη την ΟΝ στο σπίτι θα την είχα ξηλώσει εδω και καιρό.

Το να δοκιμάσεις να κάνεις troubleshooting στο help desk της ΟΝ είναι μαζοχισμός το λιγότερο, ή δουλειά για αργόσχολο και ανθρωπο που εχει πολύυυυυυυ χρονο για χασιμο....!!!!

Σωτήρη κρατάς πολύ κόσμο στο μαγαζί σου.... να το ξέρεις... και ακόμα καλύτερα να το ξέρει η ΟΝ...!!!!

Reaction score
3
Τελικά μονο εγώ δεν λέω κουβέντα για την On; Παιδιά εγω έχω 16 μεγαμπίτια και τα χαίρομαι :116:

Reaction score
14
Τελικά μονο εγώ δεν λέω κουβέντα για την On; Παιδιά εγω έχω 16 μεγαμπίτια και τα χαίρομαι :116:
είναι αν σου κάτσει η στραβή, δηλαδή αν ο ΟΤΕ εχει ασχημη γραμμή.... τότε καμμιά ΟΝ δεν κάνει τίποτε....

Στον Πειραιά στο γραφείο εχουμε 16 μεγκαμπίτια και 3 τηλέφωνα με αψογη ποιότητα απλά στο σπίτι ότι και να βάλω εχουν σκουριά τα καλώδια του ΟΤΕ και τα δεδομένα ερχονται μούσκεμμα!!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Νέες προσφορές και υπηρεσίες TELLAS

Ετσι δυστυχως είναι τα πραγματα , απλά εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι η TELLAS παίζει μια χαρά και η ON μέσα απο το ίδιο καλώδιο περνάει συνεχώς errors, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Reaction score
14
Πάνο το μεγάλο σου και δικό μου προβλημα είναι οτι απο το ιδιο καλώδιο περνάμε δυο ADSL και η μία δημιουργεί cross interference (παρεμβολές) στην άλλη. Μίλαγα πρίν λίγο για κάποια θέματα με τον Κάρολο Γκίκα (Ops manager ON) και του ανέφερα 2 παράδοξα που νόμιζα οτι συμβάινουν:

1) εχω 3 ADSL στον ίδιο χώρο (Σπίτι) και καμμιά δεν μπορεί να ανέβει πάνω απο 2.5mbits. Οταν ειχαμε μια διακοπή ρευματος η νέα γραμμή της forthnet που την ανοιξαν πρίν 1 εβδομάδα και δεν κλείδωνε πάνω απο 2.5μbits οταν εβαλα το ρουτερ πάνω στο ups και συνδέθηκα με το Laptop είχε κλειδώσει στα 8.5mbits και με noise margin 13db. Μολις ξαναήρθε το ρευμα επεσε σταδιακά στα 4 και μετά πάλι οριακά κλείδωνε στα 2mbits. Τι συμβάινει? Παρεμβολες ηλεκτρικής φύσεως στα σχεδόν γυμνά καλώδια του ΟΤΕ. Αθωράκιστα καλώδια που δεν προσφέρουν καμμιά αποβολή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολων/πεδίων.

Πιθανά επίσης τα καλώδια του ΟΤΕ να περνάνε μέσα ή και να είναι ενα κομποσχοίνι με τα καλώδια της ΔΕΗ. Οτι και να εχει το οτι με κομμένο το ρευμα στην περιοχή ανέβηκε η προβληματική σύνδεση μου και μόλις επανήλθε ο ηλεκτρισμός εφαγα πάλι σκατά.

2) Οι τρείς ADSL ερχονται στην ρεγκλέτα του κατανεμητή μου και απο εκεί με ένα UTP καλώδιο τα εφερνα (15 μέτρα απόσταση) μέχρι τον υπολογιστή μου. Μόλις εβαλα και την τρίτη γραμμή (την νέα της forthnet) και αυτή στο ίδιο καλώδιο αρχισαν να flappάρουν οι άλλες δύο και εναλλάξ να χάνουν τον χρονισμό τους. Τελικά όταν περάσα κάθε γραμμή σε δικό της UTP όλα παίζουν μια χαρά. Αρα. Η μία γραμμή μπορεί να σκοτώσει την άλλη, επίσης μου είπε ο Κάρολος Γκίκας οτι πιθανά και μία γραμμή που είναι κλειδωμένη σε υψηλό προφίλ ταχύτητας να δημιουργεί πολύ μεγαλυτερες παρεμβολες στην άλλη που είναι χαμηλότερη ή και ίδια σε ταχύτητα. Γενικά αυτό που κάνουν πολλοί και εγώ μαζί οτι μια γραμμή παίζει ασχημα... βάλε και δευτερη μήπως είσαι τυχερός και η νέα παίξει καλύτερα μπορεί να είναι μπούμερανγκ..

Εχω ακόμα πολλά πειράματα να κάνω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.082
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK