ΞΕΡΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:::

Reaction score
0
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις στο προηγουμενο ερωτημα μου.
Μπορει καποιος να μου υποδειξει μαγαζια (Αθηνα και κυριως γυρω απο την Ηλιουπολη) που ασχολουνται με πωληση-εγκατασταση προβολεα, οθονης κλπ ωστε να λυσω τις αποριες μου?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
50
Γενικώς το θέμα της εγκατάστασης, από κάποιον πιο εξειδικευμένο, οθόνης και βάσης προβολέα (ακόμα και ηχείων στον τοίχο) είναι ενδιαφέρον. Φαντάζομαι ότι μπορεί και να είναι ανεξάρτητο του καταστήματος που πουλάει προβολείς και ίσως και ανεξάρτητο της ρύθμισης προβολέα. Πράγματι, υπάρχουν άτομα για τέτοιες δουλειές; Για πολλούς πχ. μπορεί να μην είναι εύκολο να αλφαδιάσουν την οθόνη τους, κάτι που έχει μεγάλη σημασία στη σωστή τοποθέτησή της. Ο Βαγγέλης (Λάμπρου) πρέπει να ασχολείται και με εγκαταστάσης, πέραν της ρύθμισης προβολέων, ή κάνω λάθος; Αν όχι, γνωρίζουμε κάποιον άλλο/κάποιο συνεργείο/"εταιρία"/ο,τιδήποτε σχετικό;

PS: μάλλον η σωστή θέση του thread είναι στις Εγκαταστάσεις & Εφαρμογές

Reaction score
164
Από τη δουλειά του Β. Λάμπρου, ως εγκαταστάτη, έχω ιδίαν πείρα.
Πολύ καλή δουλειά, καθαρή, όσο ήταν δυνατόν τα κανάλια και τα καλώδια εξαφανίστηκαν.
Τρία άτομα δούλεψαν για αρκετές ώρες, με υπομονή (φαντάσου να είσαι ανεβασμένος σε μια σκάλα και να τρυπάς προς τα πάνω και ο άλλος να σε βομβαρδίζει με 8 ερωτήσεις/λεπτό :) ), και επιμονή. Έξι μήνες μετά, όλα είναι στη θέση τους, όλα λειτουργούν όπως την πρώτη μέρα. Ευχαριστημένος 100%.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.481
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134