ΟΝΚΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Reaction score
4.849
ειχα ακουσει φημες οτι οι ΟΝΚΥΟ εχουν πολλες φορες προβλημα συνδεσης με διαφορους βιντεοπροβολεις αλλα δεν ειχα δωσει σημασια .

ωσπου ετυχε και σε εμενα .
στην αρχη νομιζα οτι ηταν προβλημα με το scaler (crystalio 3800) .

λεω δεν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ τους .

μετα τα εβαλα με το pc μου .
λεω δεν μπορει κατι κανουμε λαθος .
μεχρι με το ps3 δοκιμασα .
τα ιδια κ με 2 δορυφορικους δεκτες που εχω .

οταν δοκιμασα ομως ολες τις πηγες με τον scaler κατευθειαν ολα δουλευαν αψογα !!!

μιλαμε για μεγαλη φρικη .

ειχα την φαεινη ιδεα να δοκιμασω ολες τις πηγες συνδεμενες πανω στον ονκυο με την tv μου ... ΟΛΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΨΟΓΑ !!!

ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !!!

εχει κατι παρομοιο συμβει σε εσας ???

Reaction score
2
λέγε μας τέτοια τώρα που περιμένουμε τον δικό μας....
πιο μοντέλο είναι?
δοκίμασες να του περάσεις το τελευταίο firmware?

Reaction score
4.849
ειναι ο 886 .
αυριο τον παω στην αντιπροσωπεια γιατι υπαρχει εγγυηση .
θα ενημερωσω ...

Reaction score
4.849
ο προ παραδωθηκε στην αντιπροσωπεια σημερα το πρωι .
περιμενουμε τηλ απο τον τεχνικο για τον ασθενη ...

Reaction score
2
Απάντηση: ΟΝΚΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μόλις ξεπακετάρω τον SR 607 και ομολογώ μου έκανες την καρδιά περιβόλι......καλο κουράγιο και σε εσένα...

οκ τον εβαλα και στο ρευμα και αναψε κανονικά...μοσχομυρίζει φρέσκο. Μέχρι να έρθουν τα ηχεία θα τον ξαναβάλω στο κουτί και θα ξεκοκαλίσω το μανουαλ.

Reaction score
0

Eχω τον 906 απο τον μαρτη κ ολα οκ κανενα προβλημα , μαλιστα ημουν κ τυχερος σε μια φαση, διαταραχης της τασης φανταζομαι , μου καηκε ο προβολεας αλλα δν επαθε τιποτα αυτος ! παντως να πω την αληθεια εχω λιγο αγχος μηπως παθει κατι κ ποιος τον στελνει γερμανια??? η αντιπροσωπεια εδω δν τον φτιαχνει με πληρωμη βεβαια?

Reaction score
2

Μια από τα ίδια..τον πήρα από το hifisound.de το πακέτο άψογο και μέσα ολα κομπλέ τιμολόγια, εγγύηση κλπ. Αν πάθει κάτι τότε βλεπουμε δεν αντέχω άλλο άγχος. Υποτίθεται κάνουμε τις Κ@υλες μας για να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και το στρες της δουλειάς κλπ κλπ αν είναι να σκέφτομαι οτι άγοράζω πότε και αν θα χαλάσει άστα να πάνε!

Reaction score
4.849
παιδια ολοι δικιο εχουμε .
απλα ειναι ειναι να μην σου τυχει ...

ειναι σαν την διαφημιση !

ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ????

Reaction score
41

σε μια φαση, διαταραχης της τασης φανταζομαι , μου καηκε ο προβολεας

Για πες μας περισσότερα πάνω σε αυτό!! :111:
Τι εννοείς με το «κάηκε ο προβολέας»?
Τα έπαιξε το τροφοδοτικό του?
Άρπαξε το πάνελ του?

Reaction score
4.849
λοιπον μετα απο τηλ που εκανα στην αντιπροσωπεια την παρασκευη αλλα και σημερα το πρωι ,
το μονο που καταφερα να μαθω ειναι οτι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ .

η απαντηση της τηλ/τριας ειναι οτι θα με παρουν τηλ μολις εχουν νεωτερα !
φταιω τωρα εγω εαν τους κραξω η οχι ?

ελεος ...

Reaction score
150
Να τους κράξεις? Πολύ ευγενικό σε ακούω!

Δεν φτάνει που τον πλήρωσες με καπέλο τον παίζουν κι από πάνω!

Reaction score
4.849
λοιπον υπαρχουν νεωτερα !
μετα απο παρα πολλα τηλεφωνηματα που εκανα στην αντιπροσωπεια επιτελους βρηκα καποια ακρη !
πλεον εχω απευθειας επικοινωνια με τον υπευθυνο του σερβις της ονκυο !
ο ενισχυτης ειχε οντως προβλημα και εχουν παραγγελθει 2 πλακετες προς αντικατασταση .
νεωτερα απο εβδομαδα ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μπραβο μακη , σου ευχομαι ταχυτατη επαναφορα

Reaction score
4.849
εχουμε νεωτερα !
πλεον εχουμε παρακαμψει την ευρωπαικη αντιπροσωπεια κ εχουμε ανοιχτη επικοινωνια με Ιαπωνια !
περιμενουμε τις πλακετες απο εκει ...

Reaction score
1

Καλά ξεμπερδέματα!
Δυστηχώς πρόβλημα μπορεί να προκύψει σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, όσα χρήματα και να έχει, ό,τι μάρκα και να είναι.

Το μόνο που θέλει είναι υπομονή και επιμονή.

Reaction score
3

Σου είναι εύκολο να ποστάρεις τα στοιχεία της εδώ επίσημης αντιπροσωπείας (ή να μου στείλεις με PM) για να υπάρχουν σε πρώτη ζήτηση?

Ευτυχώς ο "Onkyo TX-SR876" που έχω είναι μια χαρά...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.356
Re: Απάντηση: ΟΝΚΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σου είναι εύκολο να ποστάρεις τα στοιχεία της εδώ επίσημης αντιπροσωπείας (ή να μου στείλεις με PM) για να υπάρχουν σε πρώτη ζήτηση?

Ευτυχώς ο "Onkyo TX-SR876" που έχω είναι μια χαρά...

http://www.aggbv.gr/home.asp

Reaction score
4.849
θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με το τι εγινε με τον ονκυο 886 .
εχουμε και λεμε !
οπως σας ειχα πει περιμενα την εκθεση ωστε να μπορεσω επιτελους να μιλησω με καποιον υπευθυνο .
οταν λοιπον πηγα εκει ειπα ολη την ιστορια απο την αρχη και οφειλω να ομολογησω οτι η υπευθυνος εμεινε με το στομα ανοικτο και αμεσως μου προτεινε να κανω υπομονη 2 με 3 μερες ακομα ωστε να τελειωσει η εκθεση και μετα θα εκανε οτι μπορει να λυθει αμεσως το προβλημα μου .
φυσικα δεν περιμενα να γινει κατι συντομα το ομολογω και το υπογραφω κιολας !!!
την τριτη με πηρε τηλ στις 8 το βραδυ η ιδια καθως ειχε κρατησει τα στοιχεια μου στην εκθεση και μου ειπε οτι μιλησε απευθειας με ιαπωνια για το προβλημα μου ωστε να βρεθει μια λυση που θα με ικανοποιησει...
φυσικα παλι δεν εδωσα βαση γιατι υπεθεσα οτι θα ειχαμε παλι τα ιδια απο την αρχη και γιαυτο δεν εγραψα τιποτα τοσες μερες .
σημερα ομως με πηρε τηλ παλι η ιδια στις 7 το απογευμα και μου ειπε τα ευχαριστα !
μου ζητησε συγνωμη για πολλαπλη φορα και μου ζητησε να περασω αυριο το πρωι απο την αντιπροσωπεια ωστε να παραλαβω εντελως ΔΩΡΕΑΝ το νεο μοντελο και αντικαταστατη του 886 !!

πλεον νομιζω οτι δεν ειχα αδικο που επελεξα την ελληνικη αντιπροσωπεια για την αγορα μου και απλα ολα ηταν μια καθηστερηση λογω οτι δεν ειχα καταφερει να μιλησω στο σωστο ατομο νωριτερα !

οποιος θελει λεπτομερειες για το που πρεπει να απευθυνθει για προιοντα της ονκυο ας μου στειλει πμ !

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin