ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ

Reaction score
0
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΨΑΧΝΕΤE NA ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ :THE BODYHEAT (Η ΕΞΑΨΗ).Η KATHLEEN TUNER KAYTH ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΛΕΡ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Δείτε οπωσδήποτε όσες φορές αντέχετε πριν σκάσετε από τα γέλια το "The life of Brian" από τους Monty Pythons...

Εθιστικό!!!

Reaction score
41
Δείτε επίσης το......

Heat (1995)

Τώρα κοντά μάλιστα θα βγει σε S.E με 2 δισκάκια.......
All time classic για το είδος της!!! :D :D :D :D :D

Reaction score
49
Εχει δεί κανέις από σας την παρακάτω ταινία:

Στην Ελλάδα προβλήθηκε με τίτλο: Παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι.
Παραγωγή 1977, David Lynch "Lost Highway"

Οπωσδήποτε σας συνιστώ να την δείτε.
Την έχω δεί τέσσερις φορές γιά να αρχίζω να αντιλαμβάνομαι τι γίνεται!
Θεωρείται η πιό δύσκολη, μπερδεμένη ταινία του Lynch αλλά και όλων γενικώτερα.
Οσοι την έχετε δεί και έχετε βγάλλει νόημα παρακαλώ πείτε μου :!:

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Οπωσδηποτε ξαναδειτε Marx Bros (τουλαχιστον σε οσους αρεσουν ),Κρυφη γοητεια της Μπουρζουαζιας,Ο κλεψας του κλεψαντος (το πρωτο φιλμ),την τριλογια του Τζειμς Καγκνευ(3 dvd) και Νυχτες της Καμπιρια...Παλιο καλο σινεμα.... :twisted:

Reaction score
86
sambalis , εγω προσπα8θησα να την δω, την πρωτη φορα που την ειδα χαθηκα, την 2η αρχισα να μπαινω καπως στο πνευμα , 3η δεν καταφερα να την δω αλλα κατεφυγα σε επεξηγησεις στο internet.:)

Αλλη μια ταινια must ειναι το Pulp Fiction, την εχω δει 7-8 φορες [ σε λιγο θα χασω και το μετρημα] :)))

kai

ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Καλο το Pulp ,οπως και το Συνηθεις Υποπτοι ,Fargo..Αν και τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει εμπνευση στο Hollywood...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Οπωσδηποτε ξαναδειτε Marx Bros (τουλαχιστον σε οσους αρεσουν ),Κρυφη γοητεια της Μπουρζουαζιας,Ο κλεψας του κλεψαντος (το πρωτο φιλμ),την τριλογια του Τζειμς Καγκνευ(3 dvd) και Νυχτες της Καμπιρια...Παλιο καλο σινεμα.... :twisted:
πω πω τι μου θύμησες τώρα..."Ο κλεψας του κλεψαντος", ίσως η καλύτερη Ιταλική κωμωδία...πολύ γέλιο, ανελέητες φάσεις...

Reaction score
0
THE BIG LEBOWSKI.ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΔΗΣ?THE DUDE. ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΟΣΑ ΠΑΝΕ .Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ1)ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ 2)ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
...Και ολιγον απο Ζακ Τατι...... :) !!!Εγκρινω και επαυξανω για Scarface,Οργισμενο ειδωλο,ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ,Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ,ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ,WOODSTOCK,THE WILD ONE(MARLON BRANDO),THE THIRD MAN(ορσον ουελες),THE MAN WHO FELL ON EARTH,THE BOUNTY MUTINY(τσαρλς λοτον),RAN,MURDER BY DEATH,METROPOLIS,DEADLY NECKLACE(Κρις Λη),Ο ΤΖΟΝΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ,DEERHUNTER,RONIN,ολιγον απο Sellers,Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ................ας μην γραψω ολη την βαση δεδομενων που εχω.... :D

Reaction score
0
The usual suspects την εχω δει πανω απο 5 φορες.Επισης και το Amores Perros ειναι ταινιαρα

Reaction score
0
Για τον babilon:κατ'αρχας ελαβα χτες το δανειο σου απο τον Αντρεα και σε ευχαριστω πολυ .Δεν εχω ακομη προλαβει να το αξιοποιησω δοκιμαζοντας το .Θα σου γραψω νεοτερα συντομα στο θεμα σου.Τωρα εψαξα παντου να το βρω το:THE USUALL SUSPECTS και μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα με την εταιρεια διανομης και το αποσυραν.Αν το εχεις και το δανειζες;με την προυποθεση να μου πεις και τροπους αποπληρωμης.Διαθετω και εγω ενεχυροδανειστηριο.Και για οποιο αλλο μελος .

Reaction score
0
Στειλε μου με ΡΜ τα στοιχεια σου (κανα τηλεφωνακι) και θα το κανονισουμε. :wink:

Reaction score
0
Γιωργο εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα αλλα εχω διαπιστωσει και μια κακη συνηθεια στα μελη γενικα .Ξεχνανε να διαβαζουν τα pm

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.510
Members
38.332