ΟΤΕ: Απόκρυψη αριθμού ανά κλήση

Reaction score
26
O ΟΤΕ προσφέρει δωρεάν τη νέα υπηρεσία απόκρυψης καλούντος αριθμού ανά κλήση. Με τη νέα αυτή υπηρεσία οι πελάτες μπορούν να καλούν με απόκρυψη κατά περίπτωση και όποτε το επιθυμούν. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται δωρεάν με ένα απλό αίτημα είτε καλώντας στο 134 χωρίς χρέωση, είτε στο online κατάστημα του ΟΤΕ (www.oteshop.gr). Στη συνέχεια πριν από κάθε κλήση οι πελάτες απλώς πληκτρολογούν *31* και τον αριθμό κλήσης. Μετά την ολοκλήρωση της κλήσης, η υπηρεσία απενεργοποιείται αυτόματα και...

Πηγή: myphone.gr

Reaction score
14
πόσο σιχαίνομαι την απόκρυψη... απλα δεν τα απαντάω ποτε!!!

feeder να σου ρίξω τώρα αλλο ενα ινφραξιον ετσι που μαθαίνεις νέα κόλπα να βάζουν και άλλοι απόκρυψη??

Reaction score
62
πόσο σιχαίνομαι την απόκρυψη... απλα δεν τα απαντάω ποτε!!!

feeder να σου ρίξω τώρα αλλο ενα ινφραξιον ετσι που μαθαίνεις νέα κόλπα να βάζουν και άλλοι απόκρυψη??
Μια απ' τα ίδια....λες και είναι ο Πρωθυπουργός ο άλλος. Δεν σηκώνω αποκρύψεις, ειδικά στα σταθερά, που κατα 99% θα είναι τράπεζα για δάνειο, γκάλοπ κα άλλα δεινά!!

GF

Reaction score
27
Μια απ' τα ίδια....λες και είναι ο Πρωθυπουργός ο άλλος. Δεν σηκώνω αποκρύψεις, ειδικά στα σταθερά, που κατα 99% θα είναι τράπεζα για δάνειο, γκάλοπ κα άλλα δεινά!!
Παρομοιως! ΠΟΤΕ!:141:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.958
Απάντηση: ΟΤΕ: Απόκρυψη αριθμού ανά κλήση

Εγώ δε σηκώνω ούτε τις αποκρύψεις, ούτε τα νούμερα που δεν υπάρχουν στις επαφές μου. Όποιος επιμένει ας στείλει μήνυμα.
Εξάλλου, σχεδόν ποτέ δεν θα είναι κάποιο άγνωστο τηλέφωνο για καλό. Πάντα ο άλλος θα θέλει κάτι από σένα... :138:

Reaction score
4
Απάντηση: ΟΤΕ: Απόκρυψη αριθμού ανά κλήση

...
..Πάντα ο άλλος θα θέλει κάτι από σένα... :138:
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...!
Μπορεί να μην έχει θάρρος να σου πει πως σ'αγαπά :138:.

Εμένα δεν με ενοχλεί η απόκρυψη...έχει ένα μυστήριο το πράγμα..
Οι θαυμάστριες τηλεφωνούν με απόκρυψη την πρώτη φορά.

Οι τράπεζες δεν έχουν τον αριθμό μου :407:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Όπως το δει κανείς...

Για μένα δεν ειναι το θέμα αν πρόκειται για θαυμάστριες η για τράπεζες. Είναι αυτό το εκβιαστικό "θα σε κάνω εγώ να μου μιλήσεις κι ας μην το θέλεις, γιατί θα σκεφτείς ότι μπορεί να είναι κάποιος άλλος".

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΟΤΕ: Απόκρυψη αριθμού ανά κλήση

...
Για μένα δεν ειναι το θέμα αν πρόκειται για θαυμάστριες η για τράπεζες. Είναι αυτό το εκβιαστικό "θα σε κάνω εγώ να μου μιλήσεις κι ας μην το θέλεις, γιατί θα σκεφτείς ότι μπορεί να είναι κάποιος άλλος".
Να σου πω.....
Αυτούς που βλέπω και δεν το σηκώνουν (φίλοι) έχουν χεσμένη την φωλιά τους.
Το έχω δει και στα "μαστόρια" που έφτιαχνα το σπίτι μου και έψαχναν να τους βρουν πελάτες που είχαν πάθει ζημιά.

Αν είσαι "εντάξει" δεν βλέπω τον λόγο να μην το σηκώσεις...αν είναι τράπεζα ή κάτι παρόμοιο, απλά είσαι σκληρός απέναντι τους.
Αν και με τα τελευταία νέα είναι να του λυπάσαι δηλαδή..

Reaction score
62
Εμένα μου τη σπάνε αυτοί, που, ενώ σε παίρνουν και φαίνεται το νούμερό τους, αλλά για τον Α ή Β λόγο δεν το σηκώνεις να τους μιλήσεις, σε παίρνουν στο καπάκι με απόκρυψη. Απλά καραγκιόζηδες και αστείοι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi