Οθονη Kenwood και navibox σε Civic

Reaction score
2
Για ...μερακληδες !!!!!

Εβαλα σε ενα civic sport auto 1.8 , οθονη Kenwood 8022ΒΤ με tv tuner και εβαλα και συστημα πλοηγησης navibox με προγραμμα το destinator 7.

Για να μην χασω τις ενδειξεις της θερμοκρασιας και της ωρας που επαιρναν εντολη απο το εργοστασιακο radiocd το μετεφερα (οχι εγω εννοειται) στο πορτ μπαγαζ σε κουτι.

Εικονες απο την ...επιχειρηση παρακατω .

Reaction score
14
Απάντηση: Οθονη Kenwood και navibox σε Civic

καλορίζικο το νέο σου κουκλί!!!

Το ίδιο ακριβώς εχω βάλει και εγώ στο αμάξι μου εδώ και 10 μέρες περίπου μιάς και βαρέθηκα τα μαμακίσια που στο τέλος τέλος δεν λένε και τίποτε ηχητικά...

Μπορούμε να φτάξουμε ενα thread με τις εντυπώσεις μας και τα καλούδια που προσφέρει η 8022 της KENWOOD σε συνδυασμό με το NAVIBOX.

Ti Λέτε???

Reaction score
2

Ευχαριστω.Εγω το εχω καπου 2 μηνες και παρα τα πολλα ευροπουλα που εδωσα δεν το εχω μετανοιωσει !!!!

Τωρα ψαχνω να βαω στο navibox το νεο προγραμμα πλοηγησης της GI το Ginius driver που απο οτι λενε στο www.navimania.gr ειναι καλυτερο απο το destinator.

Υ.Γ Το αυτοκινητο ειναι αγορασμενο 12/2008 για την κορη μου αλλα δεν της πηγαινε κατα την γνωμη της γιατι...αγοροφερνει και μου το εδωσε και της εδωσα ενα CRV 8/2008 με παρομοια καλουδια.

Η 8022 και το navibox ειναι τελειος συνδιασμος.

Reaction score
1.844

Καλορίζικο! :107:
... Τωρα ψαχνω να βαλω στο navibox το νεο προγραμμα πλοηγησης της GI το Ginius driver που απο οτι λενε στο www.navimania.gr ειναι καλυτερο απο το destinator ...
Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά, υπάρχει εδώ.

Reaction score
421

Πόσο πήγε το τελικό κόστος?

Reaction score
2

Ολα μαζι μαζι με το κουτι που μπηκε το εργοστασιακο radio cd , καλωδιωσεις , εργασια (4 ωρες εκαναν) στα 1900 ευρω.Επι πλεον 110 ευρω ο ανταπτορας μονο απο Honda υπαρχει για να μπει η οθονη.

Η Kenwood εχει και bluetooth ενσωματομενο και tv tuner καθως και ανταπτορες για να δουλευει απο τα χειρηστηρια του τιμονιου.

Το navibox εχει και καλωδιο για να δουλευει με αφη το προγραμμα στην οθονη.

Αυτα...

Reaction score
41

Ευχαριστω.Εχω στειλει pm στον admin στο forum του www.navibox.gr και περιμενω να μου πει αν χρειαζεται επεμβαση και στην συσκευη.

Για το πολύ καλό navibox έχουμε αναφερθεί αρκετά παλιότερα εδώ!!
Αν χρειάζεσαι άμεσες και σαφείς απαντήσεις για την συσκευή, κάλεσε στο 210 48 54 110, ζήτησε τον Φώτη Σωτηριάδη και να του αναφέρεις πως σου είπα να τον καλέσεις (μην πεις Giovanni αλλά Γιάννης Δημητρόπουλος :116:. Ο Φώτης είναι φίλος )

Reaction score
421

Το ίδιο setup ζαχαρώνω εδώ κι ένα μήνα, αλλά πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο για ένα Σ/Κ που χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο.
Ξεκίνησα να βάλω ένα απλό usb και κόλλησα με το παραπάνω σύστημα.

Reaction score
14

Είχα μια φαγούρα απο αυτές που κατα καιρούς μου ερχονται... και λέω δεν μπάινω στο site του Kalogeropoulos να δώ κάνα Project σε κάνα AUDI?

τι το ήθελα ο κερατάκος?

Ειδα οτι εχει κατι όμορφα πλαισια που προσαρμόζουν 2din συσκευές στο ταμπλώ του A6 Allroad που εχω.

Ετσι μιας και οι καιροί δεν ειναι για πρίγκηπες και εχω αποφασίσει οτι το αμαξι αυτό θα μας μείνει για τουλάχιστον αλλα 2 χρόνια, λέω δεν του κάνω μια αισθητική ανανέωση να εχουν και οι κόρες μου οθόνες να βλέπουν τα δικά τους στα πίσω καθίσματα?

Ετσι πάω ενα πρωί στον Παύλο τον Καλογερόπουλο και του λέω αρχηγέ τι προτείνεις και τι λές να βάλουμε?

Μιας και ήμουν πρώην Τηλεορασο-Kenwoodάκιας απο παλιά, και είχαμε δοκιμάσει με τον Πάυλο παλαιά ότι οθόνη είχε κυκλοφορήσει στο εμπόριο, τον εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια, και δεχθηκα ολες τις υποδέιξεις του χωρίς να μπροώ να εκφέρω γνώμη. Και που να εκφέρω γνώμη αφού εχω να ασχοληθώ με το αθλημα CarAudio Entertainment πολλά χρόνια.

Είπαμε και βάλαμε την οθόνη KENWOOD DDX-8022BTY με το εξωτερικό (Navibox)

Η Οθόνη εχει DVD player, Bluetooth Car Kit, USB που παίζει ομως μόνο Mp3/wma απο σκληρό δισκο ή USB stick.

Το κομμάτι Navigation το καλύπτει το NaviBox - OS100 με Destinator 7.

Της βάλαμε το προαιρετικό ΤV-Tuner Kenwood - KTC-V300E

Για να βλέπουν οι μικρές τηλεοπτικό σήμα, DVD και να εχουν γενικά πρόσβαση σε οτι επιθυμούμε εμείς, βάλαμε 2 οθόνες 7" με τα δικά τους προσκέφαλα σε μάυρο δέρμα, ίδιο με του σαλονιού του αυτοκινήτου.

επίσης βάλαμε ενα Interface όπου μετατρέπει τα ηλεκτρικά ενσύρματα σήματα των χειριστηρίων τιμονιού της AUDI σε IR signals, Και ετσι επιτυγχάνει τηλεχειρισμό απο το τιμόνι της KENWOOD Οθόνης.

και ετσι εχουμε ενα ολοκληρωμένο σύστημα, που εχει πολυ καλή πλοήγηση και γρήγορη ταχύτητα ανταπόκρισης, πολύ καλή εικόνα και ήχο, πάιζει όλα τα αρχεία που μπορείς να του δώσεις γραμμένα σε DVDR (για παράδειγμα όλα τα κλιπάκια 80's που εχω σε mpeg2, wmv, avi/divx, vob, παίζουν όλα απροβλημάτιστα και πολύ όμορφα.

Το Navigation της Navibox είναι πολύ καλό και εχει πολλές κρυφές δυνατότητες, όρεξη να εχεις να ασχοληθείς. Το βασικότερο είναι οτι παντρέυεται τόσο τέλεια με την οθόνη αφής που εχεις τέλειο Integration Με την μονάδα αυτή. To αισθάνεσαι οτι ειναι μέρος της KENWOOD και οχι ξένο σώμα.

Το μεγάλο ατού είναι οι χάρτες του DESTINATOR που ειναι οι δημοφιλέστεροι και οι αρτιότεροι σε θέμα χαρτογράφησης και ακρίβειας.

Επανέρχομαι με φωτό απο το Project

Reaction score
2

Αν χρειάζεσαι άμεσες και σαφείς απαντήσεις για την συσκευή, κάλεσε στο 210 48 54 110, ζήτησε τον Φώτη Σωτηριάδη και να του αναφέρεις πως σου είπα να τον καλέσεις (μην πεις Giovanni αλλά Γιάννης Δημητρόπουλος :116:. Ο Φώτης είναι φίλος )

Ευχαριστω Γιαννη....

Το Δημητροπουλος ειναι απο Πελοπονησο ???? Εγω Γιαννης Γιαννακοπουλος απο Μεσσηνια.

Reaction score
41

Συνονόματε, ναι, καταυλακιώτης και εγώ!! :107:
Αν δεις κάτω από το avatar μου θα δεις την πόλη μου: Πάτρα!

Ααα....ξεχάστηκα!
Καλώς ήρθες στο Avsite :107:

Reaction score
2

Συνονόματε, ναι, καταυλακιώτης και εγώ!! :107:
Αν δεις κάτω από το avatar μου θα δεις την πόλη μου: Πάτρα!

Ααα....ξεχάστηκα!
Καλώς ήρθες στο Avsite :107:

Σε ευχαριστω φιλε μου.Καλως σας βρηκα !!!!

Reaction score
2

Πηρα σημερα τηλ τον Κο Φ.Σωτηριαδη εκ μερους σου στην εταιρια και μου εξηγησε οτι η μοναδικη "δεισλειτουργια" με το navibox λογω αναλυσης του προγραμματος Ginius driver ειναι οτι αν κατα την διαρκεια που ακουμε ας πουμε ραδιοφωνο σε μια kenwood και εχουμε σε dual και πλοηγηση , αν πατησουμε το κουμακι του ηχειου παρατηρουμε μια μικρη διακοπη ηχου που επανερχεται.

Τουλαχιστον ετσι καταλαβα...

Εστειλα email στην GI και μου επιβεβαιωσαν οτι δουλευει με το δικο μας συστημα.

Λεω να δωσω τα 39 ευρω να το παρω...

Ευχαριστω.

Reaction score
2

Εκμεταλευομενος την ιδεα ενος φιλου απο το ελληνικο κομματι του www.civinfo.com αφαιρεσα το πλαστικο κομματι απο την εργοστασιακη πηγη χωρις να καταστραφει και την τοποθετησα πισω διπλα στην ρεζερβα σε υπαρχοντα χωρο. Ετσι το κιβωτιο δεν χρειαζεται πια με σημαντικη αυξηση του χωρου αποσκευων .

Reaction score
41

Πολύ καλή κίνηση Γιάννη!:107:
Η πλάκα είναι πως κοιτούσα τις φωτό σου, πριν διαβάσω το τελευταίο σου post, και είχα την απορία του κουτιού και πως δεν είχε βρεθεί άλλη λύση......:138:

Reaction score
2

Τελικα για ολα φαινεται να υπαρχει λυση Γιαννη.Αρκει καποιος να την σκεφτει....

Υπαρχει βεβαια και επισημη λυση που δεν χρειαζεται να παραμεινει καν η εργοστασιακη πηγη και να υπαρχει ενδειξη ρολογιου και clima αλλα ο ... Κος Σαρακακης θελει 460 ευροπουλα !!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.129
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam