Οθόνη LG LED 24'' Ολοκαίνουρια Σφραγισμένη ''ΕΥΚΑΙΡΙΑ''

Reaction score
67
Πωλείτε οθόνη LG Led 24'' αγορασμένη απο γνωστό κατάστημα πρό 5 ημερών η οποιά δούλεψε 10 λεπτά για να τσεκάρω και μόνο για καμένο pixel ώστε αν χρειαστεί να έκανα άμεσα αντικατάσταση.....Η οθόνη πραγματικά δείχνει φανταστικά αλλα επειδή πήγα για αναβάθμιση απο τις 17 '' της παλιάς μου LG η 24αρα είναι τεράστια για τα ματάκια μου αλλα και για τη βιβλιοθήκη μου !!! Πραγματικά λοιπάμε να την αποχωριστώ γιατί δείχνει πολύ καλά...Είναι σφραγισμένη και πάλι στο κουτί της με όλη την εγγύηση της καινούριας!!! Το μοντέλο είναι LG W2486L

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576
http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/othones/lg-w2486l-pf-24-lcd-led-display/prod250852pp/

Τιμή 200 € και έξοδα αποστολής δικά μου....... Επικοινωνία με pm η στο 6976693810

Reaction score
0
Σε ποια περιοχή είσαι;
Η απόδειξη είναι ανώνυμη ή κομμένη στο όνομά σου;
Από ποιο κατάστημα την αγόρασες;

Reaction score
67
Απάντηση: Οθόνη LG LED 24'' Ολοκαίνουρια Σφραγισμένη ''ΕΥΚΑΙΡΙΑ''

Είναι καθαρά Monitor PC και οχι TV Monitor για να έχει και ηχεία :) Είναι κάτι που δε νομίζω οτι χρειάζεται η συγκεκριμένη οθόνη !!!!

Reaction score
83

Την αλλάζεις με το media player NOVATRON NTR-82+ με ενσωματομένο δέκτη mpeg4 και player όλων των φορμάτ ήχου και εικόνας? το έχω από 12/2010 ζήτημα να έχειπαίξει 10 ώρες. Έχει εγγύηση 15 μήνες ακόμα. Αν σε ενδιαφέρει πεσμου. Criss.

Reaction score
67

Τελική τιμή στα 180 € και να υπενθυμίσω και πάλι ότι η οθόνη είναι σφραγισμένη στο κουτί της ολοκαίνουρια!! Υ.Γ δε με ενδιαφέρει ανταλλαγή με κάποια άλλη οθόνη μιας και θα μείνω με την παλιά μου 17’’ LG !! Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις διάφορες προτάσεις για ανταλλαγή......

Reaction score
67

Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία...Η οθόνη πουλήθηκε στο φίλο Βαγγέλη :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.234
Members
38.434
Νεότερο μέλος
free77