Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of Pippa Lee (2009)

Reaction score
59
[IMGl]http://img2.pict.com/44/d3/55/1369571/0/328211345921a60c9ae3.jpg[/IMGl]

Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of Pippa Lee (2009)

Τι τρέχει με την κυρία Πίπα Λι; Ό,τι ακριβώς με τη Ρεμπέκα Μίλερ: οι ρυτίδες. Πρόβλημα η ηλικία της. Φοβερή πρωτοτυπία. Τοιουτοτρόπως συνεργάζεται με μερικές διάσημες σαραντάρες- μεταξύ των οποίων και η σαρανταφεύγα Τζούλιαν Μουρ των σαράντα εννιά πατημένων παρακαλώ - και σκαρώνει μια ιστορία καθυστερημένης απελευθέρωσης γυναικών.

Όπου η Ρόμπιν Ράιτ Πεν (δηλαδή η Πίπα Λι) του 1966, παντρεμένη με λαμπερό εκδότη και πλούσιο ανήρ, τον Άλαν Άρκιν του 1934, δηλαδή εβδομήντα και πέντε παρακαλώ, ξετυλίγει το προσωπικό της κουβάρι από το παρελθόν. Μέχρι και λεσβιακό με την Τζούλιαν Μουρ η Πίπα η καλή. Και επειδή ο αθεόφοβος ο γερομπισμπίκης ο σύζυγος την πέφτει σε μια καλή της φίλη, έτσι κι αυτή αρχίζει να φλερτάρει μ΄ ένα αθώο παλικάρι, έναν ψιλικατζή, τον Κιάνου Ριβς (ο Ριβς είναι σαράντα πέντε, η Ράιτ Πεν σαράντα τρία όμως η Φύση αδικεί τη γυναικεία ηλικία, γιατί επί της οθόνης μοιάζει σαν η μαμά με τον μεγάλο της γιο).

Έτσι, με τούτα και με τα άλλα, πάει άφαντη και αδιάβαστη η Μόνικα Μπελούτσι η γυναικάρα. Διότι - λέει κάπου στο παρελθόν, ο Άρκιν ήταν παντρεμένος με την Μπελούτσι η οποία στη συνέχεια και με ανταγωνίστρια τη Ρόμπιν Ράιτ Πεν, έδωσε μία και πήδηξε από το μπαλκόνι.

Μα είναι ποτέ δυνατόν.

Ν΄ αφήνει την Μπελούτσι για μια Πίπα;

Κι όμως. Όταν είσαι Ρεμπέκα Μίλερ όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμα και η Πίπα με το ζόρι να φάει μια Μπελούτσι!

Eλληνικη πρεμιερα 30/7/2009

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κι ύστερα σου λένε ότι το νόημα χάνεται στη μετάφραση... εδώ προστίθεται και επιπλέον νόημα... :142:

Reaction score
2
Απάντηση: Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of Pippa Lee (2009)

Χάθηκε η πίπα στη μετάφραση...

Reaction score
6
... έτσι κι αυτή αρχίζει να φλερτάρει μ΄ ένα αθώο παλικάρι, έναν ψιλικατζή, τον Κιάνου Ριβς (ο Ριβς είναι σαράντα πέντε, η Ράιτ Πεν σαράντα τρία όμως η Φύση αδικεί τη γυναικεία ηλικία, γιατί επί της οθόνης μοιάζει σαν η μαμά με τον μεγάλο της γιο).
Αν ισχύουν τα παραπάνω, αναρωτιέμαι "Μα καλά που ζει η γυναίκα??
Δεν γνωρίζει το botox, το υαλουρονικό οξύ, τα εμφυτεύματα??"

Μα που ζει επιτέλους?!!:142::142:

Reaction score
0

Μάλλον αυτός που έγραψε αυτή την εξυπνάδα, δεν έχει την την Robin από κοντά για να βαρέσει καμιά εικοσαριά προσοχές ταυτόχρονα... Άσε που θα του ρίχνει και 3-4 κεφάλια...

Reaction score
59

Μάλλον αυτός που έγραψε αυτή την εξυπνάδα, δεν έχει την την Robin από κοντά για να βαρέσει καμιά εικοσαριά προσοχές ταυτόχρονα... Άσε που θα του ρίχνει και 3-4 κεφάλια...
Toυ ΔΑΝΙΚΑ ειναι το παραπανω κειμενακι !!! :140:

Reaction score
0

Άουτς... Πάω πάσο... Μπροστά μου την είπε γριέτζω κι εμένα δεν θες να σου πω πως... Φαντάσου τι μου είπε σε αντίστοιχες περιπτώσεις με την Dern και με την Mirren... Μάλλον με ελκύουν λίγο οι μεγάλες...

Reaction score
59

XEXEXEXE !!!!

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of Pippa Lee (2009)

Αν ισχύουν τα παραπάνω, αναρωτιέμαι "Μα καλά που ζει η γυναίκα??
Δεν γνωρίζει το botox, το υαλουρονικό οξύ, τα εμφυτεύματα??"

Μα που ζει επιτέλους?!!:142::142:
κριση....
οχι μονο ηλικιας αλλα και οικονομικη.....

...παντως αν ζουσε στη χωρα μας,με τετοιο ονομα,μαλλον θα της περισσευαν τα λ7!!! :135:

Reaction score
6
Την είδα την ταινία.

Ένα έχω να πω.... σκέτη πίπα!!!!:142: Ένα εντελώς άχρηστο, χαζό, γελοίο εργάκι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη βλακεία που είδα!:137:

Το μόνο που άξιζε στην ταινία ήταν ο κούκλος παίδαρος Keanu Reeves. :131:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of Pippa Lee (2009)

Την είδα την ταινία.

Ένα έχω να πω.... σκέτη πίπα!!!! Ένα εντελώς άχρηστο, χαζό, γελοίο εργάκι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη βλακεία που είδα!

Το μόνο που άξιζε στην ταινία ήταν ο κούκλος παίδαρος Keanu Reeves.
Σιγά το τεκνό.:136: Υπάρχουν και καλύτερα:126:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of Pippa Lee (2009

Σιγά το τεκνό.:136: Υπάρχουν και καλύτερα:126:
Τι λες γλυκιά μου??!!! Γνωρίζεις πολλούς 45άρηδες να φαίνονται 10 χρόνια νεότεροι και να είναι hot?:105:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of Pippa

Τι λες γλυκιά μου??!!! Γνωρίζεις πολλούς 45άρηδες να φαίνονται 10 χρόνια νεότεροι και να είναι hot?:105:
Εμένα μου αρέσει να φαίνεται η ηλικία και όχι να το παίζουν ''Βουγιουκλάκη ή Ψινάκης '':127::136:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of P

Εμένα μου αρέσει να φαίνεται η ηλικία και όχι να το παίζουν ''Βουγιουκλάκη ή Ψινάκης '':127:
ΟοοοοΚΚΚ!!!!! Κράτα εσύ αυτούς που τους φαίνεται η ηλικιά :136:και εγώ θα πάρω του παιδαράδες. Δε με πειράζει καθόλου!!:138::142:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Βρε παιδιά... ανάποδα προχωράει το τόπικ... :144:

ξεκίνησε με Pippa και έφτασε σε τεκνά και παιδαράδες... :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti