Οι άντρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση

Reaction score
4.598
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιοί είναι αυτοί; Όχι οι δικηγόροι, οι οικονομολόγοι ή γιατροί, αλλά οι υδραυλικοί, οι ξυλουργοί και οι ελαιοχρωματιστές, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία σχετικά με τους άντρες που θεωρούνται οι πλέον κατάλληλοι για σύντροφοι και σύζυγοι.

"Έχει δημιουργηθεί μια εξιδανικευμένη εικόνα στις γυναίκες για τους άντρες που ασχολούνται με τα επαγγέλματα αυτά: η ζωή τους μοιάζει πιο σέξι--όλη μέρα στον ήλιο, σωματική εργασία, λιγότερο άγχος και φυσικά καλές αποδοχές", εξηγεί ο Κάμπελ Σάλαμπανκ επικεφαλής υπηρεσίας που κανονίζει ραντεβού.

Ο ίδιος διευκρινίζει πως από την έρευνα σε 950 ανθρώπους προκύπτει πως τη μεγαλύτερη ζήτηση για ένα ραντεβού και για μια σχέση έχουν όσοι ασχολούνται με χειρονακτικές εργασίες και όχι οι άλλοι επαγγελματίες που περνούν τη μέρα τους κλεισμένοι σε γραφεία.

Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι οι γυναίκες σιγά-σιγά ενδιαφέρονται κυρίως για μια κοινή ζωή στην οποία θα υπάρχει απόλυτη ισορροπία εργασίας-οικογένειας. Και αυτό δεν μπορούν να το βρουν στα στελέχη επιχειρήσεων και στους καριερίστες, επισημαίνουν ειδικοί.

www.ert.gr

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Η δουλεια κανει τους αντρες..:happy_2: :happy_2: :happy_2:

Reaction score
5
Γι'αυτό με θες τόσο πολύ ρε Γιώτα; επειδή ειμαι όλη μέρα στα αμμογάρμπιλα και στα τσιμέντα;;;

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Γι'αυτό με θες τόσο πολύ ρε Γιώτα; επειδή ειμαι όλη μέρα στα αμμογάρμπιλα και στα τσιμέντα;;;
Το γιαπι το πιλοφορι το μυστρι..

Reaction score
17.810
Οι κηπουροι σε ποια κατηγορια υπαγονται?:-o :?:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!:lol:

Reaction score
5
Εγώ θα ήθελα κιθαρίστα (της ροκ)...
μαλλιά, φαβορίτες και τα σχετικά; πρέπει να είσαι η τελευταία στον πλανήτη :happy_5::happy_5::happy_5:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Πάντως χωρίς πλάκα και χωρίς αξιολογήσεις ή "αξιολογήσεις", νομίζω ότι η γυναίκα ελκύεται από άντρες με δουλειές που η ίδια δεν μπορεί, ή πολύ δύσκολα μπορεί, να κάνει. Κι αυτό γιατί έτσι τονίζεται η διαφορετικότητα που ελκύει το αντίθετο φύλο.

Γιατί όσο κι αν φαίνεται παράξενο, η εξίσωση στη δημόσια ζωή, η συμμετοχή του συζύγου/πατέρα στις δουλειές του σπιτιού, τα παρόμοια επαγγέλματα, η πτώση διαφόρων κοινωνικών ταμπού για το κάθε φύλο, ακόμη και τα παρόμοια ρούχα, έχουν μετατρέψει τον άντρα και τη γυναίκα σε όντα που μοιάζουν εκνευριστικά....

Reaction score
5
Μπράβο Μαρία. :-D

Ένα μπερτάκι πού και πού, γιατί "ξέρει αυτή", δεν πήγε ποτέ χαμένο. Και μια φορά την εβδομάδα, "Άντε μαρή, σιάξε τα μαλλάκια σου, φόρα το φουστάνι σου το καλό, να σε πάω μια τσάρκα"...

Έεετσι πρέπει να είναι οι σχέσεις αντρών-γυναικών...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Βρε συ, θα σε κοπανήσω με το ρόπαλο...:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Δεν εννοώ αυτό... Εννοώ ότι αν άντρας και γυναίκα κάνουν τα ίδια πράγματα, ο καθένας ανακατεύεται στα θέματα και τις δουλειές του άλλου επειδή κι αυτός ξέρει, και δημιουργούνται συνέχεια τριβές...

Reaction score
0
Βρε συ, θα σε κοπανήσω με το ρόπαλο...:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Δεν εννοώ αυτό... Εννοώ ότι αν άντρας και γυναίκα κάνουν τα ίδια πράγματα, ο καθένας ανακατεύεται στα θέματα και τις δουλειές του άλλου επειδή κι αυτός ξέρει, και δημιουργούνται συνέχεια τριβές...
Σωστά ...
Μαρία, παράτα λοιπόν το γιαπί και στην κουζίνα σου!!!!!

χεχεχε!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
14
ΌΟΟΟΟΟλααααα τα φτιάχνω.

Καζανάκια, πορτατίφ, ρολλά, μπρίζες, μπαταρίες, αλλάζω λάδια, λάστιχα κλπ κλπ.

Αφήστε τώρα τις γυναίκες ελθείν προς εμε! :mrgreen: :cool_1:

Reaction score
17.810
νομίζω ότι η γυναίκα ελκύεται από άντρες με δουλειές που η ίδια δεν μπορεί, ή πολύ δύσκολα μπορεί, να κάνει. Κι αυτό γιατί έτσι τονίζεται η διαφορετικότητα που ελκύει το αντίθετο φύλο.
H μικρη πορεια μου στη γη μπορει να επιβεβαιωσει αυτο που σημειωνεις Μαρια.Εχω κι εγω τα ορια μου(!!!)Δεν μπορω να τα κανω ολα τελεια!Δυστυχως....:sad: :lol:

Εκεινο το μαθημα της Φυσικης,ηταν σχεδον "πετρα προσκομματος" για μενα...

Θαυμαζα -και θαυμαζω- αυτους που την καταλαβαιναν και τη μισουσα ταυτοχρονα....:mad_3:

Την εκδικηθηκα!!!!!:crazy_3:

Reaction score
1
Δεν ξερω, αλλα αυτο το θεμα απο μακρια δειχνει διαφορετικο...

:happy_9:

Attachments

• 50,2 KB Προβολές: 80

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale