Ο Μπεολαμπάκιας.

Reaction score
374
Κάποτε είχα παρουσιάσει το ωραίο μου συστηματάκι με τα ενεργά φοκαλάκια,στην ωραία εργένικη γκαρσονιέρα μου (περασμένα μεγαλεία)!Από τότε άλλαξαν πολλά,πάνε και τα φοκαλάκια,πάει και η γκαρσονιέρα(κλαψ!).Μετακόμισα λοιπόν σε μεγάλο σπίτι με πολλούς χώρους κι έτσι έπρεπε να τους γεμίσω με μουσική και δη με ηχομηχανάκια.
Θα σας παρουσιάσω λοιπόν τα 2 αγαπημένα μου συστηματάκια (εκ των τεσσάρων).Καταρχήν για το σαλόνι,κουζίνα,τραπεζαρία όλα σε ένα,μεγάλο χώρο,χρειαζόμουν ένα μεγάλο ηχείο πλήρους φάσματος για να τον γεμίσω και κατά προτίμηση ενεργό.Κατέληξα λοιπόν στην B&O και το beolab 5,ένα πλήρες ηχείο-σύστημα.Μια πηγή θες μόνο κι έκλεισες,άσχετα αν εγώ έχω περισσότερες.
Ιδού λοιπόν...
P4120105.JPG
P4120108.jpg

Reaction score
374
Οι κύριες πηγές μου,το player και το mac mini...
P4120106.JPG

Και η δευτερεύουσα,το πικάπιον...
P4120107.JPG

Υπάρχουν βέβαια και τα squeezebox και apple tv που χρησιμοποιούνται από το έτερον ήμισυ,μιας και είναι επίσης audiophile!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Δε λέω ωραίο το σύστημα , αλλά αυτή τη ρημάδα τη metric τι την ήθελες? :newrussian:
Πλάκα κάνω.

Reaction score
11.233
1. Ντιζαινάτο ηχείο! Η τηλεόραση βρε παιδί μου με χαλάει λίγο, πάρε ένα βιντεοπροβολέα να έχεις και μεγάλη εικόνα, με το μεγάλο ήχο.

2. Ωχ, Μέτρικ βλέπω.....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.163
Και άλλες επεξηγηματικές λεπτομέρειες παρακαλώ για όσους δεν τα πιάνουν ολα με τη μια (δηλ εμένα)

Reaction score
374
Μιας και μου αρέσουν τα ηχεία της B&O,όχι μόνο για το design αλλά και για τον ήχο τους,το δεύτερο συστηματάκι πάλι μπεολαμπάκι έχει,το 9....
P4120100.JPG
P4120104.JPG

Το σύστημα βρίσκεται στον ξενώνα όπου περνάω αρκετό χρόνο για απομόνωση και ρίχνω και τίποτα υπνάκους.Όποιος φίλος έρχεται για διακοπές στο νησί,κοιμάται μετά μουσικής...:D

Reaction score
374
Δε λέω ωραίο το σύστημα , αλλά αυτή τη ρημάδα τη metric τι την ήθελες? :newrussian:
Πλάκα κάνω.
Τι να κάνω?Με έχουν μαγέψει τα φωτάκια που ανεβοκατεβαίνουν όταν πάιζει μουσική!:D

Reaction score
374
1. Ντιζαινάτο ηχείο! Η τηλεόραση βρε παιδί μου με χαλάει λίγο, πάρε ένα βιντεοπροβολέα να έχεις και μεγάλη εικόνα, με το μεγάλο ήχο.

2. Ωχ, Μέτρικ βλέπω.....
1.Αυτό πές το στο έτερον ήμισυ...βιντεοπροβολέας αν στηθεί μάλλον θα στηθεί στον ξενώνα,όπου σκέφτομαι κάποια στιγμή να στήσω πολυκάναλο.
2.Ωχ,ωχ...:)

Reaction score
374
Και άλλες επεξηγηματικές λεπτομέρειες παρακαλώ για όσους δεν τα πιάνουν ολα με τη μια (δηλ εμένα)
Τα ηχεία έχουν μια spdif είσοδο (24/96) και συνδέονται στην μέτρικ.Πάνω στην μέτρικ είναι συνδεδεμένες οι υπόλοιπες ψηφιακές πηγές.Επίσης έχουν μια είσοδο line στην οποία συνδέεται η έξοδος του phono.
Τα ηχεία έχουν built in volume control και είναι τηλεχειριζόμενα.Επίσης η ευαισθησία της εισόδου line είναι ρυθμιζόμενη.
Διαθέτουν ακόμα,ενσωματωμένο μικρόφωνο για adaptive bass calibration.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.163
Ερώτηση: η metric ειναι κάποιος AD processor? εχει σχέση με room equalization ? κατι αλλο? τα ηχεια γνωρίζω πως εχουν τέτοια δυνατότητα.
Επίσης εκτός απο τα ευκόλως αναγνωρίσιμα και το phono stage δίπλα στο πικαπ τα αλλα δυο τι ειναι?
Συγνώμη αν είμαι πολυ αστοιχειωτος αλλα τι να κανεις...

Reaction score
11.233
Ερώτηση: η metric ειναι κάποιος AD processor? εχει σχέση με room equalization ? κατι αλλο?
Μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι τους ομηρικούς καυγάδες του παρελθόντως. Ξεκίνα διάβασμα από εδώ.

Προς έτερον ήμισυ του Dimusique:

Όταν θα δεις ταινία σε βιντεοπροβολέα θα αναρωτηθείς πώς έβλεπες και απολάμβανες ταινίες παλιότερα σε μικρή τηλεόραση (ναι και 60άρα, μικρή είναι, αν τη βλέπεις από τα 2,8 μέτρα!).

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.163
Μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι τους ομηρικούς καυγάδες του παρελθόντως. Ξεκίνα διάβασμα από εδώ.

Προς έτερον ήμισυ του Dimusique:

Όταν θα δεις ταινία σε βιντεοπροβολέα θα αναρωτηθείς πώς έβλεπες και απολάμβανες ταινίες παλιότερα σε μικρή τηλεόραση (ναι και 60άρα, μικρή είναι, αν τη βλέπεις από τα 2,8 μέτρα!).
Ειμαι νεοσύλλεκτος -εχω χάσει επεισόδια. Αλλα ορμάω στο λινκ αμέσως. Ευχαριστω

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.163
Όχι σήμερα! Θα ξημερώσεις...

Dimusique, περιμένουμε και τα 2 ακόμα ηχοσυστήματα!
Τα διάβασα. Είμαι αρκετά γρήγορος στο διάβασμα. Ενδιαφέρον αλλα ίσως για πολυ προχωρημένους.

Reaction score
374
Ερώτηση: η metric ειναι κάποιος AD processor? εχει σχέση με room equalization ? κατι αλλο? τα ηχεια γνωρίζω πως εχουν τέτοια δυνατότητα.
Επίσης εκτός απο τα ευκόλως αναγνωρίσιμα και το phono stage δίπλα στο πικαπ τα αλλα δυο τι ειναι?
Συγνώμη αν είμαι πολυ αστοιχειωτος αλλα τι να κανεις...
Η μέτρικ είναι πολλά πράγματα.Στην δικιά μου περίπτωση είναι απλά ένα audio interface.Με έχει βολέψει προς το παρόν μιας και τα ηχεία έχουν μόνο μια ψηφιακή είσοδο,στο να αποφεύγω το βάλε-βγάλε καλώδιο από πηγή σε πηγή.Βέβαια το κυριότερο είναι η επικοινωνία με τον υπολογιστή.
Μάλλον εννοείς το phono της clearaudio που αποτελείται από 3 κομμάτια,phono,τροφοδοτικό και μπαταρία.Στη μέση υπάρχει το bluray player και πάνω σε αυτό ένα Apple TV και ένα Logitech squeezebox touch (streamer).

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.163
Η μέτρικ είναι πολλά πράγματα.Στην δικιά μου περίπτωση είναι απλά ένα audio interface.Με έχει βολέψει προς το παρόν μιας και τα ηχεία έχουν μόνο μια ψηφιακή είσοδο,στο να αποφεύγω το βάλε-βγάλε καλώδιο από πηγή σε πηγή.Βέβαια το κυριότερο είναι η επικοινωνία με τον υπολογιστή.
Μάλλον εννοείς το phono της clearaudio που αποτελείται από 3 κομμάτια,phono,τροφοδοτικό και μπαταρία.Στη μέση υπάρχει το bluray player και πάνω σε αυτό ένα Apple TV και ένα Logitech squeezebox touch (streamer).
Ναι αυτά εννοούσα. Thanks. Ωραια συστήματα- να τα χαίρεστε! Και υπάρχουν και αλλα δυο???? για πες για πες....

Reaction score
374
Ναι αυτά εννοούσα. Thanks. Ωραια συστήματα- να τα χαίρεστε! Και υπάρχουν και αλλα δυο???? για πες για πες....
Υπομονή...:).Τα άλλα δύο δεν είναι σταθερά,αλλάζουνε κλαίνε εβδομάδα σχεδόν!Θα φροντίσω να ανεβάσω κάποιες φώτο ακόμα αύριο.

Reaction score
374
Υπομονή...:).Τα άλλα δύο δεν είναι σταθερά,αλλάζουνε κλαίνε εβδομάδα σχεδόν!Θα φροντίσω να ανεβάσω κάποιες φώτο ακόμα αύριο.
κάθε εβδομάδα ήθελα να πω,γμ το auto-correction μου....:smg:

Reaction score
1.659
Δημήτρη super τα συστήματά σου! :gamer:Τυχερός ο διαβάτης που ξαποσταίνει στον ξενώνα!
Εγώ πάντως αν σε φιλοξενήσω στην Κάρυστο, θα ακούσεις full vintage...
Από έργα χάνεις λίγο, αλλά μπορώ να σε φτιάξω με ανταλλαγή κανένα υπόλοιπο από το συστηματάκι σου ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13