- Reaction score
- 374
Κάποτε είχα παρουσιάσει το ωραίο μου συστηματάκι με τα ενεργά φοκαλάκια,στην ωραία εργένικη γκαρσονιέρα μου (περασμένα μεγαλεία)!Από τότε άλλαξαν πολλά,πάνε και τα φοκαλάκια,πάει και η γκαρσονιέρα(κλαψ!).Μετακόμισα λοιπόν σε μεγάλο σπίτι με πολλούς χώρους κι έτσι έπρεπε να τους γεμίσω με μουσική και δη με ηχομηχανάκια.
Θα σας παρουσιάσω λοιπόν τα 2 αγαπημένα μου συστηματάκια (εκ των τεσσάρων).Καταρχήν για το σαλόνι,κουζίνα,τραπεζαρία όλα σε ένα,μεγάλο χώρο,χρειαζόμουν ένα μεγάλο ηχείο πλήρους φάσματος για να τον γεμίσω και κατά προτίμηση ενεργό.Κατέληξα λοιπόν στην B&O και το beolab 5,ένα πλήρες ηχείο-σύστημα.Μια πηγή θες μόνο κι έκλεισες,άσχετα αν εγώ έχω περισσότερες.
Ιδού λοιπόν...
Θα σας παρουσιάσω λοιπόν τα 2 αγαπημένα μου συστηματάκια (εκ των τεσσάρων).Καταρχήν για το σαλόνι,κουζίνα,τραπεζαρία όλα σε ένα,μεγάλο χώρο,χρειαζόμουν ένα μεγάλο ηχείο πλήρους φάσματος για να τον γεμίσω και κατά προτίμηση ενεργό.Κατέληξα λοιπόν στην B&O και το beolab 5,ένα πλήρες ηχείο-σύστημα.Μια πηγή θες μόνο κι έκλεισες,άσχετα αν εγώ έχω περισσότερες.
Ιδού λοιπόν...