- Reaction score
- 1.533
Να ξεκαθαρισω κατι... ειμαι 26 χρονων...αρρωστος jblακιας μεχρι αηδιας ομως...εχω αρχισει να πιστευω πως ειμαι μετεμψυχωση του j.b lansing :114::114::114: ... και δυστυχως η ευτυχως δεν εζησα την εποχη της ντισκο στην ελλαδα... και λεω ευτυχως γιατι πολυ φοβαμαι πως το ειδη γεματο με ηχεια σαλονι μου θα ηταν ακομα πιο γεματο... Βλεπω λοιπον στην αγορα σειρες της JBL που πανε απο το καποτε ζενιθ στο ναδιρ. Πλαστικες φθηνες καμπινες, φθηνα ντραιβερς , φθηνα κροσοβερ και παει λεγοντας... η καποτε καθαρα αμερικανικη εταιρια ηχειων εχει σχεδον ισοπεδωθει-ενωθει με αλλες εταιριες με σκοπο το φθηνοτερο προιον. Παντα ηθελα να μαθω πως ηταν ο ηχος των θηριωδων καποτε jbl που να σημειωσω στην αμερικη σε πολλα club - disco - roller disco , ζουν και βασιλευουν ακομα - σχεδον 30 και χρονια απο τη παραγωγη τους. σημερα στην ελλαδα τα ποιο πολλα αν οχι ολα εχουν καταστραφει , καει , σαπισει κλπ κλπ δυστυχως απο τους ιδιους τους μαγαζατορες γιατι μονο χωρο πιανανε την δεκαετια του 90 που τα ηχεια ξαφνικα βρεθηκαν με τις σημερινες τους κομπακτ διαστασεις. Σκοπος αυτου του ποστ ειναι να θυμηθουν οι παλιοτεροι και να δουν οι νεοτεροι τι υπηρχε καποτε στις θρυλικες ντισκο των 70ς και 80ς ... η στις συναυλιες κλπ κλπ... οφθαλμολουτρο εν οψη!:114: