Ο Πρίγκηπας που έγινε ΒΑΤΡΑΧΟΣ

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε ένας πρίγκηπας στη Βαβαρία που τον φώναζαν Ε36. Ο μπαμπάς του τον είχε γράψει σε ωδείο για μαθήματα ορθοφονίας, ειδικεύτηκε στα Scan Speak σαρώνοντας τα βραβεία στους διαγωνισμούς.

Ένα πρωινό στραβοξύπνησε και αποφάσισε να φύγει μακρυά... αφήνοντας πίσω διακρίσεις και βραβεία για να καγκουρευτεί.

Μόλις τώρα ο ""πρίγκηπας"" σαν γνήσιο βατράχι ανακυρήσεται στον κάγκουρα της χρονιάς καθώς αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις λέξεις, ο Βάτραχος ξεβιδώνει τα Scan Speak για να βιδώσει στη θέση τους τα γνωστά σε πολλούς 8" ιντσα φωνής :626:.

Ντροπή και αίσχος,
τον καταδικάζει σύσσωμος ο ποιοτικός κόσμος του ήχου και του εύχεται καλή πώληση του αυτοκινήτου του, :406: με τις ευχάριστες αναμνήσεις που θα μας θυμίζουν "περασμένα μεγαλεία" :619:

Απευθυνομαι βεβαίως στον J Gou, η αλλιώς Δημήτρη Γουναρίδη.

Reaction score
245
Απάντηση: Ο Πρίγκηπας που έγινε ΒΑΤΡΑΧΟΣ

Μητσαρα μην το παιρνεις κατακαρδα.Καθε πραγμα εχει τα καλα και τα στραβα του.Που ξερεις???????Ισως να εχεις ενα πιο λαμπρο μελον φιλε.

Reaction score
5

Ακομα και ως βατραχος ο πρωην πριγκηπας ηταν ενα απιστευτο μηχανημα. Ο ορισμος του οδηγοκεντρικου αυτοκινητου. Αισθανοσουν πως το φορας, πως ηταν χτισμενο γυρω σου. Σιγουρα δεν ευχαριστηθηκα ποτε αλλο αυτοκινητο οσο αυτο και ισως να πλησιασε απειλητικα τις μηχανες.
Ομως ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν. Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο και τα παλια coupe στην Λαρισα.
Δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να συντηρω 3 αυτοκινητα και το BMW ηταν ο πιο αδυναμος κρικος.
Το ηχοσυστημα του ειχε φτασει στα ορια του. Δεν ειχε αλλο. Βρισκοταν στο 101% των δυνατοτητων του. Και επειδη εχουμε βλεψεις για Ευρωπη μερια, αποφασισα να αγορασω ενα αυτοκινητο το οποιο θα στεγασει ενα ηχοσυστημα χωρις κανεναν περιορισμο. Συμμαχος παντα σε καθε προσπαθεια φυσικα ο Νικος Κωνσταντινιδης.
Την μπουμπου μου δεν μου πηγαινε η καρδια να την σφαξω μεχρι τελικης πτωσης. Και ας ειμαστε ρεαλιστες το αυτοκινητο ηταν αντιαθλητικο για ηχοσυστημα. Ετσι στην θεση του θα ερθει ενα παλιο γιαπωνεζικο hatchback που θα προσφερει ευγενικα το κουφαρι του για πειραματα. Η σκεψη ενος τετοιου project ειναι αυτο που με κανει να παιρνω λιγο πιο χαλαρα το γεγονος πως ο βατραχος μου δεν ειναι πια στον 6ο οροφο του parking. Εκει που περνουσε τον περισσοτερο καιρο τα τελευταια χρονια παρεα με αλλα παροπλισμενα η σπανια χρησιμοποιουμενα αυτοκινητα, μετα την ελευση του μικρου κουβα που ανελαβε τον ρολο εργατη για καθημερινες μετακινησεις (κατι ψιλοφτιαξαμε και σε αυτο - μια χαρα παιζει το πιτσιρικι).
Το περασμενο Σαββατο λοιπον εγω και το βενζινοβορο κουκλι μου φιληθηκαμε σταυρωτα και ειπαμε αντιο. Ελπιζω ο επομενος ευτυχης ιδιοκτητης να το προσεχει και να το ευχαριστηθει οπως εγω.
Με συγχωρειτε για το μακροσκελες post αλλα επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου.

Reaction score
41

Ακομα και ως βατραχος ο πρωην πριγκηπας ηταν ενα απιστευτο μηχανημα. Ο ορισμος του οδηγοκεντρικου αυτοκινητου. Αισθανοσουν πως το φορας, πως ηταν χτισμενο γυρω σου. Σιγουρα δεν ευχαριστηθηκα ποτε αλλο αυτοκινητο οσο αυτο και ισως να πλησιασε απειλητικα τις μηχανες.
Ομως ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν. Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο και τα παλια coupe στην Λαρισα.
Δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να συντηρω 3 αυτοκινητα και το BMW ηταν ο πιο αδυναμος κρικος.
Το ηχοσυστημα του ειχε φτασει στα ορια του. Δεν ειχε αλλο. Βρισκοταν στο 101% των δυνατοτητων του. Και επειδη εχουμε βλεψεις για Ευρωπη μερια, αποφασισα να αγορασω ενα αυτοκινητο το οποιο θα στεγασει ενα ηχοσυστημα χωρις κανεναν περιορισμο. Συμμαχος παντα σε καθε προσπαθεια φυσικα ο Νικος Κωνσταντινιδης.
Την μπουμπου μου δεν μου πηγαινε η καρδια να την σφαξω μεχρι τελικης πτωσης. Και ας ειμαστε ρεαλιστες το αυτοκινητο ηταν αντιαθλητικο για ηχοσυστημα. Ετσι στην θεση του θα ερθει ενα παλιο γιαπωνεζικο hatchback που θα προσφερει ευγενικα το κουφαρι του για πειραματα. Η σκεψη ενος τετοιου project ειναι αυτο που με κανει να παιρνω λιγο πιο χαλαρα το γεγονος πως ο βατραχος μου δεν ειναι πια στον 6ο οροφο του parking. Εκει που περνουσε τον περισσοτερο καιρο τα τελευταια χρονια παρεα με αλλα παροπλισμενα η σπανια χρησιμοποιουμενα αυτοκινητα, μετα την ελευση του μικρου κουβα που ανελαβε τον ρολο εργατη για καθημερινες μετακινησεις (κατι ψιλοφτιαξαμε και σε αυτο - μια χαρα παιζει το πιτσιρικι).
Το περασμενο Σαββατο λοιπον εγω και το βενζινοβορο κουκλι μου φιληθηκαμε σταυρωτα και ειπαμε αντιο. Ελπιζω ο επομενος ευτυχης ιδιοκτητης να το προσεχει και να το ευχαριστηθει οπως εγω.
Με συγχωρειτε για το μακροσκελες post αλλα επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου.

:624:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

318iS μπλε 1900cc μον 97 145 άλογα.

Reaction score
245

.
Ετσι στην θεση του θα ερθει ενα παλιο γιαπωνεζικο hatchback που θα προσφερει ευγενικα το κουφαρι του για πειραματα..
Θα σου πηγαινε γαντι ενα Datsun 120 Y φιλαρακι.ΕΕΕ???????
Τι λες,να ψαξω να σου βρω ενα???Και αυτο πισωκουνα ειναι.

Reaction score
24.766

το πλεον αντιαθλητικο αυτοκινητο με τα δυο πιο ενδιαφεορντα ακουσματα γενικως
το ενα ενος φινλανδου και το αλλο του μητσου.
και μαλιστα με ριζοσπαστικες επιλογες σε ορισμενα σταδια.
μητσο τοιμασου το μαη να μαστε παρεα μαζι με κουμπαρο

Reaction score
245

το πλεον αντιαθλητικο αυτοκινητο με τα δυο πιο ενδιαφεορντα ακουσματα γενικως
το ενα ενος φινλανδου και το αλλο του μητσου.
και μαλιστα με ριζοσπαστικες επιλογες σε ορισμενα σταδια.

Τι θα γινει τον Μαη???????
Εκτος και αν πατε παρεα να πιασετε τον Μαη και να βαρεσετε και κανενα ψητο κοψιδι στην επαρχια:116:

Reaction score
24.766

για την πρωτη αγωνιστικη μανα μου.
κατευθειαν σεπτεμβρη θελεις?

Reaction score
245

εμενα με χτυπαει κατακεφαλα η ζεστη που κανει απο μαη μεχρι και σεπτεμβρη,οποτε κατευθειαν στο φθηνοπωρο ειναι καλητερα.Εξερουνται οι μερες του καλοκαιριου που εχω αδεια και βλεπω ωραια κολ@ρ@κια στις παραλιες:143::143:

Reaction score
245

Τον εχω ικανο να το παλευει κανενα χρονο τον γιαπωνεζικο ντενεκε που θελει να παρει,προκειμενου να εχει τον ηχο που ΨΑΧΝΕΙ.Δεν το βλεπω να προλαβαινει μεχρι το μαη.Μονος σου θα εισαι φιλεεεεεεεεε..Θα σε φαει η μοναξια.:116:

Reaction score
24.766

προλαβαινει μια χαρα
και μεχρι σεπτεμρβη βελτιωνεις
λεφτα υπαρχουν!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.051

Το Μάιο? Οχι βρε παιδιά, δεν προλαβαίνω. Τέλος του μήνα - τουτουνού - παραλαμβάνω (από το στόμα μου και στου μάστορα το χέρι)!

Reaction score
41

Το Μάιο? Οχι βρε παιδιά, δεν προλαβαίνω. Τέλος του μήνα - τουτουνού - παραλαμβάνω (από το στόμα μου και στου μάστορα το χέρι)!

Μπα μπα, σαν τα χιόνια

Τι περιμένεις για παραλαβή?
Και σε ποιο όχημα παλικάρι μου?

Καλώς μας ξαναβρήκες φιλαράκι :126:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.051

Perfer et obdura. Θα έχουμε μεγάλες αλοπακύψεις, εν καιρώ. Και σε δικό του thread, όχι δανεικό. :138:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.096
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21