Ο μικρός αδελφός του θεού.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Αυτό το ξέραμε.. .. .. το θαυμάζαμε.. .. .. αλλά μόλις ακούγαμε για τα 60,000 ευρώ που ζητάει.. .. .. αλλάζαμε πλευρό μη πουντιάσουμε :mrgreen:

Αυτό όμως οχι.. .. ..

:!: :!: :shock: :shock: :shock: :!: :!:

και μόνο που κουβαλάει το όνομα του πιο δημοφιλούς scaler της Silicon Optix εμένα προσωπικά μου αρκεί.

Λέγεται Mini Teranex γιατι φοράει εσωτερικά το νέο HQV, και σίγουρα πιο καλοκουρδισμένα φίλτρα δεν θα βρούμε σε κανένα άλλο Scaler αλλης εταιρίας που χρησιμοποεί το ομόνυμο Chipset. Oπως και να το κάνουμε αμα το παιδί είναι δικό σου, το μεγαλώνεις μη στάξει και μη βρέξει.

Τιμή δεν γνωρίζω, αλλά για σένα φίλε Στέργιε που είσαι HQV Fan νομίζω οτι βρήκες το άλλο σου μισό.

Από εισόδους εχει οτι μπορείτε να ζητήσετε και φυσικά στο πνεύμα της Silicon optix μπορείτε να προσθέσετε και άλλες Optional. Ουσιαστικά είναι mini φορητή επαγγελματική συσκευή αλλά εμένα δεν με χαλάει καθόλου ιδιαίτερα αν η τιμή ειναι και επίσης mini :mrgreen:

Κατεβάτε τα spec από εδω αλλά προσοχή μη βάλετε στο μάτι κανένα Teranex και πουλήσετε το εξοχικό σας για τα 15 TeraOperations το δευτερόλεπτο που κάνει!!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Καταρα!
Αυτο απο την μια, απο την αλλη ο Optoma 1080p....
Ετσι και μου ζηττησει λεφτα η γυναικα μου σημερα την εχω σκισει :lol:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Για να πάρετε γεύση τι σημαίνει Teranex.
Αυτό που βλέπετε είναι από τη μπροστινή οθόνη του Scaler.

Το φίλτρο Detail Enhancer θεωρείτε το μεγάλο ατού της Silicon optix.
Εκει ουσιαστικά καταναλώνονται και τα Terraops αφού κάθε εικόνα SD ανανσυντήθεται και δημιουργείτε από την αρχή, pixel προς pixel, σε όποια ανάλυση HD θέλουμε (720 ή 1080).

Η εικόνα που δίνει το Teranex λέγεται οτι είναι μακραν πλησιέστερη του πραγματικού HD, από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.

Το Mini Teranex (HQV) έχει επίσης αυτό το φίλτρο, οπότε μπορεί εμεις οι κοινοί θνητοί κάποια στιγμή να δούμε να πραγματοποιεί τα θαύματα του ενώπιον μας. :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.478
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134