Ο πρώτος μου λαμπατος

Reaction score
2
Καλησπερα σε ολους,

Ηρθε σημερα επιτελους η κουτα με τον Yarland 34A που πηρα απ τον Ιταλικο αντιπροσωπο!
Θελω τη βοηθεια σας στην συνδεσμολογια, γιατι τον εβαλα αρχικα στο Pre Out του Yamaha
για να μπορω να χρησιμοποιω πηγες που ειναι συνδεδεμενες στον Yamaha (hdmi/toslink) αλλα
δε θελω να παιζουν τα ηχεια που εχω στον yamaha ... υπαρχει τροπος ?

Θελω να παιζουν μονο τα μικρα που εχω συνδεσει στον yarland και να χρησιμοποιω προσωρινα
τον yamaha απλα σαν dac? να το πω και ετσι ...

Επισης, οι λαμπες βγαζουν μια ζεστη ..φυσιολογικο φανταζομαι. Κατι αυτοκολλητα που εχουν οι
δυο μικρες της προενισχυσης πρεπει να τα βγαλω η δεν εχουν θεμα ?

να και μια φωτο το καμαρι ! :biggrin:

IMG_0260[1].jpg

Reaction score
1.173
Απάντηση: Ο πρώτος μου λαμπατος

Καλορίζικος και καλοάκουστος.
Αν κρίνω απο την θερμοκρασία που αναπτύσσεται και στις δικές μου πρέπει να τα ξεκολλήσεις.
Βάλε και μια κοντινή φώτο να την δουν και οι έμπειροι εδώ να σου πουν στα σίγουρα.

Reaction score
839

...αν ο ενισχυτής που αγόρασες είναι ολοκληρωμένος, τότε τα pre out του γιάμι πρέπει να συνδεθούν σε τυχόν power in εισόδους του λαμπάτου (αν υπάρχουν), ώστε να παρακαμφθεί το προενισχυτικό του στάδιο ... αλλιώς, εάν δεν υπάρχουν power in είσοδοι και συνδέσεις προενίσχυση πάνω σε προενίσχυση ρισκάρεις να έχεις υπερφορτώσεις και πιθανόν κάψιμο των ηχείων σου ... κάποιοι θα σου πουν ότι εάν έχει το ποτενσιόμετρο του γιαμάχα σε κάποιο χαμηλό επίπεδο, και αυξομειώνεις ένταση από το ποτενσιόμετρο του λαμπάτου, θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά... εγώ θα επιμείνω ότι κατά βάση ρισκάρεις...

Reaction score
2

Εβγαλα το αυτοκολλητο καλου κακου, αν και της προενισχυσης δεν ζεσταινονται πολυ απ οτι ειδα...
Τωρα για το θεμα του pre-out, ο ενισχυτης ειναι ολοκληρωμενος... και μου φαινεται οτι θα καταργησω τη συνδεση με τον yamaha και θα τραβηξω απλα ενα αναλογικο interconnect απ το Pc κατευθειαν στον yarland.

Το ρισκο που αναφερεις ειναι σε μεγαλες εντασεις σωστα ? Θα εχω το νου μου... ευχαριστω!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix