ΠΙκ απ : Κολάει η βελόνα

Reaction score
0
Φίλοι καλησπέρα,

έχω ένα θέμα με το πικ απ μου, ενώ παίζει το δίσκο κανονικά σε όλα τα βινύλια που έβαλα η βελόνα κολάει σε ένα συγκεκριμένο σημέιο του δίσκου. Στην αρχή νίμζα πως ήταν δική μου εντύπως αλλά όταν δοκίμασα περισσσότερα βινύλια για τεστα΄ρισμα ήδα πως είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ

Reaction score
1.240
Τσέκαρε τον βραχίονα αν κάτι τον εμποδίζει , αν σε εκείνο το σημείο σκαλώνει !
Ισορρόπησε τον και φύσα τον να δεις αν κινείται σε όλη την διαδρομή κανονικά χωρίς κομπιάσματα , βάλε και βγάλε antiskating
Άποψη μου είναι πως εκεί υπάρχει το θέμα σου !

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.470
Όπως τα λέει ο Dimpas. Το πρόβλημα φαίνεται να πηγάζει από τον βραχίονα.

Reaction score
1.240
Αν είναι κάποιο πλήρες αυτόματο πικαπ ( ή έτσω ημιαυτόματο ) τσέκαρε και τον μηχανισμό που μαζεύει και σηκώνει τον βραχίονα ! Είναι βέβαια από κάτω μέσα στο πικαπ ! Ίσως κάτι έχει σκαλώσει κτλ . Άποψή μου απέφυγε ημιαυτόματα , αυτόματα πικαπ , όλα τα μίτζιλα τζίτζιλα που έχουν από κάτω τους περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό !

Reaction score
1.390
αν κολαει η βελονα , τσεκαρε μηπως την εχεις ακουμπησει καταλαθος με μαρμελαδα...

παναγιε θα φας μπαν απο τον κυριο κογια....

Reaction score
2.248
Δες επίσης την περίπτωση να έχει πολύ μικρή απόσταση το lift με τον βραχίονα όταν παίζεις δίσκο.

Κάνε και αυτό που λέει ο @Dimpas για τυχόν μηχανική βλάβη.

Ερώτηση: Μετά από αυτό το σημείο ξανακολά έως το τέλος του δίσκου?

Reaction score
0
Δες επίσης την περίπτωση να έχει πολύ μικρή απόσταση το lift με τον βραχίονα όταν παίζεις δίσκο.

Κάνε και αυτό που λέει ο @Dimpas για τυχόν μηχανική βλάβη.

Ερώτηση: Μετά από αυτό το σημείο ξανακολά έως το τέλος του δίσκου?
Μετά από αυτό το σημείο που κολάει αν τη βάλω πιο μετά παίζει το δίσκο μέχρί τέλους.
Ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση, είμαι στη δουλεια και ως εκ τουτου δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα.

Reaction score
2.248
Μετά από αυτό το σημείο που κολάει αν τη βάλω πιο μετά παίζει το δίσκο μέχρί τέλους.
Ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση, είμαι στη δουλεια και ως εκ τουτου δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα.
Παρακαλούμε. Είναι χαρά μας να ξεφύγουμε από τα πολιτικά. :)
Για να καταλάβουμε αυτό το σημείο που κολλά είναι κοινό για όλους τους δίσκους.
Ούτε λίγο πιο πριν, ούτε λίγο πιο μετά.
Σε ρωτώ για να μπορέσουμε να αποκλείσουμε τουλάχιστον το θέμα "αυλάκι" του δίσκου.

Αναμένουμε αποτελέσματα

Reaction score
0
Πες μας για ποιο πικαπ πρόκειται?
Ένα Phillips είναι δε θυμάμαι τώρα ακριβώς το μοντέλο
[DOUBLEPOST=1444040116][/DOUBLEPOST]
Παρακαλούμε. Είναι χαρά μας να ξεφύγουμε από τα πολιτικά. :)
Για να καταλάβουμε αυτό το σημείο που κολλά είναι κοινό για όλους τους δίσκους.
Ούτε λίγο πιο πριν, ούτε λίγο πιο μετά.
Σε ρωτώ για να μπορέσουμε να αποκλείσουμε τουλάχιστον το θέμα "αυλάκι" του δίσκου.

Αναμένουμε αποτελέσματα
Ναι το σημείο είναι κοινό για όλους τους δίσκους... Πάντωςό δίσκος που κόλλησε είχε θα μπορούσα να πώ πολιτική χρειά...

Reaction score
460
.
Προφανώς ειναι πρόβλημα του βραχίονα προσπάθησε στο σημείο που κολαει να ρίξεις λίγο καθαριστικού σπρέι και wd40 μπορείς να χρησιμοποιήσεις έτσι ώστε να καθαρίσει και να λιπανθεί η βαση του βραχιωνα.

Reaction score
1.390
καλο θα ειναι να βαλεις μια φωτο να δουμε το πικαπ...

αν ειναι αυτοματο, ισως να φταιει , να βρισκει καπου ο μηχανισμός επαναφοράς..

οταν κολλαει μενει εκει κ θελει σπρωξιμο για παρακατω? η μετα απο λιγο παει μονο του?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.512
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106