ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Recorder ΤΗΣ Sony To 710 Sos????

Reaction score
83
:???: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ RECORDER ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣ PLAYER ΟΣΟ ΩΣ RECORDER ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TV Ή ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΙΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ PC TO ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΩΣ PLAYER ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ- ΟΠΩΣ KAI ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ - ΤΟ KISS DP-600. KAI AYTO ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ SITE ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ PLAYER. ΕΓΩ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ HITECH. ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.

Reaction score
83
:shock: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ RECORDER ΤΗΣ SONY TO DVDR-710 ???? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ e-mail ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected].

Reaction score
14
το έχω απο τα Χριστούγεννα φίλε Criss το recorder αυτό αλλά τώρα είδα το Post σου.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μηχάνημα αυτό. Το διαλεξα αντί το 910 ή το 510 γιατί πιστεύω ότι η σχε΄ση τιμής του πρός χωρητικότητα δίσκου είναι η καλίτερη. 160 Gb μου αρκούν και δεν έχω ανάγκη για παραπάνω.

Το χρησιμοποιώ ώς καθημερινό recorder για να γράφω εκπομπές που παίζονται είται αργά το βράδυ ή για να δώ κάτι άμα λέιπω ή για να κρατηθέι σε DVD.

Επίσης συμαντική χρήση και εκέι βοηθάει αφάνταστα ο σκληρός δίσκος είναι η μεταγραφή το κόψιμο και το γκρουπάρισμα απο παλιές VHS κασέττες και το τελικό τους πέρασμα σε DVD.

H Εικόνα τόσο του 510, 710 και 910 έιναι ακριβώς η ίδια και τα κυκλώματα επεξεργασίας (A/D Converter) είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά και ενός ειδικού καταστηματάρχη σε ψηλά επίπεδα (ενα κλίκ κάτω απο την Pioneer). Ομως τόσο οι δυνατότητες εγγραφής σε όλα τα φορματ DVD-/+ καθώς και Dual Layer, τα μενού δημιουργίασ και επεξεργασίας για να φτιάξεις τις εγγραφές σου δε DVD είναι πολυ ικανοποιητικά.

Το συνηστώ και αν ο 160άρης δίσκος σου αρκεί τότε το 710 είναι ιδανικό.

Για να σου δώσω επίσης μια άλλη απάντηση στα ερωτήματα σου. Τα δισκάκια που γραφεις στο SONY πρέπει να τα κάνεις "make compatible" δηλαδή κάποιο finalisation να τους κάνεις (1 λεπτό δουλειά είναι αυτό). Αν δεν το κάνεις τότε τα γραμμένα δισκάκια παίζουν μόνο σε άλλα SONY recorders.

Οτι άλλο θες έδω είμαστε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300