ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY KLV-S40A10E?

Reaction score
0
Καλησπέρα.Είμαι καινούργιος στο Site και θα ήθελα να έχω την γνώμη σας για την παραπάνω τηλεόραση.
Σημειωτέων ότι την πήρα 1890.00 Ε σε 36 άτοκες δόσεις,(ΚΑΡΦΟΥΡ)λίγο πριν το Μουντιάλ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

VG

Reaction score
0
Αν εχεις καλο σημα ειναι καλη,διαφορετικα η KLV-V40 στεκεται καλυτερα λογω του wega engine

Reaction score
0
Δυνατό σήμα έχω και θεώρησα καλό να μη δώσω περίπου 500.00 Ε περισσότερα για την W.
Αλλά τι κάνει η wega engine και ποιά η διαφορά της A από την αντίστοιχη της καινούργιας σειράς τηs ΣΟΝΥ?
Εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερη αυτή που έχω.
Και κάτι άλλο. Πρίν την αγoράσω την είδα να παίζει στο Media markt να κλιπ υψηλήs ευκρίνειας.
Ήταν καταπληκτική. Εγώ πώς μπορώ να πάρω τέτοια εικόνα?
Με το x-box 360 και το καλώδιο hd μπορώ?
Δοκίμασα αλλά τίποτα.

mrw

Reaction score
0
nbas said:
Πρίν την αγoράσω την είδα να παίζει στο Media markt να κλιπ υψηλήs ευκρίνειας.
Ήταν καταπληκτική. Εγώ πώς μπορώ να πάρω τέτοια εικόνα?
α.Να συνδεσεις ενα upscaling DVD player οπως το Samsung DVD-HD860 η αντιστοιχο Sony - γυρω στα 150 Ε

β. Nα κανεις stream απο τον Η/Υ σου βιντεοκλιπ (πχ τηλεοπτικα προγραμματα που εχουν ψηφιοποιηθει σε HD) που μπορεις να κατεβασεις απο το διαδικτυο - οποτε θα προτιμησεις το KISS DP-600 -παιζει και DVD που μπορει να περιεχουν HD κλιπακια.

γ. Να παρεις ενα HD-DVD player - σε δυο περιπου μηνες

δ. Να χρησιμοποιησεις τον Η/Υ ως HTPC (δυσκολια στο interface με την τηλεοραση κλπ - τα παραπανω βγαζουν το καταλληλο βιντεο σημα χωρις μπλεξιματα)

Για το Xbox360, δοκιμασε 720p (oxi 1080ι) σε 16:9

Υπαρχουν DVI, component και VGA καλωδια, πρεπει να τα δοκιμασεις για να δεις ποιο αποδιδει καλυτερα με τη τηλεοραση σου (μαλλον το component)

http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=384469

VG

Reaction score
0
Μεχρι 720p μπορεις να δεις,οχι οτι δεν θα παιξει το 1080 αλλα δεν θα ειναι "γνήσιο"

Reaction score
0
LOIPON AN KATALABA KALA OTAN SYNDEO TO DVD PLAYER POY EXO PALAIO SONY MESO RGB BLEPO
TA SYMBATIKA DVD SE ANALYSH 576 I AN EIXE TO PLAYER EJODO COMPONENT THA EBLEPA 576p
TORA ME TO X-BOX SYNDESH COMPONET ANALYSH 720p TA DVD POY BLEPO MESO TOY PLAYER TOY X-BOX SE TI ANALYSH EINAI? GIATI DEN BLEPO OYSIASTIKH DIAFORA APO OTI ME TO PALAIO PLAYER SE RGB?
EYXARISTO!

VG

Reaction score
0
nbas said:
TA DVD POY BLEPO MESO TOY PLAYER TOY X-BOX SE TI ANALYSH EINAI? GIATI DEN BLEPO OYSIASTIKH DIAFORA APO OTI ME TO PALAIO PLAYER SE RGB?
EYXARISTO!
Μιλας για ταινιες DVD;Εξαρτάται απο το δισκάκι.Στην Ελλάδα ειναι φτωχες οι εκδοσεις συνηθως,ειδικα αυτα απο εφημεριδες μπορει να ειναι εντελως για το πεος...

Reaction score
0
OXI MILAO GIA TAINIES DVD POY EXO KANEI BACK UP STON H.Y "GIA NA MH XALOYN TA PROTOTYPA" KAI MALISTA XORIS KAMIA APOLYTOS SYMPIESH.

mrw

Reaction score
0
Γιατι το Xbox360 δεν κανει upscale DVD movies (παιχνιδια κανει) οταν παιζει DVD δισκακια

Αφου ομως προκειται να βγαλουν add-on HD-DVD drive, ειναι προφανες οτι upscaling (τουλαχιστο σε 540p50) μπορει να κανει

Aφου εχειs Xbox360, μπορειs να κανεις stream HD video απο Η/Υ...εκει θα δεις τεραστια διαφορα στην εικονα - θελεις ομως MCE2005...

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=465455

Aν χρησιμοποιεις component και προκειται να παρεις upscaling player, θελει προσοχη το player να κανει upscaling και μέσω component (τα περισσοτερα νεα μοντελα κανουν μονο μεσω HDMI)

Reaction score
0
KOITA MRW TH SONY THN PHRA GIA MONITOR , EINAI SYNDEDEMENH ME ENAN ENISXYTH TEAC. 2x120 W RMS.
ANTIKATHSTHSA MIA POLY KALH PALIA PHILIPS 29 '' ME PSIFIAKO KTENOTO FILTRO ALLA EPEIDH ALLAJA SPITI KAI TO SALONI EINAI MEGALYTERO APOFASHSA NA PARO THN 40ara SONY.
TO X-BOX ETSI AKRIBOS TO SKEPTOMOYN NA TO KANO MEDIA CENTER.DHLADH STO SALONI NA EXO THN THL., TO X-BOX KAI TON ENISXYTH.OMOS AFENOS DEN ME IKANOPIOI H EIKONA APO TA DVD (STA PAIXNIDIA EINAI KATAPLHKTIKO) AFETEROY DEN ME IKANOPIOI PERISSOTERO O HXOS TOY. HXO PARA POLY KALO PERNO APO TO PALAIO SONY DVD PLAYER KAI AKOMH KALYTERO OTAN SYNDESO TO PC APO THN KARTA HXOY POY EXO. (S.B. AUDIGY) OMOS PALI H EIKONA POY PHRA APO TO P.C HTAN APOGOHTEYTIKH . KARTA GRAFIKON SYNDESH VGA ME THN TV (GEFORCE 4 TI 4200).
TORA LOIPON SKEPTOMAI NA PARO ENA DVD MALLON EGGRAFHS ME SKLHRO GYRO STA 160GB,ALLA THELO NA KANEI KAI UPSCALING NA TO XRHSIMOPOIO KAI GIA PLAYER ALLA KAI GIA MOYSIKH. POIA H GNOMH SOY GIA TO SONY TO AKRIBO ME EJODO HDMI?
KAI SXETIKA ME LG.TO 7800 POY EXEI KAI AYTO HDMI KAI EINAI SHMANTIKA FTHINOTERO POSH DIAFORA UA EXO STHN EIKONA KAI TON HXO?
ELPIZO NA MH SE KOYRASA.

mrw

Reaction score
0
Καινουργια μοντελα upscaling Hard Disc DVD Recorder εχει η Panasonic και η LG, Samsung, Hitachi και αλλα αναμενονται - ολα αυτα γυρω στα 500-600 Ε με 250G HD

Περισσοτερα δεν θα εδινα για DVD Recorder

Πιο κοντα στα 1000 Ε, ειναι καλυτερα να περιμενεις να βγουν καποια καινουργια δορυφορικα PVR που θα ειναι και "ξεκλειδωτα" σε οτι αφορα την εγγραφη HD video

Eκαλλου μονο απο δορυφορικες πηγες εχει νοημα να κανεις HD εγγραφες

H να πας σε HDMI PC-based Media Center, οπως το Acer που εχει αναφερθει αλλου...που μπορει να στελνει και HD βιντεο σε 2-3 Xbox360 ταυτοχρονα

Αν δε σε ενδιαφερoυν τα μοντελα με Hard Disc - καλη φτηνη επιλογη ειναι το Samsung R-135 που κανει upscaling (πιθανοn και απο RGB video input)
http://www.pixmania.com/gr/gr/256092/art/samsung/dvd-divx-player-recorder.html

mrw

Reaction score
0
Oσο για εικονα απο το PC, με VGA->VGA καλωδιο, θελει ρυθμισεις για να πετυχεις το καλυτερο αποτελεσμα

Οι νεoτερες καρτες γραφικων εχουν καλυτερη ποιοτητα και παιζουν και HD video, αλλα δεν υπαρχουν πλεον πολλες επιλογες σε AGP...πιθανον να βρεις καμμια Gigabyte/Asus 6600GT...αλλιως πας σε ακριβοτερη 6800GS

VG

Reaction score
0
Ειναι πια ξεπερασμενη ήδη...εχει βγει η σειρα KDL
παντως ειναι οντως καλη τιμη

mrw

Reaction score
0
nbas said:
PROSOXH!!!
TO PRACTIKER THN EXEI PROSFORA 1390.00 E . NOMIZO OTI EINAI POLY KALH TIMH.
Δεν υπαρχει τετοια τιμη στο Πρακτικερ, πηγε γνωστος μου σημερα

Reaction score
0
ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ 20.07.06 . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!
ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΩΧΟΡΗΘΗΚΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑ 1890,00. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ,ΦΙΛΕ ΜRW.
ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΧΒΟΧ 360 ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ STREAMING ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛ. ΣΤΟ ΧΒΟΧ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ PCSETUP,AΠΟTHN MIKROSOFT. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SETUP ΣΤΟΝ ΥΠΟΛ. ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ SERVICE PACK 2 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΆ? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΡΓΙΚΟ MEDIA CENTER. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

mrw

Reaction score
0
Δηλ θες να χρησιμοποιησεις το Media Connect?

Πρεπει να κανεις ολα τα updates - και το .ΝΕΤ framework με οτι Service packs εχει

http://www.xbox.com/en-US/community/personality/elle/20060203-pcmedia1.htm

Το συγκεκριμενο σεταπ γενικα ειναι προβληματικο...ακομα και οταν δουλευει

Το MCE2005 ειναι διαφορετικη ιστορια...

Reaction score
0
AN KAI PHRA TO LG 9900 (79.00 E PARAKALO) KAI EIMAI SXETIKA IKANOPOIHMENOS ANALYSH 576 p (TO UPSCALING POY KANEI DEN DINEI KALYTERH EIKONA) ME TO XBOX KAPOIA TRAILER POY EXO KATEVASEI EINAI KATAPLHKTIKA SE 720 p.
OPOTE THA ME ENDIEFERE NA KANO STREAMING VIDEO APO TO PC STO XBOX.
OPOTE TO MEDIA CENTER EINAI MONDROMOS. MHPOS MPOREIS NA GINEIS PIO SYGKEKRIMENOS?

mrw

Reaction score
0
Δινει και 720p, ορισμενες ταινιες το υποστηριζουν ("Die Another Day", "Men In Black" κλπ)

Τσεκαρε αν βλεπεις διαφορα σε τετοιες ταινιες μεταξυ 576p και 720p...

To ΜCΕ2005 ειναι μεγαλη ιστορια - κοιτα τα ποστς στο HTPC area, εγω θα περιμενα κανενα διμηνο ακομα να βγουν Viiv-based HDCP-HDMI συστηματα οπως το Acer Aspire iDea 500 (1100-1200 ευρω)

http://www.coreduonews.com/2006/06/02/acer-aspire-idea-500-media-center-htpc/

Δες και αυτο
http://www.audioholics.com/techtips/buyingguides/WindowsMCE2005part1.php

Για νεο συστημα με MCE2005...ακουγεται οτι σε ενα μηνα περιπου θα βγει το Vista RC1 - ηδη καποια builds περιλαμβανουν support για TV/video streaming στο Xbox360...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.032
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic