ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ 42p5h ή 42s5h ?

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε μεταξύ των δύο παραπάνω μοντέλων της SAMSUNG. Προσωπικά επιλέγω την εν λόγω εταιρία λόγω εμπειρίας μου σε απλή τηλεόραση. Βασικά το 42P5H έχει ως διαφορά (από όσο γνωρίζω) digital tuner σε σχέση με το 42S5H. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει αυτή η διαφορά τιμής (http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=samsung+plasma&sp_catcode=SKROUTZ) περίπου στα 1800 €, δηλαδή τι ακριβώς προσφέρει και αν τυχόν υπάρχει καμία άλλη διαφορά που τυχόν δεν γνωρίζω.

Ευχαριστώ :)

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.629
Νομιζω η 42P5H εχει 2 dvi εισοδους
(και ειναι και πολυ πιο ωραια)

Ειναι ιδιας γενιας panels και δεν νομιζω να αξιζει
αυτη η διαφορα τιμης

Reaction score
0
Το σίγουρο είναι ότι η 2η dvi δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αν και έχω την εντύπωση ότι έχει μόνο 1. Το digital tuner διαβασα σε κάποιο site ότι προσφέρει λήψη καναλιών χωρίς κεραία, δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν είναι και κάτι άλλο. Η διαφορά τιμής δεν αξίζει για το design παρότι συμφωνώ πως είναι πιο ωραία.
Πάντως είχα στα υπόψιν την Pionner, αλλά την απέρριψα λόγω του ότι είμαι ευχαριστήμενος με την Samsung. Σκεφτόμουν για την 436XDE ή την 436FDE, αν και δεν έψαξα τις διαφορές τους στράφηκα προς Samsung.
Τι μου προτείνετε ?

Reaction score
0
μικρη διαρκεια ζωης και θα προτιμούσα στην παρουσα λογω του οτι ο χωρος δεν ειναι ακομα ετοιμος να υποδεχτει projector να επιλεξω την plasma.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj