ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SONY KDL 40W5500.BOHΘΕΙΑ

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑς.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς.
ΧΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ LCD. MIA SONY KDL 40W5500 KAI ....APOGOHTEYTHKA!YΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΙΔΩΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ.ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ. ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ TV.....OXI! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤV BLEPO.EKANA ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, .ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ SONY MOY ESTEILAN ΤΑΧΥΤΑΤΑ (ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ) ΕΝΑ ΤΕΧΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ. ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩς ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ?ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΗΝ CRT ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ. ΚΙ ΕΔΩΣΑ 900 ΕΥΡΩ.
ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ?ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΛΛΑΞΑ, Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ (ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ) ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 100ΗΖ Κ ΑΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ? ΜΙΑ SAMSUNG 37 Ή 40 B530 Ή Β651 Η ΜΙΑ LG2500 ME 500 EYROPOYLA KAI ME TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΟΒΑ?
ΖΗΤΩ ΤΗΝΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Kαλημέρα!
Θα παρακαλούσα να μην γράφετε με κεφαλαία,για να είναι πιό ευαναγνωστα τα μνμ τα σας.:107:
Το πιθανότερο είναι να φταίει το σήμα της κεραίας(μάλλον δεν είναι καλά ρυθμισμένη) γιατί ναι μεν οι lcd έχουν προΒλήματα αλλά όχι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφεται.Οπότε και κάποια άλλη lcd είναι πιθανόν να παρουσιάσει τα ίδια πράγματα.
Καλό θα ήταν πριν την αλλάγή να πάτε σε ένα κατάστημα και να δειτε πώς παίζουν και οι υπόλοιπες σε τηλεοπτικό σήμα.
Με την nova θα υπάρξει Βελτίωση αλλά όχι πλήρης απαλοιφή αυτών.
Μιας και σας ενδιαφέρει κυρίως το τηλεοπτικό σήμα κοιτάξτε και για plasma.
Επίσης όταν λέτε ενισχυτής,εννοείτε ενισχυτής σήματος κεραίας;Αυτό είναι πιθανότερο να Βοηθήσει περισσότερο απ όλα.Εξάλλου δεν είναι ακριΒοι απ όσο ξέρω.Με κανα 50αρικο υπάρχουν πολύ καλά μηχανήματα.

Reaction score
176
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SONY KDL 40W5500.BOHΘΕΙΑ

Φιλε, μου κανει εντυπωση η αναφορα σου, γιατι η W5500 ειναι κορυφαια στη διαχειριση τηλεοπτικου σηματος PAL με πολυ καλο tuner, και δεν ακους συχνα παραπονα σε αυτο το θεμα. Σ' εμενα ας πουμε που εχω και κακη ληψη, εξαφανισε και τα ειδωλα και τα χιονια και τα παντα, και επαιζε τζαμι. Πολυ καλυτερη απο τη Samsung που εχω τωρα.

Εαν δεν εχεις προβλημα ληψης, κυταξε μηπως φταιει καποιο χαλασμενο καλωδιο scart που παρεμβαλει, ή μηπως εχει προβλημα η ιδια η τηλεοραση. Ξαναδες οπωσδήποτε και το φισακι της κεραιας, γιατι πολλες φορες βραχυκυκλωνει και δημιουργει σοβαρα προβληματα στην εικονα.

Reaction score
73

Το προβλημα σου μοιαζει με προβλημα κεραιας και ενισχυτη κεραιας κατα 90% χωρις να αποκλειουμε
προβλημα τηλεορασης.

Εγω στη θεση σου... θα την πηγαινα σε ενα φιλο μου η συγγενη μου η στο καταστημα (το ξερω δυσκολο) που να εχει
αποδεδειγμενα πολυ καλη ληψη με LCD TV για να αποκλεισω το θεμα Τηλεοραση.

Αν εισαι σε σημειο που ξερεις οτι εχει οπτικη επαφη με τις κεραιες εκπομπης μπορεις να αγορασεις
ενα φορητό δεκτη-κεραια (ειναι φτηνοι) και να δοκιμασεις να δωσεις σημα με αυτον στη TV σου για να δεις
τι να παρεις... Επισης ρωτα στη οικοδομη σου αν εχουν αλλοι LCD-TV και ρωτα τι σημα εχουν.
Οσο απομακρυνεσαι απο την ταρατσα το σημα χανει ποιοτητα αν εισαι σε χαμηλο οροφο.

Το καλυτερο απόλα (αυτο καναμε στην οικοδομη μου) ειναι να φερετε ειδικευμενο τεχνικό
να βαλετε νεο ενισχυτη για την κοινη κεραια καλης ποιοτητας που να επιδεχεται ρυθμισεις
και με πεδιομετρο αυτός να ρυθμισει το συστημα παρεμβαλοντας ειδικα φιλτρα ωστε να φυγουν
οι επικαλυψεις καναλιων και τα ειδωλα.. Στα κοινοχρηστα εξοδα της πολυκατοικιας σας μπορουν
ανετα να μπουν αυτα και δεν θα σας ελθει ακριβα στο καθενα σας. Ειναι η μονη λύση αν η οιοκοδομη σας
ειναι παλια. Ηδη τα καλωδια της εγκαταστασης σας θα εχουν παλιωσει και ισως και οι μπριζες
σηματος TV που εχετε να ειναι παλιες πολυ φτηνες και να χανετε πολυ σημα και απο εκει.

Σου ευχομαι να μην ειναι η TV γιατι αντε να τους πεισεις να σου την αλλαξουν...

Reaction score
50

Στις ταινίες λές είναι καλή, υποθέτω ότι μιλάς για DVD. Tα προβλήματα που έχεις σε τηλεοπτικό σήμα εξαφανίστηκαν τελείως σε DVD?
Αν ναι, ψάξε λύσεις σας αυτές που λένε τα παιδιά πιο πάνω, αν όχι πρέπει να έχει πρόβλημα η συσκευή :121:

Εχω δει την TV σου σε φίλο με σήμα 1080p και έμεινα με το στόμα ανοιχτό ! (έχω την W4500 και έπαθα πλάκα με την διαφορά, μάλλον το Bravia Engine 3 κάνει δουλειά :107: )

Reaction score
0

ευχαριστω παιδια για την ανταποκριση.θα δοκιμασω ολα αυτα που προτεινατε και ο θεος βοηθος...!

λεγοντας ταινιες εννοουσασα dvd.θκαι ειναι καλυτερα.θα δοκιμασω να αλλαξω την πριζα μου,θα δω τι σημα εχοθν και οι αλλοι,θα την παω καπου που εχει σημα καλο κκαι θα τσεκαρω τι γινεται....!αυτα ειναι τσαμπα..μετα θα αρχισω τις αγορες.κεραια ενισχυσης σηματος, και μετα θαζητησω απο την πολυκατοικια να βαλουμε ειδικο να δουμε τι γινεται.στον 2ο οροφο ειμαι.
μετα nova.
μηπως ξερετε ποτε τα καναλια θα γινουν ψηφιακα?θεσνικη ειμαι.

οσον αφορα τις ρυθμισεις,δεν μπορω να επιλεξω την αναλυση στα 1080 ετσι?γινεται μαλλον αυτοματα.
elpizv na mhn xreistei na αλλαξω tv.
συγνωμη που εστειλα 2 φορεσ το μηνυμα αλλα δεν εχω σημα ουτε στο ασυρματο ιντερνετ!!αλλη ταλαιπωρια κι αυτη...!ουτε στο κινητο εχω σημα! εβαλα ενισχυτη σηματος κινητου και παλι χαλια.δεν μπορω να καταλαβω... καποιο μαγνητικο πεδιο τα ξεσκιζει ολα εδω μεσα...

πρεπει να σημειωσω ομως πως δοκιμασα και μια crt και δειχνει χειροτερα.ηρεμησα λιγο....

ευχαριτω...πολυ
ο αγωνας συνεχιζετα.

συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε εδω παιδια...

Reaction score
73

...?θεσνικη ειμαι.

....
Επειδη και εγω Θεσ/κη ειμαι... φανταζομαι οτι η ταρατσα της οικοδομης σου βλέπει Χορτιατη.
Αν ναι τοτε η λύση που βλέπω ειναι το τσεκαρισμα της κεραιας σας απο ειδικό με πεδιομετρο
και νεο ενισχυτη με νεα καλη κεραια.

Το οτι εισαι 2ο οροφο ηδη εχεις μια σοβαρη απωλεια σηματος απο τοσα μετρα καλωδιο
αν και η μπριζα σου ειναι παλια και κακοβαλμενη (παλια οικοδομη) σιγουρα πρεπει να δειτε
τη λυση που σου προτεινα ...

Reaction score
0

Από αυτά που διαβάζω δεν έχει καμία σχέση με τη συσκευή η 'κακή' εικόνα. Η ενημέρωση μέχρι σήμερα είναι πως μέσα στον μήνα -ακούστηκε και το 19 Δεκεμβρίου, θα αρχίσει το ψηφιακό...
Αναμένουμε...

Reaction score
73

.... καποιο μαγνητικο πεδιο τα ξεσκιζει ολα εδω μεσα...

πρεπει να σημειωσω ομως πως δοκιμασα και μια crt και δειχνει χειροτερα.ηρεμησα λιγο....

....
Ξαναδιαβαζοντας το ποστ σου μου εκανε εντυπωση ...

Αυτο σε κατευθυνει προς προβλημα εγκαταστασης δλδ προβλημα καπου στη γραμμη: Κεραια - Ενισχυτης - Καλωδιωση - μπριζα.

Επειδη εισαι Θεσ/κη αν δεν γνωρίζεις καποιον τεχνικο TV με πεδιομετρο δοκιμασε αυτον
που χρησιμοποιησαμε στη δικη μου οικοδομη. Εκανε καλη δουλειά. (Ζηκουδης Μιχάλης 2310 945529/910335
και πιθανο κινητο 6944 358173)

Reaction score
0

Θα καλεσω τεχνικο μαλλον.....
Αλλη μια ερωτηση βρε παιδια.
η W5500 δεν παιζει αρχεια AVI απο το USB? Tαινιες δηλαδη? μονο mpeg?
αν ναι, μεγαλη απογοητευση.....
εχω στενοχωρηθει πολυ γιατι νομιζω αλλες παιζουν,,,

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SONY KDL 40W5500.BOHΘΕΙΑ

Θα καλεσω τεχνικο μαλλον.....
Αλλη μια ερωτηση βρε παιδια.
η W5500 δεν παιζει αρχεια AVI απο το USB? Tαινιες δηλαδη? μονο mpeg?
αν ναι, μεγαλη απογοητευση.....
εχω στενοχωρηθει πολυ γιατι νομιζω αλλες παιζουν,,,
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1002144&postcount=81

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025