ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ PHONO ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ?

Reaction score
1.544
Ειναι δυνατον πανω σε εναν ξερο λαμπατο τελικο (χωρις ποτενσιομετρα) να ριξω εναν προενισχυτη phono με ποτενσιομετρο? σαν της dynavox πχ....

ευχαριστω ¨)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.265
Απάντηση: ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ PHONO ΠΑΝΟ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ?

γιατί να μην είναι?

Reaction score
1.544

ενα τετοιο δηλαδη θα δουλεψει πανω σε τελικο? http://www.technosound.gr/product_info.php?cPath=379_384_443&products_id=1441

o τεχνικος μου μου ειπε πως δεν θα εχει καθολου εντασεις αφου δεν βγαζει καν το 1.5 v που θα εβγαζε ενας μικτης ας πουμε

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.144

Αυτό το πράγμα δεν έχει ρυθμιστικό στάθμης, αλλά κέρδους - τουλάχιστον έτσι γράφει επάνω, και δεν είναι το ίδιο. Μπορεί στην ελάχιστη θέση να εξακολουθεί να ακούγεται, και μάλιστα ίσως ενοχλητικά δυνατά. Εξ άλλου, το ρυθμιστικό στάθμης μπαίνει στην είσοδο, όχι στην έξοδο ενός κυκλώματος (δηλαδή, μετά από αυτό, πρέπει να υπάρχει το ελάχιστο δυνατό καλώδιο).

Reaction score
8
Δεν μου λετε ρε παιδες εσεις που τα ξερετε ολα,με τους μετασχηματιστες του τελικου τι θα γινει.Δεν θα παραξουν θορυβο στο σημα?Δεν γνωριζετε οτι οι προενισχυτες phono πρεπει να τοποθετουνται μακρυα απο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ?

Reaction score
295
Δεν μου λετε ρε παιδες εσεις που τα ξερετε ολα,με τους μετασχηματιστες του τελικου τι θα γινει.Δεν θα παραξουν θορυβο στο σημα?Δεν γνωριζετε οτι οι προενισχυτες phono πρεπει να τοποθετουνται μακρυα απο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ?
Μάλλον κατι δεν κατάλαβες καλά.
Το phono δεν θα μπει μέσα ή πάνω στον τελκό.Θα συνδεθεί με καλώδια,αρα το τοποθετούμε μακρυά -και όπου αλλού θέλουμε- απο τον τελικό, αν υπάρχει πρόβλημα.

Reaction score
650
Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Δε θα έχεις καθόλου δυναμικά και ισχύουν τα όσα λέει ο Coyias.

Reaction score
454
Καλησπερα. Θα μπορουσατε να μου δωσετε τα φωτα σας πλζ.; Σκεφτομαι να παρω τον Dynavox TPR-2. Απο οτι βλεπω εχει 2 εισοδους . Μια line και μια phono.Θελω να τον δουλεψω κατευθειαν σε τελικο (με λυχνιες) , δουλευει το μηχανιμα κανονικα σαν προενισχυτης στην θεση line ;;; στην θεση φωνο τι γινεται; Στο συστημα που θελω να στησω εχω μονο τους τελικους. Θα κανω δουλεια με δαυτο;; Ευχαριστω

Reaction score
454
τα μονα χαρακτηριστικα που βρηκα ειναι αυτα:
Gain = (MM) 40dB / (MC) 60dB / (line) 12dB
Input resistance = (MM) 47 kOhm / (MC) 100 ohms / (Line) 20 kohms
Output impedance = 220 ohms
Frequency Response = MM and MC are dependent on the use Pickups / (line) 20Hz-20kHz (+ / -0.2 dB)
N = (MM) -68 dB / (MC) -70 dB / (line) -76 dB
Color: black
Dimensions: 148x178x80mm
Weight: 2,5 kg

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
172
Ναι το dynavox tpr 2 εχει volume και θα παιξει με τον τελικο.
Το αποτελεσμα δεν ειναι προβλεψιμο εκ των προτερων.
Δεν νομιζω ομως οτι υπαρχει καποιο προβλημα.

Reaction score
454
παραδειγμα για να καταλαβω καλα. Συνδεσα το cdplayer κατευθειαν στον τελικο και επαιξε , η ενταση φυσικα δεν ηταν η αναμενωμενη. Αν συνδεσω cdplayer το στην εισοδο λινε του dynavox και απο εκει στον τελικο εκτος απο την ρυθμιση της εντασης , θα εχω και αυξηση;

Reaction score
454
Τελικα πηγα και πηρα εναν Vintage προενισχυτη,Toshiba (να δικαιολογησω και το νικναιμ μου) και ησυχασα. Εντυπωσεις αφου τον στησω.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.470
Members
38.325
Νεότερο μέλος
τασοςD