ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μετα το διαφαινομενο ναυαγιο αγορας του PANASONIC EH 65 , ειμαι πραγματι σε δυσκολη θεση προκειμενου να επιλεξω καποιο dvd recorder. Γι΄αυτο παρακαλω οποιν εχει εμπειρια απο κατοχη τετοιας συσκευης, να μου προτεινει κατι. Απαραιτητη ομως προυποθεση να εχει HDMI και σκληρο απο 160gb και πανω, η δε τιμη γυρω στα 600€.
Ευχαριστω

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Aντωνη κατα πως φαινεται ειτε δεν υπαρχει σε μεγαλη διαθεσιμοτητα ειτε "κατι" το εμποδιζει να κυκλοφορησει ευρεως. Θαρθει σε 10 σε 15 μερες αρχες του αλλου τελος, χαμος.Παντως εγω θα περιμενω για αρκετες μερες αφου πια το μουντιαλ χαθηκε

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Φαινεται οτι τα dvd recorder δεν εχουν περαση εδω μεσα ή οτι εισαστε τοσο πολυ ευχαριστημενοι οσοι εχετε με αυτο που εχετε που δεν θελετε να μοιραστειτε την... χαρα σας. Εντυπωσεις ζητησα απο αυτα που εχετε και οχι...δανεικα βρε παιδια!

V

VIDEOMIX

Guest
Οι πιο πολλοί εδω μέσα είμαστε φανατικοί οπαδοί των players,(συνήθως ακριβών) τρομάρα μας. :? :lol:

Reaction score
3
LG RH 188H 160GB Τιμή:~370€
LG RH 199H 250GB Τιμή:~460€

HDMI-SCALING UP TO 1080i-DIVX-XVID
Ελπίζω να βόηθησα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
doctor thnx
vdmx τα recorder δεν παιζουν; (και μαλιστα πολυ καλα;)

Reaction score
2
Λακη μου ειπαν στη Κανιγγος (στη στοα) οτι αυτη την εβδαομαδα θα εφερναν το 65....για δοκιμασε.....δεν χανεις τιποτα..!!!;)

Reaction score
73
Lakiss51..... για ρωτα για το SONY 1010 αν επεσε η τιμη του...? ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο...
δυστυχως το αμεσως παρακατω μοντελο δεν εχει HDMI οπότε αν εχεις LCD δεν λεει....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
To 1010 μετρητα επεσε στα 723€ στη Λαρισα (www.electroptica.gr) που αυτη τη στιγμη δεν διατιθενται, αλλα αν μεχρι 15/7 δεν ερθει το Πανασονικ και μετα τις διακοπες, θα ξανασκεφθω την αγορα dvd rec η απλου dvd-p

Reaction score
73

Reaction score
83
hal9000 said:
mrw said:
Καλη η Pixmania αλλα τι γινεται με την εγγυηση και κυριως τι γινεται αν χρειαστει σερβις ενα μηχανημα
που παιρνεις απο αυτους... που παει και ποσο κανει ναρθει πισω...?? βασικα ερωτηματα..
Φίλε μου έχω πάρει αρκετά πράγματα από την pixmania και όσο αφορά την εγγύηση είναι αποδεκτή και από τις Ελληνικές αντιπτοσωπείες.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300