ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ TECHNICS SL1200 MK5

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.987
Απάντηση: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ TECHNICS SL1200 MK5

χαχαχα, σιγά τη "νέμεση"! Και παλιά είχα πικάπ, και τώρα που πάλι θα έχω πικάπ, δε θα αλλάξει τίποτα (δε θα αρχίσω να υμνώ την υγρότητα των μεσαίων του στροβιλιζόμενου μυρωδάτου μαύρου δίσκου, έχουμε τόση υγρασία εδώ στη Θεσσαλονίκη που μου αρκεί η στεγνότητα των μη στροβιλιζόμενων άχρωμων και άοσμων φλακίων).

Θα μου πεις τι το θέλω, ε;

Να, αφού έχω μια ρία της προκοπής (μαζί με επίσης της προκοπής προενισχυτικά στάδια) σε συνδυασμό με "άρτσιβαλ κουόλιτι έι-του ντι κονβέρτερς", είναι ευκαιρία να περάσω σε flac (όχι 24/192, ούτε καν 24/96, μια χαρά είναι το 16/44,1 - και πολύ τους είναι δηλαδή) αρκετούς δίσκους βινυλίου που έχω, οι οποίοι ποτέ δε βγήκαν σε CD ή σε άλλη ψηφιακή μορφή.

μια αρκίβ κεφαλή και είμαι έτοιμος για όλα.

link

και μη μου πείτε να πάρω άλλη κεφαλή, διότι η απάντηση θα είναι ...δύσπεπτη.:410::612:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.987

εδώ την δίνουν 82 €. να την πάρω την κοπέλα; ή μήπως τη δίνει κανας άλλος πιο φτηνά;

http://www.artsound.gr/catalog/ortofon-concorde-arkiv-kefali-belona-p-12336.html

εδώ τη δίνει ακόμα πιο φτηνά, αλλά δε νομίζω να κάθεται τόσο καλά στο βραχίονα του τεκνίκς όσο η άλλη:

http://www.artsound.gr/catalog/ortofon-arkiv-kefali-belona-p-12377.html

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.936

Άντε και σε λαμπάτα ενισχυτικά!! :136::142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.987

λαμπάτα ενισχυτικά είχα, δε θέλω ξανά, δε θα πάρω, ευχαριστώ.

εδώ μόλις πριν λίγο καιρό ξεφορτώθηκα τα DIY λαμπάτα μπάφερ από τους τελικούς μου, πάλι σε λάμπες θα γυρίσω; είπαμε, αλλά νισάφι...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ TECHNICS SL1200 MK5

Να, αφού έχω μια ρία της προκοπής (μαζί με επίσης της προκοπής προενισχυτικά στάδια) σε συνδυασμό με "άρτσιβαλ κουόλιτι έι-του ντι κονβέρτερς", είναι ευκαιρία να περάσω σε flac (όχι 24/192, ούτε καν 24/96, μια χαρά είναι το 16/44,1 - και πολύ τους είναι δηλαδή) αρκετούς δίσκους βινυλίου που έχω, οι οποίοι ποτέ δε βγήκαν σε CD ή σε άλλη ψηφιακή μορφή.

συνεχισε εδω πλιζ...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.163

Τόσα χρόνια έκανα φροντιστήρια αγγλικών και πάλι δυσκολεύομαι μέχρι να αποκρυπτογραφήσω τα αγγλικά σου.
Αμάν πχια, δεν θα μάθεις ποτέ;

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ TECHNICS SL1200 MK5

χαχαχα, σιγά τη "νέμεση"! Και παλιά είχα πικάπ, και τώρα που πάλι θα έχω πικάπ, δε θα αλλάξει τίποτα (δε θα αρχίσω να υμνώ την υγρότητα των μεσαίων του στροβιλιζόμενου μυρωδάτου μαύρου δίσκου, έχουμε τόση υγρασία εδώ στη Θεσσαλονίκη που μου αρκεί η στεγνότητα των μη στροβιλιζόμενων άχρωμων και άοσμων φλακίων).

link

και μη μου πείτε να πάρω άλλη κεφαλή, διότι η απάντηση θα είναι ...δύσπεπτη.:410::612:
arkiv ειναι μονο ΜΙΑ

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.045

Αλλαξε κεφαλή ear, και περιμένω την δύσπεπτη.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.730
Γιατρε να σου δωσω μια καλουλα κεφαλη που εχω μεχρι να βρεις αυτο που θελεις? Μπορει βεβαια να σου αρεσει πολυ η δικια μου κ τελικα να μη χρειαστεις αλλη...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.987

στη ρημάξαμε λίγο την αγγελία, αλλά ...η δουλειά έγινε! χαχαχαχαχαχα

Reaction score
0

Δε πειράζει η δουλειά έγινε και με το παραπάνω μιας και υπήρχαν πολλοί ενδιαφερόμενοι αλλά τα πικάπ μόνο δύο, μακάρι να είχα και άλλα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.121
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion