Παιδια εχω μια απορια, εχω παρει ενα sony dvdrec για να γραφω καμμια ταινια απο την τηλεοραση αλλα η εικονα που παιρνω οταν βλεπω τα καναλια μεσω dvd δεν ειναι τοσο καλη , υπαρχει τροπος να την βελτιωσω?
Τι εννοείς η ποιότητα που παίρνεις από τα κανάλια μέσο του recorder δεν είναι καλή?
Τι διαφορές υπάρχουν στην ποιότητα σε σχέση με την ποιότητα της TV?
Περνούν και αλλά μηχανήματα από το καλώδιο της κεραίας η είναι συνδεδεμένο recorder to TV? Το καλώδιο της κεραίας έρχεται απευθείας στο recorder η περνά από ενισχυτές σήματος? Οι γραμμές που βλέπεις είναι παρεμβολές?
Η κεραια μου χωρις να παρεμβαλεται τιποτα πηγαινει πρωτα στο dvdr και απο κει στην τηλεοραση και εχω συνδεσει και το dvdr με συνδεση componet.
Οταν βλεπω τα καναλια μεσω του dvdr εχουν φτωχο σημα με χιλιαδες γραμμες παντου οταν γυριζω στα καναλια της τηλεορασης με την ιδια συνδεσμολογια παντα ειναι τελεια.
Αυτο φυσικα επειρεαζει την αντιγραφη απο σταθμους και δεν εχω καλη εικονα.
Το recorder έχει εικόνα καλή χωρίς προβλήματα όταν αναπαράγει ένα original dvd σωστά?
Έχει όμως πρόβλημα με το tuner με γραμμές όπως αναφέρεις. Αν και δεν κατάλαβα τι είδους γραμμές είναι αυτές. Μπορεί να έχει πρόβλημα το tuner δεν ξέρω.
Δοκίμασε να κανείς το εξής
Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο υποδοχές scart, στην πρώτη υποδοχή ψηλά πάνω σύνδεσε με καλώδιο scart ένα video η ένα αποκωδικοποιητή του filmnet και δοκίμασε να κάνεις εγγραφή από το δικό τους tuner και πες μας το αποτέλεσμα.
Οταν λεω οτι ειναι πιο φτωχη η εικονα μεσω των καναλιων του dvd με γραμμες πως να το εξηγησω σαν να βλεπεις εικονα απο vcd δισκακι που κανει τα τετραγωνακια στην εικονα περιπου κατι τετοιο
Συνδεσα με ενα video και εκανα πολυ καλη εγγραφη χωρις προβλημα
Η το tuner, η το καλώδιο rf που πηγαίνει στο recorder, η η συνδεσμολογία με την tv έχει πρόβλημα. Διοτι δεν βλέπω να μας έχεις αναφέρει εως τώρα για την ποιότητα που σου δείχνει στην tv τα dvd όταν το recorder σου το χρησιμοποιείς ως player.
Τελικα βρεθηκε το προβλημα ηταν ελλατωματικο το καλωδιο componet και δημιουργουσε αυτα τα παρασιτα μολις εβαλα ενα καινουργιο ολα ηταν τελεια
Ευχαριστω για την προσπαθεια