12 Φεβρουαρίου 2013 #1 tolis62 Μηνύματα 169 Reaction score 12 Στα καλα καθουμενα ο υπολογιστης δεν τον βλεπει. Ουτε θορυβο εκανε, ουτε τον χτυπησα, τι μπορει να επαθε. 1,5 (ΤΕΡΑΣ) (Δυο χρονια κοποι)
Στα καλα καθουμενα ο υπολογιστης δεν τον βλεπει. Ουτε θορυβο εκανε, ουτε τον χτυπησα, τι μπορει να επαθε. 1,5 (ΤΕΡΑΣ) (Δυο χρονια κοποι)
12 Φεβρουαρίου 2013 #2 VIDEOMIX Μηνύματα 1.750 Reaction score 118 Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ Εαν είναι σε πύργο, πολλές οι αιτίες για να μην τον... βλέπει. Μην τρομάζεις. Εαν πάντως έχει ο ίδιος ο δίσκος πρόβλημα, υπάρχουν "μηχανήματα" που τον σώζουν. (Σε σέρβις υπολογιστών) Εγώ έχω σώσει 3 δίσκους κατα καιρούς.
Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ Εαν είναι σε πύργο, πολλές οι αιτίες για να μην τον... βλέπει. Μην τρομάζεις. Εαν πάντως έχει ο ίδιος ο δίσκος πρόβλημα, υπάρχουν "μηχανήματα" που τον σώζουν. (Σε σέρβις υπολογιστών) Εγώ έχω σώσει 3 δίσκους κατα καιρούς.
12 Φεβρουαρίου 2013 #3 E el_diablo Μηνύματα 15.834 Reaction score 1.213 Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ Mπορεις να δοκιμασεις (καποια στιγμη) και ενα προγραμμα ανακτησης δεδομενων.Εγω το πρωτο που δοκιμασα , stellar phoenix , με εβγαλε ασπροπροσωπο
Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ Mπορεις να δοκιμασεις (καποια στιγμη) και ενα προγραμμα ανακτησης δεδομενων.Εγω το πρωτο που δοκιμασα , stellar phoenix , με εβγαλε ασπροπροσωπο
12 Φεβρουαρίου 2013 #4 ryk Μηνύματα 2.112 Reaction score 925 Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ Καταρχάς κούνα (με κλειστό υπολογιστή) τα βύσματα τροφοδοσίας ή/και sata, άλλαξε καλώδιο sata. Edit: στο bios φαίνεται?
Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ Καταρχάς κούνα (με κλειστό υπολογιστή) τα βύσματα τροφοδοσίας ή/και sata, άλλαξε καλώδιο sata. Edit: στο bios φαίνεται?
12 Φεβρουαρίου 2013 #5 Σ. Κωνσταντινίδης Μηνύματα 2.826 Reaction score 1.622 Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ 1 φορά που χρειάστηκε χρησιμοποίησα αυτο εδω με εξαιρετικά αποτελέσματα
Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ 1 φορά που χρειάστηκε χρησιμοποίησα αυτο εδω με εξαιρετικά αποτελέσματα
12 Φεβρουαρίου 2013 #6 tolis62 Μηνύματα 169 Reaction score 12 Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ Παιδια ευχαριστω, απλως το σκληρο τον ειχα σε εξωτερικο κουτι θα δοκιμασω να τον βαλω μεσα στον υπολογιστη.
Απάντηση: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ Παιδια ευχαριστω, απλως το σκληρο τον ειχα σε εξωτερικο κουτι θα δοκιμασω να τον βαλω μεσα στον υπολογιστη.