Παράπονο προς τους διαχειριστές για αγγελία Xindak MNE 8800

Status
Not open for further replies.
Reaction score
18
Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο και τη δυσαρέσκεια μου αναφορικά με τη διαχείριση της αγγελίας μου με τους προς πώληση τελικούς ενισχυτές Xindak mne 8800 μετά το ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα στο σπίτι μου και κατά το οποίο δημοσιεύθηκε σχόλιο από διαφορετικό λογαριασμό αλλά την ίδια ip γεγονός το οποίο όπως εξήγησα συνέβη γιατί δημιούργησα εκ μέρους μεγαλύτερου σε ηλικία και χωρίς ιδιαίτερη σχέση με τη τεχνολογία ατόμου το οποίο από λάθος στη προσπάθεια του να ποστάρει σε συγκεκριμένη αγγελία που το ενδιέφερε για ενισχυτή Xindak A06 πόσταρε κατά λάθος στη δική μου που βρίσκονταν ακριβώς από κάτω.

Το αποτέλεσμα ήταν να μου επιβληθεί αυτομάτως ποινή(ban) με αποτέλεσμα να μην έχω καν τη δυνατότητα να εξηγήσω τι ακριβώς είχε συμβεί και βέβαια να σπεύσουν οι διψώντας για αίμα κόρακες του διαδικτύου να κάμουν τα πικρόχολα γεμάτα ειρωνεία σχόλια τους χωρίς να υπάρχει επαναλαμβάνω το βήμα να απαντήσω.
Μετά ταύτα, αναγκάστηκα να δημιουργήσω από διαφορετική ip καινούργιο λογαριασμό για να αποκαταστήσω την αλήθεια και να απαντήσω στα αποδίδοντα δόλο σχόλια, ζητώντας παράλληλα να διαγραφούν και να επανέλθει η αγγελία στη μορφή που είχε πριν το ατυχές συμβάν. Η απάντηση ήταν ότι τα λεγόμενα μου δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν και άρα θα διαγραφεί ο νέος λογαριασμός και θα επανέλθει ο παλαιός μέσω του οποίου θα ανανεωθεί η αγγελία σε ένα μήνα(18/03/2016). Τα σχόλια, ωστόσο, και παρέμειναν μαζί με την απάντηση μου.

Ο λογαριασμός μου τελικώς επανήλθε νωρίτερα χωρίς ωστόσο να έχω πρόσβαση στη δημοσίευση αγγελιών στο χώρο του ήχου, για την οποία θα έπρεπε να περιμένω μέχρι την 18/03/2016. Σε αυτό το χρονικό διάστημα της αναμονής μου θέλησα να δημοσιεύσω μια αγγελία για πώληση κινητού τηλεφώνου για την οποία το σύστημα που έδινε κανονικά πρόσβαση. Λίγα λεπτά όμως μετά τη δημοσίευση μου ήρθε ο νέος αποκλεισμός του λογαριασμού μου για άλλον ένα μήνα. Και σας ρωτώ κύριοι διαχειριστές υπάρχει καμία λογική εξήγηση για αυτό;

Παρελθόντος του χρόνου απέκτησα την πρόσβαση stiw 04/04/2016 ότε και ανανέωση την αγγελία μου για τους ενισχυτές. Μέσα σε λίγα λεπτά, ένα νέο σχόλιο συνοδευόμενο από σχετικό video ήρθε να δημοσιευτεί στο νήμα της αγγελίας για να διακωμωδήσει το περιστατικό που είχε συμβεί ενισχύοντας τα προϋπάρχοντα ειρωνικά σχόλια που είχαν παραμείνει. Απάντησα και ζήτησα από τους διαχειριστές να το διαγράψουν πράγμα που έκαναν. Ωστόσο, στην ανανέωση της αγγελίας μου ζήτησα για ακόμη μία φορά την αφαίρεση όλων των σχετικών με το ατυχές περιστατικό σχολίων και την επαναφορά της αγγελίας στη προτέρα κατάσταση. Ουδείς με εισάκουσε, ουδείς ενήργησε. Πως θα πρέπει να σας το θέσω; θεωρείται ότι είναι ωραίο και σωστό να συμβαίνει; έχετε αναρωτηθεί αν θα θέλατε να συμβεί σε δική σας αντίστοιχη περίπτωση;

Θεωρώ απαράδεκτο κύριοι διαχειριστές στα γήπεδα του διαδικτύου και έχοντες την εξουσία :
  • να σπεύδουμε να απευθύνουμε κατηγορώ και αρνητικά σχόλια για πράγματα και καταστάσεις που δεν έχουμε ακούσει την άλλη πλευρά, μόνο και μόνο επειδή βρισκόμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη.
  • Να μην αποσύρουμε όλα τα σχόλια και τις δημοσιεύσεις από το νήμα μιας αγγελίας που συνεχίζουν να δημιουργούν εντυπώσεις ή απλά και μόνο να κουράζουν τους ενδιαφερόμενους από τη στιγμή που έχει παρατεθεί αναλυτική εξήγηση και δεν τίθεται εκ των πραγμάτων θέμα δόλου. Εξάλλου το ποιόν του καθενός μπορεί να φανεί από τις συναλλαγές που είχε εντός φόρουμ αλλά και από τα μέλη που τον γνωρίζουν και το πιστοποιούν.
  • Να επιβάλλουμε ban χωρίς λόγο και μετά να μην υπάρχει τρόπος να αντιδράσει το μέλος και να έχει δικαιολογημένο αντίλογο αφού είναι αποκλεισμένο και δεν έχει βήμα.
  • Να αγνοούμε μηνύματα που αφορούν θέματα ban, λογαριασμού και προσβάσεων
Κατά την άποψη μου ο βασικότερος ρόλος των συντονιστών και διαχειριστών είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών και η παροχή βοήθειας στα μέλη του forum διασφαλίζοντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργία του και την ομαλή ροή των εργασιών του.

Φιλικά,

Δ.Κ

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza