Παρουσίαση Marantz DV-7600 DVD Player

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αύριο στην μεγάλη παρουσίαση του Optoma 79 (και της μεγάλης έκπληξης που έχουμε...) θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και το νέο κορυφαίο dvd player της Marantz!

# Multi-format DVD player
# Plays DVD-Video, DVD-Audio, SACD, CD, CD-R/RW, VCD discs
# Plays MP3, WMA, and JPEG files
# SACD-Stereo / Multi-channel Playback
# Current Feedback HDAM® Circuits for analog output circuits
# Lip-synch digital audio delay fine control for tweaking digital sound to picture
# Video Scaler for 1080i, 720p, and 480p output
# NSV Noise Shaped Video technology for optimizing video signal
# Multi-channel Output
# Front Menu Control Cursor Keys
# DTS Decoder
# Dolby Digital® Decoder
# Video DAC: 216 MHz / 14 bit
# Audio DAC: 192 kHz / 24 bit
# Video Circuit Off option
# Display On/Off
# Front Panel Cursor keys
# Gold Plated Terminals
# Metal chassis
# Video outputs: Component Out, S-Video Out, Composite Out
# Audio outputs: Analog Out (RCA), 5.1 channel Analog Out,
# Digital Optical Out
# D-Bus Remote (RC-5) In / Out
# RS-232 port
# Wireless remote

Αυτό το dvd player θα οδηγήσει τους 2 προβολείς που θα παρουσιάσουμε αύριο. Για όσους δεν μπορέσουν να είναι μαζί μας, θα έχουμε αναλυτικές πληροφορίες για το 7600 με ένα μικρό review από τον Γιώργο Ανδρεάδη, αλλά και την άποψη των συμμετεχόντων!

Reaction score
5
Λεω να δουμε αν και πως θα παιξει διαφορα δισκακια γενικου περιεχομενου και κυριως ποσο γρηγορα θα τα αναγνωριζει, επειδη τα ακριβα με αυστηρες προδιαγαφες player κανουν αρκετη ωρα ''reading'', τοσο που περναει και απο το μυαλο σου η σκεψη αν δουλευει!
Με mp3, VCD, DVD+R DL, SACD hybrid, DVD+R (με χαμηλο bitrate)... (το Matrix II απο το ΒΗΜΑ!!).

Αν δεν τα ξεχασω....! Ή αν δεν ξεχασω τον εαυτο μου...!

Reaction score
5
Θα ήταν ενδιαφέρον αν είχαμε και μια άποψη για το πως ακούγεται συγκριτικά με φτηνότερα αλλά και με καθαρόαιμα cd players σε στερεοφωνική ακρόαση. :wink:

Reaction score
5
Ακόμα πιο ενδιαφέρον θα ήταν αν η σύγκριση αφορούσε ειδικά τις ψηφιακές εξόδους ήχου που είναι πιστεύω πιο ουσιαστικές αν αναλογιστούμε ότι από αυτές ακούμε συνήθως από ένα dvd player.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ένα μικρό review και για το μηχάνημα αυτό:

Από τα χαρακτηριστικά του και μόνο φαίνεται ότι είναι πολύ πλούσιο. Πράγματι έχει πολλές ευκολίες και είναι full!

Η εικόνα του ήταν πολύ καλή! Κανένα πρόβλημα ούτε στην κίνηση ούτε κάπου αλλού ενώ και το upscaling του πάρα πολύ καλό!

Είναι ένα κορυφαίο player και νομίζω ότι για την τιμή του είναι αρκετά καλό!!!

Reaction score
5
Αν θυμαμαι καλα εχει 800-1000Ε.

Λιγο που ακουσα στην αρχη (και stereoPCM και DTS) πριν μαζευτει ο κοσμος μου αφησε καλες εντυπωσεις (μετα ηρθε ο Λαμπρου και εβαλε μεσα τα μαγικα δισκακια του). Με ψηφιακη συνδεση ηταν.

Παντως και αυτο εκανε περισσοτερη ωρα σε σχεση με τα οικονομικα μοντελα να αναγνωρισει το δισκακι.

Επισης στα mp3 δισκακια δε μου τα διαβασε ολα τα κομματια απο ενα που ειχε γυρω στα 270, διαβασε κατι παραπανω απο 200 (αλλα τελικα οφειλεται σε περιορισμο της συσκευης).

Αισθητικα δε μου αρεσε το remote, θα το ηθελα πιο μοντερνο.

(κατι ψιλοκολληματακια στην εικονα που εκανε ο Μονομαχος, οφειλονταν στις λιγες φορες που εχει παιξει το συγκεκριμενο δισκακι και δεν εχει στρωσει ακομα)

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.533
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106