Πείραμα.

Reaction score
4
_________________Διαβάστε αυτό πρώτα.___________________

Όταν ακούτε μουσική, τι ακριβώς συμβαίνει ;
Δεν λέω για την κατάσταση του πάρτυ ή την ώρα που κάνεις κάποιες άλλες ασχολίες.

Λέω για την ώρα του μουσικόφιντελίστα !

Τι σκέπτεστε, τι αισθάνεστε, συνθήκες, συναίσθημα, λογική, κτλ......, μέχρι και κριτική. (αναπαραγωγής πχ, ή 'έργου')
Υποκειμενικά και όχι.

Φυσικά μπορείτε να αναφέρεται και περισσότερες από μια καταστάσεις.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506
Απάντηση: Πείραμα.

Αυτό που σκέπτομαι και αισθάνομαι εξαρτάται από την ψυχική διάθεση, την ώρα της ημέρας και την ηλικία. Πάντως, αισθάνομαι ευτυχής που στα 98 μου εξακολουθώ να ταξιδεύω με διάφορες αγαπημένες νότες, αν και διαφορετικές από αυτές που με ταξίδευαν όταν ήμουν 17. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως κάποια από τα εφηβικά μου ακούσματα εξακολουθούν και σήμερα να με ταηιδεύουν, ενώ εξακολουθώ να ανακαλύπτω και καινούργια αγαπημένα κομμάτια. Αν σταματήσει αυτό, και κολλήσω σε μια εποχή, σε ένα μέσο, κι αρχίσω να αναμασσάω τις γνωστές γραφικότητες περί της ανωτερώτητας αυτών που μου αρέσουν έναντι όλων των άλλων, θα ξέρω πως επήλθε το γήρας.

Reaction score
4

_________________Διαβάστε αυτό πρώτα.___________________

Όταν ακούτε μουσική, τι ακριβώς συμβαίνει ;
Δεν λέω για την κατάσταση του πάρτυ ή την ώρα που κάνεις κάποιες άλλες ασχολίες.

Λέω για την ώρα του μουσικόφιντελίστα !

Τι σκέπτεστε, τι αισθάνεστε, συνθήκες, συναίσθημα, λογική, κτλ......, μέχρι και κριτική. (αναπαραγωγής πχ, ή 'έργου')
Υποκειμενικά και όχι.

Φυσικά μπορείτε να αναφέρεται και περισσότερες από μια καταστάσεις.
...
Τι λες βρε Γιαννη με το χομπυ σας μεσα !!! :141:
Πολυ ωραιο τι να σου πω.

Τι συναισθημα και ιστοριες μου λες που δεν εχω καταφερει να ακουσω ενα ολοκληρο κομματι εδω και 1μιση χρονο που εχω μπλεξει. :142:
Ξερω και αλλους 6-7 φιλους που ειναι πανω απο 10-15 χρονια στο χομπυ και ακομη αυτα περνανε.
Ο ενας θελει να βγαλει αυτο να βαλει το αλλο για να παρει λιγο υψηλες , ο αλλος να δωσει εκεινο να παρει το αλλο γιατι χαμηλα δεν ειναι αυτο που θελει και παει λεγοντας. Τα ιδια και εγω.

Εγω εχω ΚΑΙ το αλλο.
Αν ακουω καθε μερα , που ακουω καθε μερα , την μια μερα μου αρεσει αυτο που ακουω και την επομενη δεν μου αρεσει καθολου και παλι απο την αρχη. Λες και καποιος μου κλεβει κατι και μου το ξαναβαζει πισω μερα παρα μερα.

Εχω λιστα που την φτιαχνω καθε βραδυ στο μυαλο μου, με τα πραγματα που μου λειπουν και ΠΡΕΠΕΙ οπωσδηποτε να αγορασω για να φτασω τον ηχο εκει που θα με ευχαριστει εμενα. :143:
Ειδικα σε καθε "αλλαγη" πετυχημενη λεω νατο!!! Το βρηκα αυτο ηταν και ενθουσιαζομαι. Σε 5 μερες το εχω συνηθισει και δεν μου λεει τιποτα και παμε απο την αρχη να βελτιωσουμε.

Ποτε θα σταματησει να ακουσω λιγο μουσικουλα ή δεν θα σταματησει ποτε?? :140:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που εχω και ενα συστηματακι στο pc και οντως εκει καθομαι και ακουω ωρες μουσικη και χωρις να με ενδιαφερει τιποτα και χαλαρωνω και απολαμβανω οσο μπορω.

Ενταξει μου αρεσει και τα περναω αλλα λεμε τωρα.

Reaction score
199

Τι λες βρε Γιαννη με το χομπυ σας μεσα !!! :141:
Πολυ ωραιο τι να σου πω.

Τι συναισθημα και ιστοριες μου λες που δεν εχω καταφερει να ακουσω ενα ολοκληρο κομματι εδω και 1μιση χρονο που εχω μπλεξει. :142:
Ξερω και αλλους 6-7 φιλους που ειναι πανω απο 10-15 χρονια στο χομπυ και ακομη αυτα περνανε.
Ο ενας θελει να βγαλει αυτο να βαλει το αλλο για να παρει λιγο υψηλες , ο αλλος να δωσει εκεινο να παρει το αλλο γιατι χαμηλα δεν ειναι αυτο που θελει και παει λεγοντας. Τα ιδια και εγω.

Εγω εχω ΚΑΙ το αλλο.
Αν ακουω καθε μερα , που ακουω καθε μερα , την μια μερα μου αρεσει αυτο που ακουω και την επομενη δεν μου αρεσει καθολου και παλι απο την αρχη. Λες και καποιος μου κλεβει κατι και μου το ξαναβαζει πισω μερα παρα μερα.

Εχω λιστα που την φτιαχνω καθε βραδυ στο μυαλο μου, με τα πραγματα που μου λειπουν και ΠΡΕΠΕΙ οπωσδηποτε να αγορασω για να φτασω τον ηχο εκει που θα με ευχαριστει εμενα. :143:
Ειδικα σε καθε "αλλαγη" πετυχημενη λεω νατο!!! Το βρηκα αυτο ηταν και ενθουσιαζομαι. Σε 5 μερες το εχω συνηθισει και δεν μου λεει τιποτα και παμε απο την αρχη να βελτιωσουμε.

Ποτε θα σταματησει να ακουσω λιγο μουσικουλα ή δεν θα σταματησει ποτε?? :140:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που εχω και ενα συστηματακι στο pc και οντως εκει καθομαι και ακουω ωρες μουσικη και χωρις να με ενδιαφερει τιποτα και χαλαρωνω και απολαμβανω οσο μπορω.

Ενταξει μου αρεσει και τα περναω αλλα λεμε τωρα.

Κυριε συντονιστα ειπες τις μεγαλυτερες αληθειες που ακουσα ποτε.
Οποιος πιστευω πει το αντιθετο κρυβεται πισω απο το δακτυλο του.
Δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που ειναι μελος σε τετοιου ειδους φορουμ παγκοσμιος και δεν δρα οπως εσυ, οπως ολοι μας φυσικα.
Το να ερχεσαι σε επαφη με τετοια θεματα ο μονος λυτρωμος ειναι η φυγη ( οπως και σε ολους τους πειρασμους ) μερες που ειναι να μιλησουμε και λιγο θεολογικα.
Θα καθομαι με τις ωρες μπροστα σε ενα φορουμ η σε ενα περιοδικο και δεν θα με επιδραση το μικροβιο της μ η χ α ν ο λ α τ ρ ι α ς;
Ειναι δυνατον;
Ας ειμαστε λογικοι, ειμαστε μεγαλα παιδια.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πείραμα.

Εγω ή ολοι που ξερω τα ιδια περνανε ? :142:
Παντως τα ειπα και ξεθυμανα.
Ναι τα ίδια....χαχα

Έτσι για να σου δώσω ελπίδες, θα σου πω ότι "γιατρεύεται".
Όταν σε εξαντλήσει....:137:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Το βασικό είναι να μη "παλουκώνεσαι" για ακρόαση επειδή έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά για το ηχοσύστημα και "πρέπει" να ακούσεις. Ούτως ή άλλως μουσική ακούω όση ώρα είμαι σπίτι, είτε από τα ηχεία του PC είτε από το ηχοσύστημα. Το shuffle να είναι καλά και υπάρχει πάντα ενδιαφέρον!

Σε περιόδους που βαριέμαι τα πάντα από τη δισκοθήκη μου ψάχνω να βρω genres (αν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι) τα οποία μου είναι λίγο-πολύ άγνωστα. Νέοι ήχοι που σου κρατάνε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Για παράδειγμα την είχα πατήσει έτσι με το Djin Djin της Angelique Kidjo και, κάπως πιο πρόσφατα, με το Melos του Τσαμπρόπουλου.

Reaction score
10
Kάποια στιγμή βέβαια όταν το σύστημα σε ικανοποιεί απόλυτα, σταματάς το ψάξιμο και απλά ακούς μουσική.

Εμένα με ικανοποιεί - δεν με ικανοποιεί το σύστημα πάντως ακούω(-γα) πάντα ολόκληρα τα album.

Reaction score
4

Το βασικό είναι να μη "παλουκώνεσαι" για ακρόαση επειδή έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά για το ηχοσύστημα και "πρέπει" να ακούσεις. Ούτως ή άλλως μουσική ακούω όση ώρα είμαι σπίτι, είτε από τα ηχεία του PC είτε από το ηχοσύστημα. Το shuffle να είναι καλά και υπάρχει πάντα ενδιαφέρον!
.....
....
Να σου πω.., εγώ "παλουκώνομαι" , ίσως επειδή θέλω.
Υπάρχουν κομμάτια που τα έχω ακούσει πολλές φορές και υπάρχει σενάριο.
Εκεί για να σε χορτάσει πρέπει να σε ικανοποιεί η αναπαραγωγή. :137:
Γιαυτό και είπα από την αρχή όχι την μουσική που ακούμε κάνοντας κάτι άλλο.

Για το shuffle, συμφωνώ απόλυτα..., μεγάλη εφεύρεση. :615:

Reaction score
4

..
..
Εμένα με ικανοποιεί - δεν με ικανοποιεί το σύστημα πάντως ακούω(-γα) πάντα ολόκληρα τα album.
Τιμωρία μου ακούγεται :137:

Ελάχιστα απόσα έχω μπορώ να τα ακούσω ολόκληρα.
Ας είναι καλά το playlist και τα favorites.
"ποια άκουγες Σάββατο βράδυ"
"τα πιο δημοφιλή"
....
και τέτοια.

Μάλλον η μουσική που ακούω το κάνει.
Φαντάζομαι στην κλασική θα έχει σημασία να το ακούσεις ολόκληρο το έργο.

Reaction score
4

Παρακαλώ την άποψη των αναλογικών :137:

Να δούμε τι συμβαίνει και με κάτι ποιο ρεαλιστικό, όπως υποστηρίζουν.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.111

Όταν η μουσική συγκινήσει αρκετά ώστε να πάψουμε ν'ακούμε μόνο αλλά να συντονιζόμαστε μ'αυτήν,η υλική μας υπόσταση πάλλεται διαφορετικά και ο χωροχρόνος στρεβλώνεται.
Τότε οποιαδήποτε μηχανήματα,χώροι ακρόασης ή παρελκόμενα χάνουν τη σημασία τους κι απομένει το ταξίδι.
Κάποια στιγμή το ταξίδι ξεφεύγει κι από τη μουσική αυτή καθεαυτή,μιά και όλα όσα μας έφτασαν ως εκεί ήταν το ίδιο προσωπικό μας τραγούδι λύτρωσης.
Το μόνο λ υ τ ρ ω τ ι κ ό σύστημα υψηλής πιστότητας τελικά,είναι το σιγομουρμούρισμα των αγαπημένων μας κομματιών...
"Redemption Song" ακουγόταν κατά τη διάρκεια του πειράματος...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Πείραμα.

Όταν η μουσική συγκινήσει αρκετά ώστε να πάψουμε ν'ακούμε μόνο αλλά να συντονιζόμαστε μ'αυτήν,η υλική μας υπόσταση πάλλεται διαφορετικά και ο χωροχρόνος στρεβλώνεται.
Τότε οποιαδήποτε μηχανήματα,χώροι ακρόασης ή παρελκόμενα χάνουν τη σημασία τους κι απομένει το ταξίδι.
Κάποια στιγμή το ταξίδι ξεφεύγει κι από τη μουσική αυτή καθεαυτή,μιά και όλα όσα μας έφτασαν ως εκεί ήταν το ίδιο προσωπικό μας τραγούδι λύτρωσης.
Το μόνο λ υ τ ρ ω τ ι κ ό σύστημα υψηλής πιστότητας τελικά,είναι το σιγομουρμούρισμα των αγαπημένων μας κομματιών...
"Redemption Song" ακουγόταν κατά τη διάρκεια του πειράματος...

Το ταξίδι είναι το....."Redemption Song" οπως λες!!!
και το κάνεις.... !!!
και με ένα κασετοφωνάκι τις πλάκας
και με ένα πολύ καλό σύστημα υψηλης πιστότητας....
και συμφωνώ μαζί σου !!!
Δυστυχώς επέλεξες λάθος forum!!! και μάλλον άσχετο με όσα γράφεις!!!!!
Πρόταση???

Γιά Ψάξε εκτός ????

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506

Ρε με δουλεύετε; Το Redemption song του Bob Marley; Αυτό δεν είναι κομμάτι high end, ασε που είχε θάψει το δίσκο και ο Α. Ζήλος, τότε. Άσε που μέσα στο Uprising έχει κι εκείνο το ανοσιούργημα το could you be loved. Μπλιαχ, αποχαυνωτική disco - reggae, κατάλληλη μόνο για χαμαιτυπεία και λαμέ ντισκοτέκ, τς, τς, τς, χάλια...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.111

Ρε με δουλεύετε; Το Redemption song του Bob Marley; Αυτό δεν είναι κομμάτι high end, ασε που είχε θάψει το δίσκο και ο Α. Ζήλος, τότε. Άσε που μέσα στο Uprising έχει κι εκείνο το ανοσιούργημα το could you be loved. Μπλιαχ, αποχαυνωτική disco - reggae, κατάλληλη μόνο για χαμαιτυπεία και λαμέ ντισκοτέκ, τς, τς, τς, χάλια...
Έχω να χαμογελάσω έτσι από την εποχή του ναυάρχου Νέλσονα(Riddle).Καταραμένη στρέβλωση του χωροχρόνου...Ουσιαστικά το πείραμα δείχνει πως καθένα από τα κομμάτια που μας συγκινούν και σιγοτραγουδάμε είναι τραγούδια λύτρωσης(redemption songs).

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Πείραμα.

Πρόταση!!!!
Την επόμενη εβδομάδα κατεβαίνω Αθήνα!!
Πάμε να σου αγοράσω μερικούς δίσκους του Τσαλίκη
Μιλάμε γιά πολύ ΧΑΛΙ ΕΝΔ κατάσταση ... μέγαρο μουσικής και βάλε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506

Μπα, στον Τσαλίκη αρμόζει μια ατάκα που είχε γράψει ο Ζήλος για τη Sheena Easton. "Παραείναι καλοφτιαγμένος για να έχει να πει κάτι της προκοπής". :114: :114:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πείραμα.

....
...
Πρόταση???

Γιά Ψάξε εκτός ????
Άσχετο με όσα γράφει ;;;; - μάλλον δεν διάβασες καν το πρώτο μήνυμα.
Έχεις να μας πεις κάτι σχετικά, με αυτό ;

Αν δεν μπορείς..., άστο για αυτούς που ακούν μουσική.
Μπορείς να μπεις στην κουβέντα αργότερα..., που θα ρωτήσω αυτούς που ακούν το "καλοστημένο σύστημα τους" :126:

Αλήθεια....., όταν κρίνουν μηχανήματα, το κάνουν ακούγοντας μουσική και τι ακριβώς υπολογίζουν ;

Εδώ έχουμε το πείραμα.....

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πείραμα.

Άσχετο με όσα γράφει ;;;; - μάλλον δεν διάβασες καν το πρώτο μήνυμα.
Έχεις να μας πεις κάτι σχετικά, με αυτό ;

Αν δεν μπορείς..., άστο για αυτούς που ακούν μουσική.
Μπορείς να μπεις στην κουβέντα αργότερα..., που θα ρωτήσω αυτούς που ακούν το "καλοστημένο σύστημα τους" :126:

Αλήθεια....., όταν κρίνουν μηχανήματα, το κάνουν ακούγοντας μουσική και τι ακριβώς υπολογίζουν ;

Εδώ έχουμε το πείραμα.....
Καλά
απο το σχόλιο που έκανα
εσύ κατάλαβες το σύστημα ???καλοστημένο ή μη????
μάλλον έχεις πρόβλημα!!!!
εγώ έγραψα...

Το ταξίδι είναι το....."Redemption Song" οπως λες!!!
και το κάνεις.... !!!
και με ένα κασετοφωνάκι τις πλάκας
και με ένα πολύ καλό σύστημα υψηλης πιστότητας....
και συμφωνώ μαζί σου !!!

Που κατάλαβες σαν ξερόλας οτι εγώ αναφέρομαι στα μηχανήματα???
και απο που έβγαλες το συμπέρασμα οτι μπορείς να μου δώσεις εσύ το δικαίωμα πότε θα γράφω

Καί μιάς και το παίζεις κάπως!!!!
για εξήγησε μας
εσύ τι κατάλαβες??? απο τα γραφόμενα μου???

ΥΓ Μην κάνεις επόμενη ερώτηση γιατί θε πείς Μακακία

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.196
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike