Περιπέτειες με Cosmote

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.156
Να πιεις το πικρο ποτηρι και να βαλεις Starlink ......

Reaction score
449
Βλέπω οτι έχετε 50Mbps ταχύτητα.
-Έχω 300Mbps και η ταχύτητα δεν είναι το πρόβλημα.
-Ναι αλλά δεν πρέπει να έχετε 300Mbps αφού η κάλυψη λέει ότι έχετε 50.
Μάλλον ενεργοποιήθηκε το home zone στην περιοχή σου και κλειδώνει σε λάθος κυψέλη κινητής.
Και επίσης έπεσες σε τεχνικό .......:whistling:
Εχεις pm

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.738
Starlink. Γιατί ψάχνεστε πραγματικά είναι να απορεί κανείς.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.395
Μάλλον ενεργοποιήθηκε το home zone στην περιοχή σου και κλειδώνει σε λάθος κυψέλη κινητής.
Και επίσης έπεσες σε τεχνικό .......:whistling:
Εχεις pm
Μας έφτιαξε ο @sothoms! 😍 😍 😍
Βρήκε γιατί συμβαίνει αυτό, είναι το ίδιο που σπάνια πάθαινε το 4G Speedbooster στα 7 χρόνια που το είχα. Συνδεόταν για κάποιο λόγο στην κακή κεραία 4G πίσω στο βουνό και έφτιαχνε με πολλά ριστάρτς, μέχρι να κλειδώσει στην σωστή.
Στο 5G WiFi είναι ευκολότερα τα πράγματα, θα στρίψω σε πρώτη ευκαιρία την κεραία ανατολικότερα ώστε να μην έχει επιλογή.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.395
Μετά τα θέματα πρόσβασης στο διαδίχτυο που ξεπεράστηκαν, σειρά έχει η τελεφωνία.
Πήρα τελέφωνο, εντάξει το νούμερό μου υπάρχει ακόμα, και τι λέτε να μου είπε το πολύ ευγενικό αγόρι;

1. Θα μου στείλουν εξοπλισμό DSL και θα ενεργοποιήσουν ξανά το σταθερό από χαλκό*.
2. Θα στείλω πίσω τον εξοπλισμό.
3. Θα μου στείλουν νέο εξοπλισμό ΦάιβΤζι.
4. Θα αλλάξω τις sim με το "παλιό" (το υπάρχον) και θα στείλω πίσω τον νέο εξοπλισμό ΦάιβΤζι.
5. Θα ακυρωθεί ξανά η σταθερή!
6. Θα συνδεθούν μεταξύ τους τα πουλάκια μου και θα έχω απλώς άλλο νούμερο sim που έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιείται.

*Κανονικά έπρεπε να έρθει τεχνικός και έψαχνε κενό ραντεβού αλλά εκεί τράβηξα κατακόκκινη γραμμή.
-Αφού δεν θα συνδεθεί στ' αλήθεια καλέ, του είπα.

Απλά πράγματα. :roflmao: :roflmao: :roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.594
Μετά τα θέματα πρόσβασης στο διαδίχτυο που ξεπεράστηκαν, σειρά έχει η τελεφωνία.
Πήρα τελέφωνο, εντάξει το νούμερό μου υπάρχει ακόμα, και τι λέτε να μου είπε το πολύ ευγενικό αγόρι;

1. Θα μου στείλουν εξοπλισμό DSL και θα ενεργοποιήσουν ξανά το σταθερό από χαλκό*.
2. Θα στείλω πίσω τον εξοπλισμό.
3. Θα μου στείλουν νέο εξοπλισμό ΦάιβΤζι.
4. Θα αλλάξω τις sim με το "παλιό" (το υπάρχον) και θα στείλω πίσω τον νέο εξοπλισμό ΦάιβΤζι.
5. Θα ακυρωθεί ξανά η σταθερή!
6. Θα συνδεθούν μεταξύ τους τα πουλάκια μου και θα έχω απλώς άλλο νούμερο sim που έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιείται.

*Κανονικά έπρεπε να έρθει τεχνικός και έψαχνε κενό ραντεβού αλλά εκεί τράβηξα κατακόκκινη γραμμή.
-Αφού δεν θα συνδεθεί στ' αλήθεια καλέ, του είπα.

Απλά πράγματα. :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Πάρε τέσλα και κάντο χοτσποτ να πουλάς και στους γειτόνους

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain