- Reaction score
- 84.594
στον φάκελο είχε μονο λογαριασμό ή και κανένα χαρτάκι ''άντε και γμσου''?και τον τελικό λογαριασμό τον έστειλαν ταχυδρομικά.

στον φάκελο είχε μονο λογαριασμό ή και κανένα χαρτάκι ''άντε και γμσου''?και τον τελικό λογαριασμό τον έστειλαν ταχυδρομικά.

Μάλλον ενεργοποιήθηκε το home zone στην περιοχή σου και κλειδώνει σε λάθος κυψέλη κινητής.Βλέπω οτι έχετε 50Mbps ταχύτητα.
-Έχω 300Mbps και η ταχύτητα δεν είναι το πρόβλημα.
-Ναι αλλά δεν πρέπει να έχετε 300Mbps αφού η κάλυψη λέει ότι έχετε 50.
Μας έφτιαξε ο @sothoms!Μάλλον ενεργοποιήθηκε το home zone στην περιοχή σου και κλειδώνει σε λάθος κυψέλη κινητής.
Και επίσης έπεσες σε τεχνικό .......
Εχεις pm

Πάρε τέσλα και κάντο χοτσποτ να πουλάς και στους γειτόνουςΜετά τα θέματα πρόσβασης στο διαδίχτυο που ξεπεράστηκαν, σειρά έχει η τελεφωνία.
Πήρα τελέφωνο, εντάξει το νούμερό μου υπάρχει ακόμα, και τι λέτε να μου είπε το πολύ ευγενικό αγόρι;
1. Θα μου στείλουν εξοπλισμό DSL και θα ενεργοποιήσουν ξανά το σταθερό από χαλκό*.
2. Θα στείλω πίσω τον εξοπλισμό.
3. Θα μου στείλουν νέο εξοπλισμό ΦάιβΤζι.
4. Θα αλλάξω τις sim με το "παλιό" (το υπάρχον) και θα στείλω πίσω τον νέο εξοπλισμό ΦάιβΤζι.
5. Θα ακυρωθεί ξανά η σταθερή!
6. Θα συνδεθούν μεταξύ τους τα πουλάκια μου και θα έχω απλώς άλλο νούμερο sim που έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιείται.
*Κανονικά έπρεπε να έρθει τεχνικός και έψαχνε κενό ραντεβού αλλά εκεί τράβηξα κατακόκκινη γραμμή.
-Αφού δεν θα συνδεθεί στ' αλήθεια καλέ, του είπα.
Απλά πράγματα.![]()
![]()
![]()