"Περιποίηση" ηχείων Tamon CRO 50L

Reaction score
891
Γεια σε όλους, έπεσαν στα χέρια μου τα ηχεία του τίτλου σε κακή, βεβαίως βεβαίως, κατάσταση. Θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια να τα επαναφέρω σε λειτουργία και να τα δώσω στον πατέρα μου μπας και αρχίσει να ξανακουει καμιά μουσική. Οποιαδήποτε γνώμη για το αν αξίζει τον κόπο και συμβουλή για ποιότητα υλικών μου είναι ευπρόσδεκτη, δε ξέρω καθόλου από τέτοια! Εννοείται ότι θα πάω σε άνθρωπο που ξέρει να κάνει τέτοιες εργασίες, αλά ήθελα μια γνώμη εδώ πριν ασχοληθω περαιτέρω.

Το woofer του δεύτερου ηχείου είναι σε ίδια κατάσταση και λείπουν και τα tweeters.
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Attachments

ika

News
Reaction score
16.739
40 χρόνων ηχείο, δεν νομίζω ότι αξίζει να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα για foam, πυκνωτές, μεγάφωνα και ότι άλλο βγάλει..

Reaction score
891
Από την έλλειψη απαντήσεων θα υποθέσω ότι μάλλον δεν αξίζουν τον κόπο τα ηχεία ε; Απλώς ήμουν περίεργος πώς θα ακούγονται; Θα δω τί τιμές θα ακούσω, τα λυπάμαι και να τα αφήσω έτσι...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
κοίτα, για refoaming μόνο σε 6,5" κι όχι σε 8" που μάλλον είναι αυτά, το κόστος στον κύριο Πανταζόπουλο είναι στα 50€/ζεύγος. Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι καμένο κάποιο μεγάφωνο και χρειαστείς μόνο αντικατάσταση των υλικών των crossover με "φρέσκα", υπολογίζεις από 15-20€ min για φτηνούς πυκνωτές, 40-70€ για οικονομικούς της mundorf ή της visaton σε mkp & mkt, ή και παραπάνω αν θες ακόμα κάτι ποιοτικότερο, οπότε μαζεύονται αρκετά!
Εσύ θα ζυγίσεις αν αξίζει να ασχοληθείς ή όχι!

Reaction score
1.754
Παιδιἀ, δεν ξἐρω αν τα θυμἀστε, αλλἀ μιλἀμε γιἀ το καζἀν ντιπἰ των ηχεἰων στην εποχἠ τους.
Ο απὀλυτος πἀτος.
Εγὠ θα ἐστριβα με ελαφρἀ...
Οὐτε cent!

ika

News
Reaction score
16.739
Παιδιἀ, δεν ξἐρω αν τα θυμἀστε, αλλἀ μιλἀμε γιἀ το καζἀν ντιπἰ των ηχεἰων στην εποχἠ τους.
Ο απὀλυτος πἀτος.
Οὐτε cent!
Το καζάν ντιπί είναι ωραίο όμως.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Ο απὀλυτος πἀτος.
Οὐτε cent!
κι εγώ κάτι τέτοιο θυμόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος!

Reaction score
1.754
Karakoy Gulluoglu, Νίκης 10, Σύνταγμα, τηλ.: 210 32 13 959 και Αγ. Αλεξάνδρου 5, Π. Φάληρο, τηλ.: 210 98 40 733.

Reaction score
891
Χαχαχαχα τόσο χάλια ε; Οκ θα το δω... Τα γουφερ, off the top of my head που λεει και η γιαγιά μου, είναι 12", το mid είναι 5" και τα 2 "τουίτερς" είναι 3". Πάντως τρελαίνομαι για Καζάν Ντιπί...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
αν είναι και 12", τότε δεν έχεις κάτι να σκεφτείς!
Ξέρεις πόσα καζάν ντιπί παίρνεις με τα λεφτά μόνο του refoaming από τη δνση που σου πόσταρε ο Geoch?
..μέχρι και ινσουλίνη θα χρειαστείς για να συνέλθεις!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508