Πιθανο προβλημα με Denon 1720

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους. Εχω αγορασει εδω και ενα μηνα ενα dvd denon 1720 το οποιο εκτελει και χρεη μουσικης. Το προβλημα ειναι οτι παιζει πολυ σιγα. Εχω και ενα παλιο sansui (10ετιας) και οταν παιζει το sansui σε συγκριση με τον Denon (ο ενισχυτης Yamaha RXV-650 ειναι στην ιδια ενταση) ακουγεται πολυ πιο δυνατα. Μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι η ταση εξοδου του καθε dvd δεν ειναι ιδια. Τετοια ομως διαφορα?
Εχοντας τον ενισχυτη -50 dB το sansui ακουγεται περιπου 30% πιο δυνατα. Επισης παρατηρησα οτι εχει και πιο κρυσταλινο ηχο. Η απαντηση της αντιπροσωπειας σε αυτο ηταν οτι το μηχανημα θελει στρωσιμο.
Ποια η γνωμη σας?

Reaction score
0
Εχει κανεις καμμια αποψη για το προβλημα μου?
Σκεφτομαι να το γυρισω πισω να δω τι θα μου πουν. Υπαρχει δυνατοτητα να το στειλω στην αντιπροσωπεια για ελεγχο?

Reaction score
5
Ακούγεται το ίδιο σιγά και στην ψηφιακή η μόνο στην αναλογική έξοδο?

Σε σχέση με αλλά μηχανήματα εκτός από το sansui η ένταση θεωρείται επίσης χαμηλή?

Reaction score
0
Δοκιμασα και ψηφιακη και αναλογικη. Ακουγεται πιο σιγα σε σχεση με αλλο Denon DVD700. Επισης παρατηρησαμε οτι στον παραγωμενο ηχο υπαρχει ηχό.
Αυριο θα το παω πισω. Ισως να προτιμησω να το παω κατευθειαν στην αντιπροσωπεια. Ξερετε μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307