Πικάπ Αυτοκινητου...HELP!!!

Reaction score
6
Καλα ρε. Ετσι εισαστε ε ;;;

Να σας καει το video ρε. Καθαρματα. :136::136:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Πικάπ Αυτοκινητου...HELP!!!

Στην ηλικία του μπορεί να οδηγήσει εξακύλινδρη νομίζεις; :136:

Ναι βρε, μπορω. Κι αν εχει κραδασμους, δεν με πειραζει. Τους αποσβαινει το παρκινσον.:142::142:

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πικάπ Αυτοκινητου...HELP!!!

Ναι βρε, μπορω. Κι αν εχει κραδασμους, δεν με πειραζει. Τους αποσβαινει το παρκινσον.:142::142:

Μη μου πεις πως έχει και time alignment??
Για να ρυθμίζεις τον «εσωτερικό» κραδασμό? :116:

Reaction score
24.770
Απάντηση: Πικάπ Αυτοκινητου...HELP!!!

ιστορια

παλια (στο τεξας) που εβαζα καρστερεα τα καλοκαιρια, σκαει μυτη ενας καλος πελατης του καταστηματος - χαιεντας με πολλες συσκευες στο σπιτι- με ενα κιτρινο 106 ραλυ , απο αυτους που νομιζαν οτι car hifi σημαινει φασαρια στις πλατειες κλπ.
δεν ειχε απαιτησεις να ακουσει οτι και στο σπιτι του (καλα εκανε) αλλα ειχε ενα συγκεκριμενο κολλημα: μακρυα απο ασημι δισκους, ψηφιακα κλπ σατανιστικα στοιχεια.
οταν αρχισαμε να μιλαμε για το τι μπορουμε να κανουμε σε ενα αυτοκινητο ωστε να παιξει καπως συμπαθητικα , μολις ακουσε "θα βαλουμε ενα καλο cdp " αφου εβγαλε 5 σπυρια, "οχι" μου λεει "cd δε βαζω" " οριστε?" του κανω, "ασε ασε , θα σου φερω εγω κασσετοφωνο απο το σπιτι" , " οκ πασο" .
ξεκιναμε λοιπον τα των ενισχυτων/ηχειων κλπ και ερχεται την αλλη μερα με ενα td700se nakamichi κασσετοφωνο (για το οποιο ειχε αγοραζει και δυο σετακια με τα απαραιτητα ανταλλακτικα που πιθανοτατα δε θα εβρισκε στο μελλον) και μου λεει "αυτο θα βαλουμε" (πρεπει να ειχε σε δραχμες πανω απο 800000 τοτε).
το βαζουμε απανω , προσπαθω να ρυθμισω (τι να ρυθμισεις , τελοςπαντων) βαζει και κατι κασσετες μεταλλου που ειχε γραψει απο τους δισκους του , με ταπολλα δεν επαιζε και ιδιαιτερα καλα, δεν του αρεσε. "να αλλαξουμε ηχεια " λεει "η τον ενισχυτη" κλπ . οκευ νταξ, αλλα να δοκιμασω κατι πρωτα και να ξανακουσουμε?
"δεν πιστευω να βαλεις cdp ξεχασε το" , ε με τα πολλα τον πειθω απλα να δοκιμασει απλα για ακαδημαικους λογους " για να ακουσω εγω πως παιζει οχι για να το αφησουμε"
βαζω ενα cd40 (20bit ελεγε) nakamichi παλι (ε ενταξει απο κασσετα ξεκινησαμε , να παμε με μια σε pioneer cdp δε λεει) , ε ακουσαμε μερικα κομματια (προφανως επαιζε 5-6 φορες καλυτερα απο το -χωρις πλακα- εκπληκτικο κασσετοφωνο της nakamichi (το οποιο by the way ειχε ολες τις ρυθμισεις που ειχαν τα επιτραπεζια μοντελα της εταιριας)) και με βαρια καρδια τελικα δεχτηκε να βαλει το cd και να τελειωνει.

τι θελω να πω.
αστο ρε μαριαντζελα το καημενο το πικαπ σπιτι. εκτος απο το οτι η τοποθετηση του ειναι πονοκεφαλος , δεν προκειται να ακουσεις το γνωστο του ηχοχρωμα στο αυτοκινητο οπως το γνωριζες.
αν το κανεις παντως βαλε καμια φωτογραφια

Reaction score
41
Απάντηση: Πικάπ Αυτοκινητου...HELP!!!

τι θελω να πω.
αστο ρε μαριαντζελα το καημενο το πικαπ σπιτι. εκτος απο το οτι η τοποθετηση του ειναι πονοκεφαλος , δεν προκειται να ακουσεις το γνωστο του ηχοχρωμα στο αυτοκινητο οπως το γνωριζες.
αν το κανεις παντως βαλε καμια φωτογραφια

και μια δεύτερη φωτογραφία στην οποία θα φαίνεται καθαρά το χρωματάκι της επιδερμίδας του εγκαταστάτη :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo