Πιστεύετε στα ζώδια;

Reaction score
11
Αν παρατηρήσετε στα τηλεοπτικά προγράμματα τα ζώδια καταλαμβάνουν ένα σημαντικό κομμάτι του χρόνου τους.
Στα περιοδικά επίσης. Μέχρι και εκπομπές αποκλειστικά για ζώδια υπάρχουν.
Θα ήθελα να εστιάσουμε τη συζήτηση μας σε αυτή τη μορφή των ζωδίων και όχι στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει κάποιος ανάλογα με το ζώδιό του. (ευαίσθητος ρομαντικός δίκαιος οργανωτικός κλπ.)
Τι λέτε είναι δυνατόν να δίνονται συμβουλές από τηλεόρασης με βάση τα ζώδια για το πότε θα ερωτευθούμε πότε θα επενδύσουμε επαγγελματικά και ποιά είναι η τυχερή μας μέρα ή ο τυχερός μας αριθμός;

Reaction score
33
Πιστεύω πάρα πολύ!

Δεν κάνω τίποτε αν πριν δεν συμβουλευτώ με την εξής σειρά:

- Αστρολόγο
- Καφετζού
- Αριθμολόγο
- Γιαουρτού (σου λέει το γιαούρτι)
- Αυγουλού (σου λέει το αυγό)

Reaction score
4.910
Απάντηση: Πιστεύετε στα ζώδια;

Σύμφωνα με τα ζώδια το δικό μου με αυτό της γυναίκας μου είναι....εντελώς ασύμβατα, αλλά παρόλα αυτά σε 2 μήνες συμπληρώνουμε 30 χρόνια μαζί!
Οι συμβουλές στα περιοδικά και την τηλεόραση ειναι εντελώς ηλίθιες, αν όμως ψάξεις σωστά και σε βάθος το πλήρες ωροσκόπιό σου (ωροσκόπος, πλανήτες κλπ κλπ) σου βγάζει περιέργως αρκετά "εσωτερικά σου κίνητρα", αν όμως πας να δεις το ζωδιο σκέτο (με μόνο την ημερομηνία γέννησης) μπορεί να είσαι...στο άλλο άκρο! Ακόμη και τα εσωτερικά κίνητρα όμως συχνά παραμερίζονται απο την διαπαιδαγώγιση που έχεις πάρει.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Πιστεύετε στα ζώδια;

Σύμφωνα με τα ζώδια το δικό μου με αυτό της γυναίκας μου είναι....εντελώς ασύμβατα, αλλά παρόλα αυτά σε 2 μήνες συμπληρώνουμε 30 χρόνια μαζί!
Οι συμβουλές στα περιοδικά και την τηλεόραση ειναι εντελώς ηλίθιες, αν όμως ψάξεις σωστά και σε βάθος το πλήρες ωροσκόπιό σου (ωροσκόπος, πλανήτες κλπ κλπ) σου βγάζει περιέργως αρκετά "εσωτερικά σου κίνητρα", αν όμως πας να δεις το ζωδιο σκέτο (με μόνο την ημερομηνία γέννησης) μπορεί να είσαι...στο άλλο άκρο! Ακόμη και τα εσωτερικά κίνητρα όμως συχνά παραμερίζονται απο την διαπαιδαγώγιση που έχεις πάρει.

Μήπως 30 χρόνια καβγάδες και ξύλο? :142:

Γιατί εγώ τα πιστεύω τα περιοδικά! :138:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

ιδιως στις τηλεορασεις δεν ξερουν τι τους γινεται, πολυ γνωστα ονοματα που βγαινουν, λενε οτι εχουν κανει μεταφραση πρωτα απο ξενο τυπο , κ' το παιζουν αστρολογοι!

Reaction score
152
αν δε δω τα ζωοδια,δεν παιζω στοιχημα.....
τι θα γινει αν ειναι αναδρομος ο Ερμης του Ντρογκμπά,και η Σεληνη μπαινει στον Κρονο του Σισσε;
τα ζωοδια ηταν ξεκαθαρα γιατι εχασε τρια σερι πεναλτι ο Ολυμπιακος και εβαλε το 4ο.
εφταιγε η νεα Σεληνη που εβγαινε απο τον Αρη,και ο Κουπερ ειχε μεταμορφωθει σε λυκανθρωπο πανω στον Λευκο Πυργο.....

:142::142::142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.001

... κ' το παιζουν αστρολογοι!
Ο αστρολόγος είναι εξαρχής "απάτη" ιδιότητα. Οπότε φαντάσου το μυαλό αυτών που συμβουλεύονται κάποιους που "το παίζουν" αστρολόγοι...

Reaction score
33
Εγώ έχω παρατηρήσει,ότι όποτε έχει πανσέληνο το στερεοφωνικό μου βγάζει δόντια και μετατρέπεται σε στερεοφονικό...
Δεν τολμάω να το πλησιάζω εκτός και αν του βάλω ασημένια καλώδια....

:402:

EDIT: Παρεμπιμπτόντως, αυτό το πρόβλημα του συστήματός μου, ούτε οι τελετές του ημίθεου δεν κατόρθωσαν να το διορθώσουν! :111:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.086
Απάντηση: Re: Πιστεύετε στα ζώδια;

Εγώ έχω παρατηρήσει,ότι όποτε έχει πανσέληνο το στερεοφωνικό μου βγάζει δόντια και μετατρέπεται σε στερεοφονικό...
Δεν τολμάω να το πλησιάζω εκτός και αν του βάλω ασημένια καλώδια....

:402:

EDIT: Παρεμπιμπτόντως, αυτό το πρόβλημα του συστήματός μου, ούτε οι τελετές του ημίθεου δεν κατόρθωσαν να το διορθώσουν! :111:
Λες και όποιος έχει AS Ερμήδες, κάθε πανσέληνο από τρίδρομοι να του γίνονται ανάδρομοι;

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Πιστεύετε στα ζώδια;

Λες και όποιος έχει AS Ερμήδες, κάθε πανσέληνο από τρίδρομοι να του γίνονται ανάδρομοι;
Μη με τρομάζεις τώρα!!!!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.086

Αμ έτσι είναι.
Το τρίδρομο ηχείο, με τον Ερμή ανάδρομο, το βάζεις στον διάδρομο.

Reaction score
33
To feng Shui μήπως βοηθούσε την κατάσταση?

Εννοώ για παράδειγμα: ένα συντριβανάκι στο χώρο ακρόασης μήπως έκανε την αναπαραγωγή πχιο ρεφστή?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

θα εκανε την κατασταση 'κατουρλιθρα' !

Reaction score
4.630
Εμένα γιατί μου λένε ότι έχω κάποια χαρακτηριστικά του Κριού...

όχι αρεστά στους άλλους;

:138:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Σαφώς!

Εκεί στηρίζομαι!:138:

Reaction score
4.910

Πάντως έχω έναν φίλο που γεννήθηκε ίδια ημερομηνία με τον Χίτλερ....αλλά είναι πολύ καλό παιδί!

Reaction score
17.811

Εμένα γιατί μου λένε ότι έχω κάποια χαρακτηριστικά του Κριού...

όχι αρεστά στους άλλους;

Μακαρι οοοοολος ο κοσμος να αποτελουνταν απο Κριους Γιωτα μου!:138::204:

Πάντως έχω έναν φίλο που γεννήθηκε ίδια ημερομηνία με τον Χίτλερ....αλλά είναι πολύ καλό παιδί!

Κι ο Χιτλερ,σαν ταυρος,καλο παιδι γεννηθηκε...:140::137:

Reaction score
4.630
Re: Απάντηση: Πιστεύετε στα ζώδια;

Το θέμα είναι τι βιώματα έχεις :138:

Reaction score
1.846

Μακαρι οοοοολος ο κοσμος να αποτελουνταν απο Κριους Γιωτα μου! ...
Και εμείς Χριστίνα μου :119: , οι Δίδυμοι με ωροσκόπο Ταύρο, τι πρέπει να κάνουμε, να πέσουμε στον Καιάδα;
:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.310
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale