Πλαίσιο καλιμπράρισμα επί πληρωμή - Γνώμες

Reaction score
18
Καλησπέρα!

Ψόφησε η τηλεόραση στο πατρικό μου και ψάχνοντας για επιλογές, είδα το παρακάτω θεϊκό και θέλω να διαβάσω γνώμες αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει την εν λόγω υπηρεσία και αν ένιωσε όντως σαν να βρίσκεται στα studio της 20th century fox ή κάτι παραπλήσιο. Αξίζει ή αν αγοράσω από εκεί να την αφήσω στα factory defaults. Τα γερόντια μου δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις έτσι κι αλλιώς και η αγορά θα είναι σε low-mid range μοντέλο.

turbox hollywood.png

Reaction score
1.590
Ωφελεί το calibration ιδίως σε χαμηλότερης κατηγορίας μοντέλα που δεν είναι ακριβή τα χρώματα out of the box . Επίσης το αποτέλεσμα είναι συνήθως λιγότερο φωτεινό άρα παρατείνει και τη διάρκεια της ζωής της συσκευής.

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.362
Τι εννούν calibration; Με μηχάνημα; Αν ναι, πώς ξέρεις οτι γνωρίζει να το λειτουργήσει σωστά ο μάστορας;

Αν δεν έκανα σοβαρό calibration (πάντα κάνω) θα έβαζα την τιβί σε movie ή όπως το ονομάζει ο κατασκευαστής και τέλος.

Reaction score
18
Λέει με "εξοπλισμό που χρησιμοποιούν στο Hollywood" :gotcha: εξ ου και το ποστ :D Τους πήρα τελικά την Samsung 55άρα που έχει το e-shop σε crazy sunday, ελπίζω τα default profiles να τους είναι εντάξει μιας και γω από το εξωτερικό δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ.

Reaction score
6.530
Οι μεγάλης ηλικίας ...μάλλον δεν θα βλέπουν και τόσο καλά σε καλιμπραρισμενη ...στα προφίλ επιλέγουν αυτό που τους δείνει ποιο ξεκούραστο αποτέλεσμα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.632
Members
38.351
Νεότερο μέλος
andreas_kam