Πλαϊνοί ανεμοθραύστες - καλό ή κακό;

Reaction score
2.585
Το δικό μου έχει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ανεμοθραύστες στα εμπρός παράθυρα.
Είναι αυτοί.

Δεν επιτρέπω το κάπνισμα στο αυτοκίνητο και λέω να τους βγάλω γιατί κάνουν και αεροδυναμικό θόρυβο (με τα παράθυρα κλειστά).

Τι νομίζετε;

Reaction score
2.585
Κακάσχημοι και αντιαεροδυναμικοί.
Καλά δεν είναι ακριβώς αυτοί (είναι λίγο πιό εμφανίσιμοι) αλλά ναι, είναι άχρηστοι και επιζήμιοι νομίζω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.945
Δεν έχω στο δικό μου αυτοκίνητο τέτοια, αλλά πρόσεξα σε άλλα που έχουν, ότι αν καπνίζεις και ανοίξεις λίγο το τζάμι απορροφά όλον τον καπνό έξω χωρίς να σε φυσάει αέρας μέσα και αν βρέχει δεν μπαίνει βροχή.
Νομίζω ότι είναι χρήσιμα και έλεγα κατά καιρούς να τοποθετήσω κι εγώ.
Αλλά ακόμη δεν έβαλα ο άχρηστος.

Reaction score
2.585
Ο προηγούμενος που τους είχε βάλει ήταν ταρίφας;
'Οχι.

Δεν έχω στο δικό μου αυτοκίνητο τέτοια, αλλά πρόσεξα σε άλλα που έχουν, ότι αν καπνίζεις και ανοίξεις λίγο το τζάμι απορροφά όλον τον καπνό έξω χωρίς να σε φυσάει αέρας μέσα και αν βρέχει δεν μπαίνει βροχή.
Νομίζω ότι είναι χρήσιμα και έλεγα κατά καιρούς να τοποθετήσω κι εγώ.
Αλλά ακόμη δεν έβαλα ο άχρηστος.
Ναι αλλά εγώ δεν καπνίζω και δεν αφήνω και άλλους να καπνίζουν.

Reaction score
1.128
Ανέκαθεν είχα ανεμοθραύστες.Παίρνεις τον αέρα σου χωρίς να βρέχεσαι και να σε χτυπάει αλύπητα ο αέρας όταν τρέχει το αυτοκίνητο.Πολύ πρακτικοί.

Reaction score
2.585
Ανέκαθεν είχα ανεμοθραύστες.Παίρνεις τον αέρα σου χωρίς να βρέχεσαι και να σε χτυπάει αλύπητα ο αέρας όταν τρέχει το αυτοκίνητο.Πολύ πρακτικοί.
Σε χαμηλές ταχύτητες μπορείς να έχεις λίγο ανοικτά τα παράθυρα. Στις μεγάλες όχι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.261
Ναι αλλά εγώ δεν καπνίζω και δεν αφήνω και άλλους να καπνίζουν.
Παλιάνθρωπος....:devilish:

Να αφήνεις λίγο ανοιχτό το παράθυρο να φεύγει ο καπνός, ή ο ατμός! :O_o:

Πάντως κάτι ξέρουν οι ταρίφες που έχουν τετχια.

Εγώ τα βρίσκω χρήσιμα και δε με ενοχλούν αισθητικά. Αισθητικά με ενοχλούν πχ οι χοντρές με κολάν. :p

Reaction score
5.935
Συμφωνω!
Το ποιο χρησιμο αξεσουαρ για το αυτοκινητο.

Reaction score
12.024
Μακράν, οι υαλοκαθαριστήρες!!
[DOUBLEPOST=1484569078][/DOUBLEPOST]Αλλά εντάξει, αυτοί δεν είναι αξεσουάρ.

Reaction score
30.231
Το καλύτερο είναι ο μεγάλος πρόσθετος κεντρικός καθρέπτης, hands down :D

O κυρτός πανοραμικός που έβαζαν κάτι ταρίφες παλιά και μετά κάτι άλλοι άσχιετοι που το έβλεπαν στους ταρίφες?
Αυτός που έπιανε με δύο λαστιχάκια που όταν τα έκαιγε ο ήλιος χαλάρωναν και έπεφτε κάτω ο πανοραμικός?
Γαμάτο αξεσουάρ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.255
Το καλύτερο είναι ο μεγάλος πρόσθετος κεντρικός καθρέπτης, hands down :D
Λες για εκείον τον τεράστιο, τον πανοραμικό, που σου δείχνει και τι υπάρχει μπροστά σου; :D

WANT!!! :roflmao:

melina

Cargo 200
Reaction score
46.359
O κυρτός πανοραμικός που έβαζαν κάτι ταρίφες παλιά και μετά κάτι άλλοι άσχιετοι που το έβλεπαν στους ταρίφες?
Οι ταρίφες έβαζαν μικρό έξτρα καθρέπτακι στη γωνία του παρμπρίζ που "έβλεπε" στα μπούτια της κυρίας πίσω, ενίοτε δε κάποιοι τα έβαζαν και στέρεο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain