Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.587
Δεν με γεμίζει το μάτι η Elves, έχω παρακολουθήσει κάποιες παρουσιάσεις και κάτι πληρωμένους που τα προωθούν στο youtube.
Η εκδοχή να πουλήσεις τη κούρσα που έχεις και να περάσεις σε κάτι τέτοιο δεν παίζει?

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.337
Ναι, τα έχω δει κι εγώ, γι αυτό και δεν έχω προχωρήσει παραπάνω. Τι να πουλήσω, κούρσα 8+ ετών με 73.500 χιλιόμετρα; Και μπόλικα σημάδια (μέχρι κι ένα γδάρσιμο της εξωτερικής βαφής στον οριζόντιο). Δεν πουλιέται αυτό, αλλα΄και αν πουλιόταν, να το έδινα πόσο, 500 ευρώ; Αυτο θα μείνει στο trainer όταν φτιάξω άλλο.

Η επιλογή που λες παίζει επίσης, μια και καλή νέο ποδηλατο, απλά πρέπει να πάει λίγο πιο πίσω για να μαζέψω τα μπικικίνια. Που έτσι κι αλλιώς δηλαδή πρέπει να τα μαζέψω, και περισσότερα, για να χτίσω ποδήλατο με περιφερειακά. Είδες που σου λέω μπέρδεμα! Ούτε λεφτά έχουμε, ούτε.. δόξα! :gamer: :lolsign: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.587
Το πράμα τότε είναι απλό, μάσε παράδες και πέρνα στη νέα εποχή με di2.
Καλή η 105, καλύτερη όμως η ultegra.
Αφού ποδήλατο να κάνς τη δλειάς έχς, περίμενε να πάρς ένα έτοιμο ντυμένο, του βάνς και ένα βατόμετρο και είσαι και ο πρώτος μάγκας!! ;)

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.337
Αυτό είχα σκοπό, αλλά από την μια μεριά με βάζετε εδώ σε πειρασμό με τις αναφορές καθε λίγο για ποδήλατα :p :lolsign: , και από την άλλη, το πιο σπαστικό να βάζω και να βγάζω το ποδήλατο από το trainer! Φοβάμαι στο τέλος ότι θα μείνει και από σπείρωμα στο through axle από το βάλε βγάλε του τροχού (έχει ήδη κάποια σημάδια δηλαδή το ίδιο το through axle, δεν ξέρω αν έχει κι η βάση). Και τότε χαιρέτα μας τον πλάτανο αν γίνει καμιά στραβή τέτοια στον δρόμο! :geek: :roflmao:

Έτσι τελευταία αποφάσισα να πηγαίνω μόνο με το ΜΤΒ, για να μην έχω αυτήν την βαβούρα αλλά και κίνδυνο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.587
Εγώ πάντως σε αυτά κάνω ότι λέει η καρδιά μου.
Με γνώμονα πως ότι και να πάρω θα του πχιώ το αίμα, κάνω υπομονή και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, πατάω σκανδάλη.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.337
Εγώ προσπαθώ, αλλά είμαι και παρορμητικός. Μπορε΄ινα περιμένω πάρα πολύ καιρό για κάτι, και ξαφνικά να μου την δώσει άγρια μεσάνυχτα (σοβαρά τώρα, σχεδόν όλες τέτοιες αγορές, τέτοιες ώρες τις έχω κάνει! ) να το πάρω! :roflmao: :geek: :gamer:

ΥΓ. Μιας και χρησιμοποιώ πιο πολύ τώρα το ΜΤΒ, λέω απλά να του βάλω λίγο πιο στενά λάστιχα, αντί για σχεδόν 60mm (2,2in / 56mm βγαίνουν, αλλά στον τροχό είναι σχεδόν 60), 50αρια και πιο "δρόμου", δεν πάω και πολύ σε χώμα έτσι κι αλλιώς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.587
Εγώ στο mtb φοράω τα καταπληκτικά continental race king 2.20".
Είναι ότι ταχύτερο υπάρχει για άσφαλτο και χώμα.
Με πίεση 25/30 ανέβηκα σήμερα άσφαλτο τα πρώτα 600 υψομετρικά, με τη κούρσα έχω 30 λεπτά τη ανάβαση αυτή, με το mtb και τα race king το έκανα 38 λεπτά.
Στο χώμα έριξα πιέσεις και συνέχισα γρήγορα και άνετα.
Το λατρεύω το λάστιχο αυτό, και επειδή αντέχει στο χρόνο.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.337
Κάπου εκεί έχω την πίεση κι εγώ (παρεμπιπτόντως, έχω βάλει βαλβίδες schwalbe click και στο MTB) αλλά έχουμε κι μια διαφορά... στα βατ! Βασικά θέλω να ρολάρει στον δρόμο πιο εύκολα, όπως είχα με τα 40αρια thundero (που τα έβγαλα μετά το σκάσιμο του ενός, όπως το είχα πει πριν λίγο καιρό). Δεν έχω ψάξει ακόμα βέβαια για νέο λάστιχο...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.587
Όταν θες ένα ελαστικό για χώμα και άσφαλτο, το οποίο να είναι και φαρδύ, δυστυχώς οι επιλογές είναι ελάχιστες.
Στη περίπτωση που καταλήξεις στο race king να ξέρεις ότι μπορεί να πέσεις σε αστοχία, παίζουν παρτίδες με στραβό σκελετό, σε κάποιες περιπτώσεις κάνει οχτάρια στη πρώτη τοποθέτηση και σε κάποιες περιπτώσεις ενώ στη πρώτη τοποθέτηση είναι όλα καλά, μόλις βγάλεις το λάστιχο για κάποιο λόγο και το ξανά τοποθετήσεις ξεκινά τα οχτάρια χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι να το σώσεις.

Edit.
Οι βαλβίδες που είπες θέλουν και άλλη τρομπα, σωστά?

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.337
Βασικά τα continental τα έχω... αποκλείσει, απλά και μόνο επειδή όσες φορές είχα βάλει continental μου είχαν βγάλει την ψυχή στο βάλε βγάλε από την ζάντα! Εκεί που χρειαζόμουν δύο και τρία λεβιεδάκια για την τοποθέτηση (και για την αφαίρεση), με τα pirelli δεν χρειάζομαι ίσως και κανένα! Για το road μιλάω βέβαια, αλλά άμα σου κάτσει κάτι στραβά... οπότε κοιτάζω για άλλες μάρκες! :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.587
Στο mtb έχω dt swiss xr 1700, τα race king μπαίνουν με το χέρι, το ίδιο και τα 5000 στους campagnolo, fulcrum που έχω στις κούρσες.
Στους scribe που είχα για ένα φεγγάρι, τα 5000 δεν έμπαιναν με τίποτα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@