Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.575
Ρε φίλε... :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Άστα Γιώργη, έχουμε μπλέξει άσχημα με τον τύπο, άσε που πρέπει να είναι και ανωμαλάρα.
Κοίτα τα θκάμ τα χάλια, με βάζει φουστάνια ρε φίλε, έτσι με φαντάζεται το διαστροφικό και άρρωστο μυαλό του :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.250
Εγώ σας είπα....

Μην το τρίβεις το λυχνάρι αν δεν θες να βγει το τζίνι!

Να λέτε και ευχαριστώ που δεν σας άρχισα τα στιχάκια γιατί έχω εξαντλήσει αυτό τον μήνα την έμπνευση με τις πιπεριές του Μελίδη

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.206
Άστα Γιώργη, έχουμε μπλέξει άσχημα με τον τύπο, άσε που πρέπει να είναι και ανωμαλάρα
Όχι ρε, μια χαρά παιδί είναι, τον έχω γνωρίσει από κοντά, φυσιολογικός είναι. Με εμάς εδώ χαβαλεδιάζει - ευτυχώς, γιατί εξαντλεί τη σοβαρότητα του στα δικαστήρια! :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.250
Αμ αυτό θα είναι. Μας τα έχουν κόψει αρκετά τα ακροατήρια, έχουν γίνει οι περισσότερες διαδικασίες έγγραφες, όλα αιτήσεις πιστοποιητικά σε κάποια πλατφόρμα, ακόμη και η έρευνα τίτλων ακινήτων γίνεται από έναν υπολογιστή, και κάπου πρέπει να ξεσπάμε κι εμείς .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.575
Όχι ρε, μια χαρά παιδί είναι, τον έχω γνωρίσει από κοντά, φυσιολογικός είναι. Με εμάς εδώ χαβαλεδιάζει - ευτυχώς, γιατί εξαντλεί τη σοβαρότητα του στα δικαστήρια! :biggrin:
Εσύ σώσε και κάνε rouvy, κοίτα δω τι έχουμε αύριο, κοίτα συμμετοχές, έχει και πολλές παράδες ως ανταμοιβή.
Αυτούς τους official αγώνες τους στήνει η πλατφόρμα και γίνεται πάντα σφαγή
1000012767.jpg

Reaction score
22.245
Εσύ σώσε και κάνε rouvy, κοίτα δω τι έχουμε αύριο, κοίτα συμμετοχές, έχει και πολλές παράδες ως ανταμοιβή.
Αυτούς τους official αγώνες τους στήνει η πλατφόρμα και γίνεται πάντα σφαγή View attachment 368779
30 km ...Πφφφ ... ψίχουλα... εγω βρε 30 Km κάνω με το αυτοκίνητο και κουράζομαι. :D

Ο Μητσοτάκης θα τρέξει σε αυτό ; Θα σας σκίσει με τα μαγκά παπούτσια του :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.575
Και εγώ αυτό κάνω αλλά αυτό με τα φουστάνια ο Abe το τερμάτισε. :D 😍
Σεβαστά όλα τα γούστα ΘΒ, όλοι εδώ μέσα έχουν βίτσια, άλλος με τον Κούλη, άλλος με τα στρώματα ύπνου, άλλος με τις μύγες, άλλος με τα κουνούπια, άλλος με το πως καθαρίζουμε τα αυγά, άλλος με τα sub, άλλος με τις μπάμιες και τις τσουκνίδες, πχιός είμαι γω που θα βάλω φρένο σε όλο αυτό... Ζήτω η τρέλα!! :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.575
30 km ...Πφφφ ... ψίχουλα... εγω βρε 30 Km κάνω με το αυτοκίνητο και κουράζομαι. :D
Τις προάλλες έτρεξα έναν αγώνα 90km, όταν κατέφκα από το ποδήλατο κολυμπησα μέσα στον ιδρώταμ για να φτάσω έως το μπάνιο και να πέσω στη μπανιέρα, έχω και γω άσχημα γούστα, τι με πέρασες για κανένα νορμάλ άνθρωπο? :biggrin:

Reaction score
22.245
Τις προάλλες έτρεξα έναν αγώνα 90km, όταν κατέφκα από το ποδήλατο κολυμπησα μέσα στον ιδρώταμ για να φτάσω έως το μπάνιο και να πέσω στη μπανιέρα, έχω και γω άσχημα γούστα, τι με πέρασες για κανένα νορμάλ άνθρωπο? :biggrin:
Ωχχχ, να ετοιμαστούμε για νέο άβαταρ. Ούτε να το σκέφτομαι θέλω , τι θα φτιάξει ο Abe για αυτή την σκηνή στην μπανιέρα. :D

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.250
Μα να θέλεις μ'αγιασεις και να μη μπορείς!

... άλλος Παΐσιος θα ήμουν χωρίς εσάς! Από τη βαρωνία στον ουρανό ένα πράμα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.575
Έλα που δεν σε αρέσει κιόλας, βάλε μου ένα φουστανάκι και έτοιμη η φαντασίωση :tongue:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.427
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim