Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.454
Ε σαν τι να τραγουδάει δλδ, αφού ως βλάχοι διαφημίζονται; Τον Μαγικό Αυλό;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.772
Άστα αυτά, το αγροτικό θέλουμε, ει δυνατόν με την εξαδέλφη στην καρότσα να τραγουδάει δημοτικά
Ωραία, αφού το έκανες εικόνα, βάλε στο AI τη ξαδέρφη με παραδοσιακή στολή ηπειρότησας στη καρότσα ενός RAM 1500 TRX να δούμε το τελικό αποτέλεσμα :biggrin:

Reaction score
20.369
Κάνε τουλάχιστον μια μικρή περιγραφή της ξαδέρφης, πώς είναι, ψηλή κοντή, μελαχρινή, ξανθιά, κοκκινομάλλα, λεπτή, χοντρή, μικρό ή μεγάλο μπαλκόνι, περιφέρεια χωριού ή περιφέρεια Αθήνας, κλπ, κλπ! Πώς να φανταστεί την ξαδέρφη, ό,τι να 'ναι; :party: :roflmao: :lolsign:

Reaction score
1.224
Για εμένα πάλι 1η προσπάθεια μετά το χειρουργείο για έξω προπόνηση. Ευτυχώς ο καρπός δεν πονάει σημαντικά στη θέση που κάνω ποδήλατο, απλά κουράζεται υπερβολικά γρήγορα. Θέλει παραπάνω ενδυνάμωση μιας και στην ουσία ήταν ακίνητο 2 μήνες. Θέλει το χρόνο του.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.772
Θέλει παραπάνω ενδυνάμωση μιας και στην ουσία ήταν ακίνητο 2 μήνες. Θέλει το χρόνο του.
Λογικό, εγώ ουσιαστικά μετά τα χειρουργεία στη αποκατάσταση έμεινα με ένα παράλυτο αριστερό χέρι, δεν μπορούσα να το σηκώσω, μόνο στα δάχτυλα είχα κίνηση.
Με το καιρό επανήλθε κάπως η κίνηση από το ώμο, τη μεγάλη διαφορά όμως τη έκαναν οι φυσικοθεραπείες.
Πήγαινα για 3 μήνες, σχεδόν κάθε μέρα, μιλάμε έφαγα πολύ ξύλο, έκλαιγα από το πόνο.

Last edited:

Reaction score
1.224
Λογικό, εγώ ουσιαστικά μετά τα χειρουργεία στη αποκατάσταση έμεινα με ένα παράλυτο αριστερό χέρι, δεν μπορούσα να το σηκώσω, μόνο στα δάχτυλα είχα κίνηση.
Με το καιρό επανήλθε κάπως η κίνηση από το ώμο, τη μεγάλη διαφορά όμως τη έκαναν οι φυσικοθεραπείες.
Πήγαινα για 3 μήνες, σχεδόν κάθε μέρα, μιλάμε έφαγα πολύ ξύλο, έκλαιγα από το πόνο.
Αφού έκανα 1 ώρα για εμένα είναι εξαιρετικό. Έχω χάσει 7 κιλά και γενικά κάνω επανεκκίνηση με καλές προϋποθέσεις. Μόλις τελείωσα τον 1ο μήνα φυσικοθεραπεία με αρκετή βελτίωση. Ο πόνος θα φύγει τελείως μετά από πολύ πολύ καιρό, δυστυχώς.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.454
Κάνε τουλάχιστον μια μικρή περιγραφή της ξαδέρφης, πώς είναι, ψηλή κοντή, μελαχρινή, ξανθιά, κοκκινομάλλα, λεπτή, χοντρή, μικρό ή μεγάλο μπαλκόνι, περιφέρεια χωριού ή περιφέρεια Αθήνας, κλπ, κλπ! Πώς να φανταστεί την ξαδέρφη, ό,τι να 'ναι; :party: :roflmao: :lolsign:

Προς το παρόν την φαντάζομαι σαν Μπρετσο αλλά ξυρισμένο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.772
Αφού έκανα 1 ώρα για εμένα είναι εξαιρετικό. Έχω χάσει 7 κιλά και γενικά κάνω επανεκκίνηση με καλές προϋποθέσεις. Μόλις τελείωσα τον 1ο μήνα φυσικοθεραπεία με αρκετή βελτίωση. Ο πόνος θα φύγει τελείως μετά από πολύ πολύ καιρό, δυστυχώς.
Ναι θέλει χρόνο και υπομονή, καλή δύναμη!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.503
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$