Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.177
Όσο και να μου κολλάς δεν πρόκειται να έχεις τη ξαδέρφη, δεν είσαι του γούστου της :tongue:
Γιατί, πού με είδε.

Βασικά, ούτε καν εγώ δεν την έχω δει πώς είναι! :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.177
Γμτ διάσημος έχω γίνει, και φτερνιζόμουν κι έλεγα είναι η ανθοφορία

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.177
Της είπες επίσης ότι ξέρω να παίζω φλογέρα (αλλά ευρωπαϊκή όχι ποιμενική), έχω IQ 160 και επίσης ξέρω να φωτογραφίζω; Για το τελευταίο κυρίως τοπία όμως, οπότε οκ δεν θα επικεντρωθούμε στο πρόσωπο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.513
Της είπες επίσης ότι ξέρω να παίζω φλογέρα (αλλά ευρωπαϊκή όχι ποιμενική), έχω IQ 160 και επίσης ξέρω να φωτογραφίζω; Για το τελευταίο κυρίως τοπία όμως, οπότε οκ δεν θα επικεντρωθούμε στο πρόσωπο
Φλογέρα?
Εγώ ξέρω πχιάνο, 10 χρόνια πήγαινα ωδείο.
Η ξαδέρφη είναι καλή στο κλαρίνο, είναι αυτοδίδακτη... :biggrin:

Με τον ανεμιστήρα τι να κάνω?
Βοήθα λίγο τη κατάσταση!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.177
Έχω έναν δαπεδου βιομηχανικου τύπου που πήρα από τα λιντλ πριν καμιά 20ετια, τόσο δυνατός που σχεδόν παθαιναμε ψύξη εάν τον αφήναμε το βράδυ στο χαμηλό, βέβαια φασαρτζης. Στο δυνατό σου έκανε λίφτινγκ στο ένα μέτρο. Τώρα να ανεβάζει αναλόγως το cadence, Ε πολύ εξεζητημένο μου ακούγεται

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.513
Τώρα να ανεβάζει αναλόγως το cadence, Ε πολύ εξεζητημένο μου ακούγεται
Αυτό είναι το ζητούμενο, όσο χώνεις watt και ανεβαίνει ο καρδιακός παλμός να δίνει πόνο και ο ανεμιστήρας.
Διστάζω όμως επειδή είναι πολλές οι παράδες για ένα τόσο υπερτιμημένο προϊόν

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.177
Γιατί εάν το δεις να σε φυσάει από την αρχή δυνατά τι θα πάθεις, θα πουντιασεις;

Έναν βιομηχανικού τύπου φ45 θέλεις, αποκλείεται να σου πέσει λίγος

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.513
Κάπως έτσι, στο ζέσταμα αυτή τη στιγμή με τέρμα 3 ανεμιστήρες ψιλό κρυώνω, ξεκινάω πχ ένα race και μέσα σε 5 λεπτά δεν νιώθω να χτυπά αέρας, παρόλο που οι ανεμιστήρες παίζουν τέρμα, μετά στο cooldown πέφτουν οι παλμοί και έτσι μούσκεμα που είμαι πρέπει να κατέβω από το trainer να κλείσω τα ανεμιστήρια πριν πέσουν οι παλμοί στο επίπεδο που θέλω επειδή κρυώνω.
Το εργαλείο της wahoo τα προσαρμόζει όλα αυτά μαναχότ και μέσω app μπορείς να το ρυθμίσεις να κλείνει αυτόματα στο όριο hr που θα το ρυθμίσεις. Ουσιαστικά δεν ασχολείσαι, μπαίνει σε κατάσταση stand by αυτόματα και τη επόμενη φορά που θα φορέσεις hr monitor ξεκινά να παίζει μπάλα πάλι αυτόματα

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.406
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim