Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 39.454
Άστα αυτά, το αγροτικό θέλουμε, ει δυνατόν με την εξαδέλφη στην καρότσα να τραγουδάει δημοτικά
Ωραία, αφού το έκανες εικόνα, βάλε στο AI τη ξαδέρφη με παραδοσιακή στολή ηπειρότησας στη καρότσα ενός RAM 1500 TRX να δούμε το τελικό αποτέλεσμαΆστα αυτά, το αγροτικό θέλουμε, ει δυνατόν με την εξαδέλφη στην καρότσα να τραγουδάει δημοτικά
Λογικό, εγώ ουσιαστικά μετά τα χειρουργεία στη αποκατάσταση έμεινα με ένα παράλυτο αριστερό χέρι, δεν μπορούσα να το σηκώσω, μόνο στα δάχτυλα είχα κίνηση.Θέλει παραπάνω ενδυνάμωση μιας και στην ουσία ήταν ακίνητο 2 μήνες. Θέλει το χρόνο του.
Αφού έκανα 1 ώρα για εμένα είναι εξαιρετικό. Έχω χάσει 7 κιλά και γενικά κάνω επανεκκίνηση με καλές προϋποθέσεις. Μόλις τελείωσα τον 1ο μήνα φυσικοθεραπεία με αρκετή βελτίωση. Ο πόνος θα φύγει τελείως μετά από πολύ πολύ καιρό, δυστυχώς.Λογικό, εγώ ουσιαστικά μετά τα χειρουργεία στη αποκατάσταση έμεινα με ένα παράλυτο αριστερό χέρι, δεν μπορούσα να το σηκώσω, μόνο στα δάχτυλα είχα κίνηση.
Με το καιρό επανήλθε κάπως η κίνηση από το ώμο, τη μεγάλη διαφορά όμως τη έκαναν οι φυσικοθεραπείες.
Πήγαινα για 3 μήνες, σχεδόν κάθε μέρα, μιλάμε έφαγα πολύ ξύλο, έκλαιγα από το πόνο.
Κάνε τουλάχιστον μια μικρή περιγραφή της ξαδέρφης, πώς είναι, ψηλή κοντή, μελαχρινή, ξανθιά, κοκκινομάλλα, λεπτή, χοντρή, μικρό ή μεγάλο μπαλκόνι, περιφέρεια χωριού ή περιφέρεια Αθήνας, κλπ, κλπ! Πώς να φανταστεί την ξαδέρφη, ό,τι να 'ναι;![]()
![]()
![]()
Ναι θέλει χρόνο και υπομονή, καλή δύναμη!!Αφού έκανα 1 ώρα για εμένα είναι εξαιρετικό. Έχω χάσει 7 κιλά και γενικά κάνω επανεκκίνηση με καλές προϋποθέσεις. Μόλις τελείωσα τον 1ο μήνα φυσικοθεραπεία με αρκετή βελτίωση. Ο πόνος θα φύγει τελείως μετά από πολύ πολύ καιρό, δυστυχώς.