Ποιά ακουστικά κλειστού τύπου;

Reaction score
0
Χαιρετώ το forum

ΘΑ ήθελα τη γνώμη σας για επιλογή ακουστικώ κλειστού τύπου μέχρι περίπου 50 ευρω.
Με ενδιαφέρει ο καθαρός και με καθαρές ψηλές συχνότητες ήχος.

Έχω δει αυτα:
http://www.plaisio.gr/fotografia-video/ixos/akoustika/Sony-Headphones-MDR-V55-Red.htm
http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.504150&oem=0254003670

και κλείνω περισσότερο στα Sennheiser.
Θα προτιμούσα να μην παραγγείλω απο εξω.
Η γνώμη σας;

Ευχαριστώ
Κώστας

Reaction score
1.187

Reaction score
0
Φίλε komhst ευχαριστώ για την απάντηση.
Θεωρείς δηλαδή καλύτερα τα audio-technika απο τα sennheiser? Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να βρω καθόλου κριτικές για αυτά εν αντιθέσει με τα sennheiser που διάβασα πολλούς ικανοποιημένους όπως επίσης και εξαιρετικά reviews όπως:
http://stereo-headphones-review.toptenreviews.com/sennheiser-hd-449-review.html

Reaction score
1.187
Ναι, τα άκουσα στην Εκθεση ακουστικών που έγινε πρόσφατα και δεν πίστευα πόσο καλά έπαιζαν! Για την τιμή τους φυσικά. Αφού για να βεβαιωθώ πως δεν έχουν κάνει καμμιά «απατεωνιά» με κανά κρυφό equalizer, τα ξεσύνδεσα από το σύστημα που έπαιζαν και τα συνέδεσα στο κινητό μου! Ακόμα και με το κινητό απέδωσαν εξαιρετικά. Δεν υπάρχει πιο value for money στην κατηγορία.
Και έπαιζαν καλύτερα από τα αμέσως μεγαλύτερα «αδέρφια» τους.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Έχω τα 681-Evo εδώ και δύο μήνες και είμαι Υπέρ-ευχαριστημένος. Για τα χρήματά τους δεν έχουν αντίπαλο, μόνο τα velour pads που περιλαμβάνει το πακέτο κάνουν μόνα τους 20-25 €.

Τώρα από πλευράς ηχητική απόδοσης, τα ακουστικά έχουν πολλά μπάσα και λίγο τσιμπημένα πρίμα.
Αυτό βέβαια είναι πολύ ευχάριστο έως και Εντυπωσιακό σε ταινίες, αλλά στην μουσική υπάρχει ένα θέμα.

Τα πολλά μπάσα καταντάνε κουραστικά και "λερώνουν" την πολύ ωραία μεσαία περιοχή. Επίσης τα πρίμα είναι λίγο τονισμένα και "σκληρά" όχι αέρινα, κάτι που με κουράζει.

Η λύση για εμένα ήταν αρχικά η χρήση Equalizer και δεύτερον η αλλαγή του καλωδίου.

Με τα δύο παραπάνω, τα ακουστικά ανεβαίνουν πολύ σε κατηγορία και ακούγονται, ισορροπημένα με ανάλυση και λεπτομέρεια.

Με κόστος 40€, δεν έχεις και πολλά να χάσεις.

Reaction score
0
Φίλε zakman ευχαριστώ για την απάντηση. Τα παρέλαβα σήμερα (όπως είπες κι εσύ δεν είχα και πολλά να χάσω :) ) και τα σύνδεσα στον υπολογιστή.
Πραγματικά κλάσεις ανώτερα απο τα ακριβότερα ψειράκια που είχα αγοράσει και τα καλύτερα ακουστικά που έχω δοκιμάσει. Πολλά μπάσα δεν θα έλεγα οτι έχουν αν και βέβαια παίζω με το bass/treble...
Δεν βρίσκω λόγο να αγοράσω άλλα αφού δεν τα προορίζω για hi-end χρήση αλλα για μουσική και gaming στο pc.
Θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα στον οποιοδήποτε και για οποιαδήποτε χρήση. ΣΤην τελική με 31 ευρω που κοστίζουν τα έχεις και για καβάτζα.
Υ.Σ. Το μόνο κακό είναι που δεν μπορώ να τα συνδέσω στο ηχοσύστημα καθώς οταν τα συνδέω δεν κόβεται ο ήχος απο τα ηχεία και έτσι δεν μπορώ να δυναμώσω :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid