Ποια απο τις 2 LCD;Sony KLV-V40A ή LG 37LP1R;

Reaction score
0
Παρακαλω συνForoumίτες θα ηθελα την βοηθεια σας για την επιλογη μου σε LCD TV.
Oi υποψηφιοι ειναι
α) η LG 37LP1R 37" (~2,900 €)
β) η Sony KLV-V40A (~2,700 €)

Ps1.Ευτυχως που δεν βγαζει η ΥΑΜΑΗΑ τηλεορασεις γιατι θα μου ειχε κανει ο Δημητροπουλος brainwash. Μπορει να με ειχε απειλησει και με καμμια μαθηματικη συναρτηση
Αληθεια Γιαννη που ειχες χαθει ;Kαποιος σφυριξε οτι κρεμαγες κουρτινες. :) :lol:
Τεσπα.

Η αποσταση θεασης ειναι 3,5 με 4 μ.
Η χρηση θα ειναι 40/60 ΤV / MOVIES
(To 40% της ΤV το πουλησα στην γυναικα μου ,για να παρω το 100% του σαλονιου )
:oops:
ΤΗΑΝΧ!!!

Reaction score
0
2 PHILL:Eιναι αξιοπιστο φιλε το μαγαζι ή "παιζει " παραεισαγωγη;
Ειναι ΟΚ 'η "καλο παιδι καλο καλοκαιρi";Απο τιμη παντως σκιζει!!!
Ρωταω μιας και εισαι "συγχωριανος" με το καταστημα , γιατι αλλο να μενεις Λαρισα (οπως εσυ) και αλλο Αθηνα .Mη τρεχουμε μετα!!!

2 Japan: THE SIZE DOES MATTER!!!! :wink:

2 mOD-YO(DA)RGO:Φιλε Γιωργο θελω να συγκερασω και τις 2 παραμετρους που εθεσες.
Ξερω οτι για να τα πετυχω απολυτα και τα δυο πρεπει το χερι να μπει ΠΟΛΥ βαθια στην τσεπη-βλ.PF9830.
Βαρυτητα παντως πρεπει να δωθει στο τηλ. σημα μιας και στα μελλοντικα σχεδια ειναι ενας Projector.
Για το μεγεθος βλ. παραπανω προς Ιαπωνια :)
Για την ποιοτητα και οι δυο στην κατηγορια τους καλες ειναι ( :?: ;;;;;;;;) απο οτι εχω διαβασει και στα εγχωρια περιοδικα .
Και επισης ειμαι ΑντιSony-ακιας .Τι σημαινει αυτο;
1)Για να επιλεξω sony Πιστευω κατα την γνωμη μου οτι αξιζει. :?: :?: :?: και
2)Περιμενω να ακουσω την γνωμη (με επιχειρηματα παντα) καποιου για να μπορεσω να την απορριψω! χεχε:mrgreen:

Υ.Γ.Δεν πιστευω να εφαγες την σοκολατα για το....Κεικ :D :D :D

Reaction score
0
exei ontos akoystei oti paizei paraeisagogi... alla ki ego ostoso oloi apo ekei ponizoyn kai kanena provlima. Alloste i eggiisi einai tis " mamas" etairias, ektos apo tis periptoseis po anaferei kai to idio to magazi poy einai pxapo intersys klp.. Ti na to pareis apo px Kotsovolo kai na einai made in France kai ti na to pareis apo edo kai na einai made in Spain an oytos i allos i eggiisi eini i idia? prosopika pantos no problem me o,ti exo parei.
An pantos tilefoniseis zita kanan texniko, giati oi polites ( opos kai pantoy) einai ligo asxetoi...

Reaction score
0
PHILLE PHILL Eσυ εχεις την KLV-V40A ;
Σε ρωταω γιατι εχω ακουσει οτι παρουσιαζουν ( οι sony lcd) ghosting.

Reaction score
0
oxi. apla tin exo dei na paizei arketes fores se katastimata. dvd fainotan teleia kai otan toys eipa na o girisoyn stin tv itan aksioprepestati gia lcd (apo kapoia apostasi vevaia- ta 3,5 metra poy les fainontai mia xara) Diafimiseis vevaia kai eidiseis. Gia tainia se til.kanali ...den ksero ( isos ekei na parousiazetai to fainomeno. stis grigores skines).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.010
Members
38.276