Ποια ειναι η πιο "μουσικη" λαμπα ?

Reaction score
7
Μιχάλη, λογικό είναι για σένα να είναι (πιό) ξεκάθαρα τα πράγματα. Εχεις και πολλές γνώσεις και εμπειρίες από ότι φαίνεται. Για μένα όμως και για πολλούς άλλους το χάος υφίσταται : δεκάδες τεχνολογίες, τοπολογίες σε ενισχυτές και ηχεία, γνώμες, απόψεις, απόλυτες απόψεις, ατεκμηρίωτες απόψεις, αφορισμοί, χαβαλοσυμπεράσματα, εμπόροι, μάγισσες, χαρτορίχτρες marketing, περιοδικός τύπος κλπ. μπερδεύουν το μέσο χομπίστα.

Εγώ ενδιαφέρομαι και θέλω να εκπροσωπώ αυτόν (το μέσο χομπίστα) που δεν καταλαβαίνει διαβάζοντας τα specs μιας λυχνίας τι θα μπορούσε να κάνει με αυτήν και εξ΄άλλου αυτό αφορά περισσότερο τις ιδιοκατασκευές. Ούτε είναι επιστήμων ούτε θέλει ή μπορεί να γίνει.

Με ενδιαφέρει εφόσον έχεις βγάλει ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με κάποιες μηχανές (ή συνδυασμούς) να μας αναφέρεις ποιά είναι αυτά.
Πχ. υπάρχουν συνδυασμοί αναφέρεις που είναι πολύ καλύτεροι από 300Β + κόρνες. Δώσε μας παραδείγματα. Η γνώμη σου έχει μεγάλη βαρύτητα.

Εγώ την είπα την αμαρτία μου. Αν μου πεφτε το λαχείο αυτό θα είχα κατά νού.Και θα 'ρχόσουν εσύ μετά να μου πεις ότι είμαι νεόπλουτος και αυτό δεν είναι hi-end. Ωραία θα σου έλεγα : τότε πες μου εσύ τι είναι ? Δώσε μου τα φώτα σου κι εγώ έχω φράγκα (με το λαχείο τι κάνεις..) να τα αλλάξω. "happy_1"

Οσον αφορά το σιωπηρά μου συμπεράσματα αναφέρομαι σε αυτά που αφορούν την προσωπικότητα του καθενός.Αυτά θεωρώ ότι είναι off-topic και ευνοούν την πόλωση που απεχθάνομαι.Λέω να τα τα κρατήσω για μένα.

Reaction score
13
Μπαμπη φιλε μου, καταλαβαινω καλα την ολη φαση σου. Δειχνεις να εισαι απο τους χομπιστες που τουλαχιστον εχουν επιγνωση οτι η υποθεση με τους ενισχυτες δεν εχει τελειωμο. Γι ολους μας ισχυει η ρηση πληρωνω και μαθαινω. Τωρα εδω εχουμε ενα σπουδαιο εργαλειο που λεγεται Ιντερνετ, ειναι αρκετα δημοκρατικο, και μπορει να βοηθησει να ανατρεψουμε την παραπανω ρηση. Αλλα οχι απο μονο του.
Χαρη στο Ιντερνετ θα μπορουσαμε, με εξυπνη διαχειριση, να αξιοποιησουμε την γνωση και εμπειρια αλλων προς ιδιον οφελος. Και δεν κοστιζει και πολυ. Σαφως η υποθεση αναγεται στην βαση της ανταλλαγης πληροφοριων. Σου δινω μου δινεις. Η συγκεκριμενη ερωτηση του θεματος εχει σε μεγαλο βαθμο αυτο το νοημα. Επιδιωκει να εκμαιευσει την συγκεκριμενη πληροφορια, η οποια μεσα απο μια διαδικασια φιλτραρισματος θα μπορουσε να οδηγησει σε σχετικα κοινως αποδεκτα συμπερασματα.

Απο την μερια μου, και στην προσπαθεια να μην βρισκομαι στην θεση του τρακαδορου της πληροφοριας, εχω δουλεψει πολυ και φτιαξει αυτο : http://www.AudioCraftworks.gr
Σου προτεινω σε πρωτη φαση να μπεις εκει μεσα, να σηκωσεις ολες τις πετρες για να δεις τι εχουν απο κατω, και ελπιζω οτι βγαινοντας (σε κανα δυο βδομαδες ή παραπανω) να νοιωθεις, αν μη τι αλλο, πιο κοντα στα ζητουμενα σου.
Οπαδος εγω μιας ολεστικης προσεγγισης στο οτιδηποτε τεχνολογικο-τεχνοκρατικο, δεν μου ερχεται στο νου κατι καλυτερο για σενα προς το παρον. Για ειδικοτερα θεματα, ειπαμε, το Ιντερνετ ειναι σπουδαιο εργαλειο σημερα. Σκεψου οτι μεχρι προτινος δεν το ειχαμε. Οι Χαρακτηριστικες λυχνιων για παραδειγμα, περναγαν σαν ιερο μυστικο, απο χερι μαστορα σε χερι παραγιου, στο νεκροκρεβατο του πρωτου. Εαν θελεις κατι συγκεκριμενο, σιγουρα στην διαθεση σου (καλυτερα ισως με ΡΜ).
Ωστοσο, ας εισαι προετοιμασμενος για δουλεια. Τα λαχεια ειναι για τον κοσμο του Donald Duck, τους τεμπεληδες και τους αφελεις. Το παρακατω ΜΗΝ το παρεις προσωπικα, αλλα το DIY το εννοω ως DIYWALHFSF (Do it yourself with a little help from some friends) και οχι LTSDIFY (Let those suckers do it for you) :cool_4:

Reaction score
11.664
Καλά θα τρελλαθούμε τελείως; Λάμπα ως μπάφερ στο ντακ; Είμαι πολύ άσχετος από ηλεκτρονικά τελικα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk