Ποια η γνωμη σας για το ηχειο behringer b1520 pro και ποιον ενισχυτη

Reaction score
0
Απάντηση: Ποια η γνωμη σας για το ηχειο behringer b1520 pro και ποιον ενισχυτη

χααχαχχααχχαχααχχααχ
καταλαβα
εγω τα εβαζα στο output..
τα χρησιμοποιησα μονο για 20 λεπτα το καθε ενα σε χαμηλη ενταση , παιζει να εκανα ζημια στο ηχειο;;;;
καλα ειμαι τραγικος..

οποτε καταλαβα , θα ψαχτω και με τα καταλληλα καλωδια , και θα οργανωθω
παρασκευη παιζει παρτυ οποτε μετα το παρτυ θα ετοιμασω φωτος και γενικοτερα τη γνωμη μου για τα ηχεια!

κατι τελευταιο , (σε εχω πρηξει...)
εχω 1 laser το οποιο ειναι παλιο , πρασινο laser αλλα πισω εχει συνδεση vga 15 pin (το κλασσικο που ειναι το μπλε και στον η/υ), το πηρα μεταχειρισμενο και εχω το εξης προβλημα ,
ξερω πως ολα τα laser συγχρονιζονται και με την μουσικη με το μικροφωνο που εχουν , αλλα το συγκεκριμενο λaser δεν δειχνει να ανταποκρινεται .. δοκιμασα τους συνδιασμους (εχει 3 απο τα στρογγυλα απο 1 ως 9 σαν επιλογη για να κανεις τη σωστη ρυθμιση συνδεοντας στο σε κονσολα dmx), αλλα δεν καταφερνω να το ρυθμισω να παιζει αυτοματα με τη μουσικη ,
θα σου ετοιμασω και φωτογραφιες αν ειναι γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα με αυτα που σου λεω,
φοβαμαι μηπως εχει προβλημα το μικροφωνο , υπαρχει τροπος αραγε να ξερεις αν εχει χαλασει με τον καιρο;
(ουτως η αλλως βρισκεις τετοια μικροφωνακια σε μαγαζια με ηλεκτρονικα και νομιζω πως ειναι πολυ φθηνα)
θα τα πουμε και σε ευχαριστω πολυ για ολη τη βοηθεια σου
νασαι καλα
καλο βραδυ

Reaction score
1
Απάντηση: Ποια η γνωμη σας για το ηχειο behringer b1520 pro και ποιον ενισχυτη

Οχι μην φοβασαι δεν εκανες τιποτα στο ηχειο...αλλα επειδη αυτοενισχυομενα προσεχε τι κανεις προτου το κανεις οχι τοσο για τ ο ηχειο οσο για τον ενισχυτη που εχει επανω...

Για το laser Που εχεις τωρα, ειπες οτι το εβαλες σε κονσολα dmx απαξ και το εβαλες σε κονσολα πρεπει να παιξει μονο απο κονσολα με καποιο χειρισμο απο εκει δεν γινετε να το συνδεσεις με dmx και ναπαιξει με το μικροφωνο καταλαβενεις τι σου λεω ε;;
Το προγραμματιζεις δλδ μεσω κονσολας...αν σου ειναι ευκολο δως μου κανενα στοιχειο η ανεβασε καλυτερα καμια φωτο απο το Laser να το δω....

Αν μολις βαζεις μουσικη και χωρις να εχεις την dmx κονσολα δυνδεδεμενη δεν παιζει...τοτε μαλλον εχει προβλημα το μικροφωνο...πηγενε το σε ενα ηλεκτρολογο - ηλεκτρονικο
ΝΑ ΣΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΟΝΟ (γιατι παιρνουν και πρωτοβουλιες αυτοι)
και να σου πει τι ειναι...αν σου πει 40 -50 δεν αξιζει να το φτιαξεις βρισκεις καινουργιας τεχνολογιας
με 90 - 100ε...

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14648&LANG=GR
Οριστε...με ασυρματο χειριστηριο δυο χρωματα κομπλε ολα...με σχεδια...
τι αλλο θες;;και μονο 70ε;;καποτε αυτα ειχαν ανω των 150ε

Οσο για τον μικτη απλα ειναι παλιο μοντελο κοιτα ομως να ειναι πληρως λειτουργικως...
Αν κι εγω θα τον επερνα καινουργιο...σιγα για 50ε παραπανω τωρα....
αλλωστε δεν ξερεις για ποιον λογο τον δινει αυτος..κι αν σου βγαλει τιποτα αυριο μεθαυριο και δεν στο χει πει;;;

Οριστε...εγω σου λεω παρτον καινουργιο...
http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=15198&LANG=GR

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef