Ποιοί, πόσοι και με τι.....

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Εκτός του αποστάστη Α. (Σ)Καφάτου που αλλάζει τον 7άρη του για τη χάρη Χ1 με 2000 ώρες από πάγκο λαικής, πόσοι άλλοι γνήσοι CRTάδες παρακολουθούν το site;

Υπάρχουν νέες προσθήκες από τα ήδη γνωστά μέλη του avforum;

Λοιπόν για να δούμε.......γεμίζουμε ταξί;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Αντε βρε παιδια.
Ας του κανουμε το χατηρι του...αιρετικου :lol:
Ολο και καποιος CRTακιας θα υπαρχει.
Αφηστε που η γυναικα μου δεν ειναι ευχαριστημενη με την εικονα των ψηφιακων και με τρωει να τον ξανακρεμασω στο ταβανι.
Ο μονος λογος που δεν το κανω ειναι για να μην ακουω το δουλεμα του Λαμπρου :lol:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Αντρέα.....φίλε μου!!!!

Νιώθω σαν τον Τελευατίο των Μοϊκανών !!!!!

ή.... καλύτερα Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει εδώ μέσα.

Reaction score
41
Βαγγέλη έχω CRT!

Και μάλιστα 4!!!

Τηλεόρασεις (3) και μια οθόνη υπολογιστή!!

Μπαίνω στο ΤΑΧΙ??

Χι,χι,χι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[χωρίς να παρεξηγηθείς όμως!
Μακάρι να είχα τα λεφτά, τον χώρο και τις ικανότητές σου στις ρυθμίσεις και θα μπορούσα να έχω "χτυπήσει" γνωστό μηχάνημα που έπαιζε σε αγγελία (κάπου....ξέρεις που!!!) με περίπου 5000 ευρώ και δώρο πανάκριβη οθόνη :wink: :wink:
Αλλά μου λείπουν και οι τρεις λόγοι που σου είπα! :( ]

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Είμαστε όσοι είμαστε τέλος πάντων,η γυναίκα λέει στα μικρά μπουκαλάκια μπαίνει το καλό άρωμα,οπότε μην ψάχνεται,την εικόνα ενός CINEMAX ή ενός G90 δεν θα την δούν οι ψηφιακοί ακόμα.
Αλλά δεν μου απάντησε κανείς όταν έκανα λόγο για την διάρκεια ζωής τών προβολέων,
ένας οποιοσδήποτε ψηφιακός πόσο θα μου στοιχήση στίς 11000 ώρες ή στα 8+ χρόνια?

Reaction score
41
btw... ο Καφατος εβαλε ψηφιακο για να φαινεται νεος και οτι ακολουθει τη μοντερνα τεχνολογια....

Mπαααααα.............
Απλά είναι τόσο παλιόγερος που μόνο ψηφιακό θα μπορούσε να ανεβάσει στο ταβάνι (οι CRT δεν είναι και ιδιαίτερα μικροί σε βάρος & όγκο......) :twisted: :twisted: :twisted:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Βαγγέλη τελευταία βρίσκω G70 με 2500
ώρες 1995 $, έως 3300 $ στο marketplace το σχολιάζεις?
Αξίζει τον κόπο?

minas

Πισιά
Reaction score
3.934
Εγώ δεν ξέρω αν μετράω :wink:
Ο κακομοίρης ο 9" Barco μας κάθεται στην αποθήκη και περιμένει υπομονετικά να αποφασίσουμε να τον ξανακρεμάσουμε ή να τον πάρει κανείς ενδιαφερόμενος...
Δυστυχώς υπερίσχυσαν οι ανάγκες για φωτεινότητα :roll:

Reaction score
1
Οι CRT ακόμα κατα την ταπεινή μου γνώμη θα εξακολουθήσουν να γράφουν κινηματογραφικά αλλα με τους 3τσιπικούς DLP και κυρίως με την έλευση του BLUE-RAY τα πράγματα θα τους πιέζουν για την....σύνταξη...!!!

Αν και είμαι κάτοχος CRT βλέπω σιγά σιγά τα γεγονότα να οδηγούν...αλλού..!!!!!!!!!

:( :( :( :( :( :(

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Διαβάζω για 3τσιπικούς DLP και SXRD καί άλλους, δέν αναφέρθηκε όμως κανείς στο θέμα κόστους λάμπας,νομίζω ότι παίζει αρκετά ή μόνο εγώ δεν σκέφτωμαι να αλλάζω προβολέα κάθε 2 χρόνια?
Έχω τον CRT μου 8 χρόνια και ακόμα παίζει
καλά, πόσες λάμπες θα είχα αλλάξει με ψηφιακό?

minas

Πισιά
Reaction score
3.934
Και πόσους ψηφιακούς θα μπορείς να αγοράσεις όταν χρειαστεί να αλλάξεις λάμπες στον CRT? :wink:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Εάν κράτησα τον 7 ιντσο 8 χρόνια,και θέλω να τον αλλάξω λόγω ανάλυσης και μόνο 640χ480, δέν νομίζω να αλλάξω έναν G70 ή G90 για τα επόμενα 15 χρόνια, τότε θα έχω πιάση τα 70μου καί θα κάτσω στα αυγά μου, εάν ζώ!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.478
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134