Ποιον ολοκληρωμενο A/V εμπιστευεστε?

Ποια εταιρεια A/V ενισχυτων εμπιστευεστε?

• Sony

Votes: 3 3,8%
  • Denon

Votes: 19 24,1%
  • Yamaha

Votes: 20 25,3%
  • Marantz

Votes: 7 8,9%
  • Harman Kardon

Votes: 13 16,5%
  • Onkyo

Votes: 11 13,9%
  • Αλλη

Votes: 6 7,6%

• Total voters
    79

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ποια εταιρεια που κατασκευαζει A/V ενισχυτες εμπιστευεστε?
Για την ηχητικη τους ποιοτητα, σχεση ποιοτητας/τιμης. κατασκευη,
ευκολιες?
Παρακαλω ψηφιστε-οχι αοαραιτητα αυτο που διαθετετε- και σχολιαστε αναλογα.

Reaction score
5
H Pioneer πάει στους άλλους;;;

Εχω πρόβλημα τώρα. Θα ήθελα να το ρίξω στην Pioneer, μιας και την προτίμησα, αλλά η επιλογή Harman μου δείχνει πιο λογική... δεν ξέρω...

edit : αποφάσισα τελικά :116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
H Pioneer πάει στους άλλους;;;

Εχω πρόβλημα τώρα. Θα ήθελα να το ρίξω στην Pioneer, μιας και την προτίμησα, αλλά η επιλογή Harman μου δείχνει πιο λογική... δεν ξέρω...

edit : αποφάσισα τελικά :116:
Ηξερα πως καποια ξεχασα:120:
Οκ, οπου "αλλη"=Pioneer

Reaction score
3
Απάντηση: Ποιον ολοκληρωμενο A/V εμπιστευεστε?

Αχ τα γερατειά.:116:
Άλλη, άλλη...

Reaction score
164
Πάντα θεωρούσα τους Yamaha άφταστους στο θέμα τιμή/ευκολίες/απόδοση. Ιδιαίτερα στην κατηγορία έως 300€ κάνει πάρτυ.
Τελευταία, την έκπληξη για μένα την έκανε η Harman-Kardon με τον 255, τον οποίο και αγόρασα.
Αν και ποτέ δεν ήμουν πιστός σε κάποια εταιρία και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια που το όνομά της και μόνο εγγυάται για το προϊόν, θα ψηφίσω, για φέτος, Harman-Kardon.

Reaction score
8
Δεν έχω εμπειρία από άλλους a/v, εκτός από ONKYO 875.
Νομίζω ότι η σχέση Γερμανικής τιμής:126:/ποιότητας αλλά και ευκολιών είναι από τις καλύτερες.
Καλά λόγια όμως διαβάζω και για τους Harma-Kardon.

Reaction score
7
Είχα κάποιο αρχαίο (8 χρόνια) αλλά καλό για την εποχή του, Sony (STR-DB940) που πρόσφατα αντικαταστάθηκε από τον Harman/Kardon AVR-255. O Sony πέρα από τις επιδόσεις του, που σε μουσική ήταν ψιλοχάλια και σε ταινίες απλά καλός, κατασκευαστικά ήταν κορυφή. Παντού αλουμίνιο και γεροδεμένος (βέβαια το 2000 τον είχα πάρει 290.000 δρχ). Δεν έκανε ποτέ κιχ...δουλεύει ακόμα στο σπίτι του αδερφού μου πλέον. Πέρα απ'όλα αυτά όμως αν συνψηφίσω τη συνολική εικόνα μιας εταιρίας σε θέμα επιδόσεων/κατασκευής και αξιοπιστίας ΔΕΝ θα ψήφιζα Sony αλλά κάτι σε Yamaha/Pioneer που τους ξέρω χρόνια από αρκετούς φίλους που δεν είχαν ποτέ προβλήματα αξιοπιστίας και διαθέτουν και αξιοπρεπή ήχο. (Μιλάω συνολικά για ήχο, όχι αναγκαστικά σε δικάναλο ή πολυκάναλο πρόγραμμα). Πριν λίγους μήνες όμως αγόρασα τον φτηνό Harman/Kardon AVR-255 και με έχει εντυπωσιάσει...δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος για να τεστάρω και την αξιοπιστία του, ούτε έχω γνωστούς εδώ στην Πάτρα με Harman. Λόγω της πολύ θετικής πρόσφατης εμπειρίας μου λοιπόν και επειδή αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, για φέτος :137: και γώ ψηφίζω Harman Kardon σαν τον ενισχυτή που τουλάχιστον για τις ανάγκες μου θεωρώ ότι διαθέτει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης/κατασκευής/δυνατοτήτων (πάντα σε συγκεκριμένα χρήματα). Το μόνο που μένει είναι να μου αποδείξει την αξιοπιστία του...

Reaction score
7
Βέβαια να συμπληρώσω ότι αν είχα ΤΑ φράγκα θα αγόραζα τον Pioneer Susano SC-LX90 :622: Αυτά τα ICE Power Modules πρέπει να κάνουν θαύματα...

Reaction score
129
Είχα ξεκινήσει το πρώτο home cinema με το τότε απλό surround και τον yamaha 3090. Tον είχα πληρώσει τότε 500.000 Ελληνικές δραχμές. Σιγά σιγά όταν βγήκε το 5,1 και όλο και περισσότερα δισκάκια είχαν DTS(που δέν αποκοδικοποιούσε ο yamaha) άλλαξα και πήρα τον denon A1SE. Απο τότε έχω "κολλήσει" με αυτή την εταιρία.

Reaction score
56
Denon(4306) έχω τώρα αλλά έχουν περάσει από τα χέρια μου Marantz(7500) και Onkyo(tx 504). Eξαιρετικός ο Denon αλλά και ο Marantz δεν πάει πίσω (και μάλλον καλύτερος στο δικάναλο ήχο αλλά όχι στον πολυκάναλο). Oσο αναφορά τον Onkyo τον είχα λίγο καιρό και με κακής ποιοτητας ηχεία οπότε θα ήταν άδικο να τον κρίνω.

Reaction score
0
Είχα ξεκινήσει το πρώτο home cinema με το τότε απλό surround και τον yamaha 3090. Tον είχα πληρώσει τότε 500.000 Ελληνικές δραχμές. Σιγά σιγά όταν βγήκε το 5,1 και όλο και περισσότερα δισκάκια είχαν DTS(που δέν αποκοδικοποιούσε ο yamaha) άλλαξα και πήρα τον denon A1SE. Απο τότε έχω "κολλήσει" με αυτή την εταιρία.
Ο 3090 ήταν ο πρώτος dolby digital processor στην πιάτσα.Τον αγόρασα το 1997,τον άλλαξα με τον Denon A1SE το 2000 και το 2005 πήρα τον Denon A1XV τον οποίο αναβάθμισα σε Α1XVA το 2006.Εκεί είμαστε τώρα και με την αγορά (μάλλον) του Pioneer LX91 εκεί θα μείνουμε αρκετό καιρό ακόμα.Δεν είναι φθηνός αλλά για να ξεκολλήσεις από αυτά που σου προσφέρει πρέπει να δώσεις ένα τεράστιο ποσό με αμφίβολα αποτελέσματα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.399
Παλαιότερα και για χρόνια είμουν sonakias , απο το 2006 που πήρα τον denon avc-a11xv τον οποίο άλλαξα με τον AVP-A1HD έγινα φανατικός denonakias.

Reaction score
8
έχω ακούσει 2 πολυκάναλους YAMAHA που ο ήχος τους ήταν απλά τυπικός και τίποτα άλλο.Βέβαια οι φίλοι που τους έχουν είναι τρισευτυχισμένοι αλλα δεν ακούνε ποτέ μουσικη σε αντίθεση με μένα.Ξέρω όμως ότι είναι αξιόπιστοι.Έχω ακούσει και SONY και ο ένας ήταν ΕS.Oυτε αυτοι με ενθουσίασαν.DENON εχω ακούσει σε μαγαζιά και μου άρεσαν αρκετα μπορώ να πω.Ο ήχος που άκουσα απο HARMAN όμως με άφησε απολυτα ικανοποιημένο.Αν συμπεριλάβουμε και την δύναμη που διαθέτει στα πραγματικά WATT του σε αντίθεση με τις άλλες "ψεύτρες" εταιρίες ,ψηφίζω HARMAN

Reaction score
152
ψηφησα ΥΑΜΑΗΑ. εχω τον Ν600 (ο πρωτος με ethernet). αυτος ηταν και ο κυριος λογος που αντικατεστησε τον πρωτο μου, ενα pioneer 1014...

ξερογλειφομαι για ενα ΟΝΚΥΟ 906 (1500-1600ε τον εχω βρει εξω)....

ονειρο απατηλο το διδυμο marantz 8003....

Reaction score
0
Εχω Yamaha -καλος για HC αλλα για μουσικη δεν κανει
Ο Denon υπερτιμημενος ,για τον Onkyo θα ενιωθα οτι θα ρισκαρα .
Τα παραπανω ειναι προσωπικες εκτιμησεις οκ?
Αν επαιρνα τωρα ολοκληρωμενο AV θα επαιρνα Harman Kardon .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.325
Members
38.300
Νεότερο μέλος
ngk-lighting