Ποιον AV ενισχυτή ;

vil

Reaction score
0
Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας. Λοιπόν τις επόμενες μέρες σκοπεύω να αγοράσω έναν AV ενισχυτή ο οποίος θα συνδεθεί με τον προτζεκτορ infocus x10 και με ps3. Τα ηχεία προς το παρόν είναι 2.1 , 2 qln 111, και sub τα οποία μέσα στο επόμενο μήνα θα γίνουν 5.1 (τα 2 qln θα μπούν πίσω και θα αγοράσω ένα r,l και μεσαίο για μπροστά). Λοιπόν περιμένω τις γνώμες σας

Reaction score
8
Απάντηση: Ποιον AV ενισχυτή ;

φιλε μου πρεπει να μας αναφερεις το ποσο που σκεφτεσαι να επενδυσεις για ενισχυτη και ηχεια, ωστε να δουμε τι υπαρχει σε αυτες τις κατηγοριες

vil

Reaction score
0

Μέχρι 500 Ε για ενισχυτή και 500-800 για ηχεία

Reaction score
8

Για ενισχυτη θα κυτταγα τον HARMAN KARDON 255

vil

Reaction score
0

HARMAN KARDON 255 όπως και ο denon avr 1909 (για τον οποίο έχω διαβάσει καλές κριτικές) είναι μέσα στις επιλογές μου.

vil

Reaction score
0

Λοιπόν με δεδομένο ότι ο HARMAN KARDON 255 θα είναι ο ενισχυτής, τα 2 ηχεία Qubic 111 θα τοποθετηθούν πίσω (το sub είναι της Qln επίσης), ποιά πιστεύετε ότι θα ήταν η καλλίτερη αγορά για τα μπροστινά ηχεία με τιμή max τα 700-800Ε (σύνολο και για τα τρία);

Reaction score
8

Εγω θα κυτταγα καποια απο την σειρα KEF IQ

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ποιον AV ενισχυτή ;

Λοιπόν με δεδομένο ότι ο HARMAN KARDON 255 θα είναι ο ενισχυτής, τα 2 ηχεία Qubic 111 θα τοποθετηθούν πίσω (το sub είναι της Qln επίσης), ποιά πιστεύετε ότι θα ήταν η καλλίτερη αγορά για τα μπροστινά ηχεία με τιμή max τα 700-800Ε (σύνολο και για τα τρία);
Έχω ίδιο ενισχυτή με τον δικό σου.Για μπροστά έχω Kef IQ50 και σύντομα θα πάρω και το αντίστοιχο κεντρικό.Και τα 3 βέβαια κοστίζουν περισσότερο από 800 αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο. Μην ξεχνάς πως τα ηχεία σου θα τα κρατήσεις για πολύ καιρό. Για εμένα είναι επένδυση!

vil

Reaction score
0

Συμφωνώ ότι είναι επένδυση και γιαυτό προσπαθώ να τα συνδυάσω όσο γίνεται καλλίτερα. Πάντως αν τα συγκεκριμένα ηχεία (kef iq 50) αξίζουν μπορώ να κάνω μια μικρή υπέρβαση

vil

Reaction score
0

Για Q Acoustics ( Q 1050) & Αcoustic Εnergy Αegis Neo 3, ποιά είναι η γνώμη σας; Θα άξιζε η αγορά τους;

Reaction score
1.727
Re: Απάντηση: Ποιον AV ενισχυτή ;

Έχω ίδιο ενισχυτή με τον δικό σου.Για μπροστά έχω Kef IQ50 και σύντομα θα πάρω και το αντίστοιχο κεντρικό.Και τα 3 βέβαια κοστίζουν περισσότερο από 800 αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο. Μην ξεχνάς πως τα ηχεία σου θα τα κρατήσεις για πολύ καιρό. Για εμένα είναι επένδυση!
Ίσως αν αντί για το μεγάλο κεντρικό έπαιρνε το μικρό της σειράς (iq2c~120 ευρώ κάτω) να του έβγαιναν τα λεφτά στο ποσό που θέλει. Ξέρουμε αν το μικρό είναι καλό και σε τι υπολείπεται από το μεγάλο;

vil

Reaction score
0

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας. Λοιπόν έχω την εξής απορία : τα μπροστινά ηχεία που σκοπεύω να αγοράσω τι κοινά χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχουν με τα ηχεία που ήδη διαθέτω; Τα οποία έχουν αντίσταση (8 ohm) , ευαισθησία (90 dB SPL 1 W, 1 m) , συχνότητες (48 Hz - 22 kHz); Επίσης τα kef iq 50 που αναφέρθηκαν θα έδεναν με τον Harman kardon 255 και τα ηχεία που ήδη διαθέτω?

Reaction score
2
Φίλε μου τα iq50 τα έχω εδώ και 1 μήνα και έχουν δεσει άψογα με τον HK255!!!

vil

Reaction score
0

ok.Οπότε αυτό που μένει είναι το δέσιμο με τα πίσω ηχεία. Επειδή υπάρχουν κ τα iq 5, καλλίτερα να προτιμήσω τα 50;

Reaction score
8

μικροδιαφορες εχουν - τα 50 ειναι πιο καινουργια, παρε οποια βρεις σε σχετικα καλυτερη τιμη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.256
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Alexis P