Ποιον AV ??

Reaction score
0
Kαλησπερα σας,

Συντομα θα προβω σε αγορα καινουργιου AV και θα ηθελα τη γνωμη και τη βοηθεια σας ως προς την επιλογη.
To Budget ειναι αυστηρα μεχρι 400 € και ο χωρος μου ειναι 5mx3,5m.
Τα ηχεια που εχω αυτη τη στιγμη ενα συστημα 5.0 εχουν ευαισθησια 88db.
Οι επιλογες μου ειναι:Yamaha rxv 661,Denon 1509 και Marantz 4002.
M'ενδιαφερουν εξισου και μουσικη και ταινιες (απλα Dvd δεν περασα ακομα στο Blu-Ray).Δεν με νοιαζουν ιδιαιτερα τα πολλα watt αλλα ποιο πολυ οι αντοχες.

Αναμενω γνωμες

Ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
50
Καλωσήρθες φίλε μου... Τα 88db είναι πολύ λίγα και μάλλον θα έπρεπε να σ' ενδιαφέρουν τα Watt αρκετά :) Απ' τους 3 νομίζω ο Yamaha είναι πιο "δυνατός" - σε άλλες εταιρίες όμως πώς και δεν κοιτάζεις (όχι ότι οι επιλογές σου δεν είναι καλές!);

Reaction score
0
Aγαπητε Μανο,

Ευχαριστω για το reply.Οντως το προβλημα μου ειναι τα watt λογω αναισθησιας των ηχειων τα οποια δυστηχως προς το παρον δεν εχω σκοπο να αναβαθμισω.Γυριζοντας την αγορα εμαθα οτι σιγουρα ο Yamaha εχει τα περισσοτερα ρευματα οποτε σ'αυτο εχει το +1.
Αυτο που με απασχολει ειναι κατα ποσο θα με καλυψει στον τομεα του Blu-Ray τουλαχιστον αναλογικα.Εχει LPCM ;Οπως επισης δε ξερω τι παιζει με την hdmi v1.2 καθοτι συντομα θα τον δεσω με μια Full HD LCD TV.Και απο μουσικης αποψεως αληθεια τη λεει;
Θα ελεγα οτι ειμαι και λιγο Denon fan χωρις ομως αυτο να ειναι απολυτο.Ισως λογο μουσικοτητας που υπερτερει και αντοχης φυσικα.
Ο marantz επισης εχει τα καλα του οπως και LPCM αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μπορεσει τοσο πολυ να καλυψει απο αποψη ηχειων.
Οσον αφορα της αλλες μαρκες ΝΑD,ONKYO η HARMAN δεν εχω ψαχτει τοσο πολυ οποτε δε ξερω και τη ακριβως παιζει και σιγουρα δεν θελω να ειμαι προκατηλειμενος γιατι σιγουρα και αυτοι θα εχουν το κατι τους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.414
To είχε γράψει κι ο παππούς μας....:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=16661

Panasonic με ψηφιακά ενισχυτικά φίλε μου, με δυνατότητα να δουλεύεις 2 ή και 4 μαζί για κάθε ηχείο σε στέρεο συνδεσμολογία.

Άπιαστη λύση!

Ένα φιλαράκι μου τον πήρε στα 400 ευρώ.

Ουδεμία σύγκριση με ο,τιδήποτε άλλο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295