Ποιο απο τα δυο??

Reaction score
0
Γεια χαρα και παλι σε ολουθς!!
ειμαι αναμεσα σε δυο dvd recorders
τα δυο κυρια στοιχεια τα οποια θελω να υπαρχουν για το συστημα μου ειναι τα εξης
1.Rf εισοδο..που λογο τουοτι ειναι αντιγραφικο εχουν και τα δυο
και
2. εινα εχει hdmi εισοδο/εξοδο
δεν υπαρχουν πολλα που να εχουν αυτην την θυρα..τουλαχιστον σε λογικες κατα εμενα τιμες..βρηκα λοιπον αυτα τα δυο..διθαφορετικες μαρκες και δεν εχω καταληξει καπου
μπορει καποιος να βοιηθησει?
το πρωτο ειναι
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=1202&product=891525
και το αλλο
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=1202&product=911666
ευχαριστω

Reaction score
0
Εαν δεν σε προβληματίζουν ιδιαίτερα τα 50 Ευρώ διαφοράς, πάρε το Pioneer. Από την εμπειρία μου νομίζω οτι ειναι πιο ποιοτικά μηχανήματα και αποδίδουν καλύτερη εικονα. Στο κομμάτι του recording πιστεύω οτι ειναι ισοδύναμα.

Παντως ψάξε και για καλύτερες τιμές (το Πλαίσιο δεν ειναι πολύ φτηνό σε αυτά τα είδη)

Reaction score
0
Εαν δεν σε προβληματίζουν ιδιαίτερα τα 50 Ευρώ διαφοράς, πάρε το Pioneer. Από την εμπειρία μου νομίζω οτι ειναι πιο ποιοτικά μηχανήματα και αποδίδουν καλύτερη εικονα. Στο κομμάτι του recording πιστεύω οτι ειναι ισοδύναμα.

Παντως ψάξε και για καλύτερες τιμές (το Πλαίσιο δεν ειναι πολύ φτηνό σε αυτά τα είδη)
Ναι ομτως το πλαισιο δεν εχει και τις καλυτερες τιμες αλλα δεν μπορω να βρω καπου αλου σε μαγαζια της Αθηνας..οσο για μεσω απο το ιντερνετ υπαρχουν αλλα με τα μεταφορικα πανε σχεδον τα ιδια οσον αφορα τις τιμες!
αναγκαζομαι να παρω Recorder kai oxi player γιατι θελω να βλεπω στον προβολεα μου και τηλεοραση και οι players δεν εχουν rf εισοδο δυστηχως!!! εαν υπηρχε λυση...μαλλον θα πηγαινα για Player μονο kατα μεγαλη πιθανοτητα για τον Pionner 696...σαφως πιο χμηγλη η τιμη...

Reaction score
0
OK εσύ ξέρεις...

Παντως η προτιμησή μου για την Pioneer στα DVD Recorders παραμένει (όχι οτι το Sony είναι κακό..). Πριν λιγο καιρό ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα οπότε για να το ξεπεράσω μια και καλή αποφάσισα να .. βάλω κατι παραπάνω (αντε να κοψω και τον καφέ για 1 μηνα) και πηρα τη ναυαρχίδα της Pioneer το 940..

Με πονεσε η τιμη του, αλλά δεν θα ξαναασχοληθώ με DVD Recorders για κάμποσα χρόνια :happy_8::happy_8::happy_8::happy_8::

Reaction score
0
OK εσύ ξέρεις...

Παντως η προτιμησή μου για την Pioneer στα DVD Recorders παραμένει (όχι οτι το Sony είναι κακό..). Πριν λιγο καιρό ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα οπότε για να το ξεπεράσω μια και καλή αποφάσισα να .. βάλω κατι παραπάνω (αντε να κοψω και τον καφέ για 1 μηνα) και πηρα τη ναυαρχίδα της Pioneer το 940..

Με πονεσε η τιμη του, αλλά δεν θα ξαναασχοληθώ με DVD Recorders για κάμποσα χρόνια :happy_8::happy_8::happy_8::happy_8::
xaxa
Αχιζει τον κοπο ναι!
βασικα σκεφτομαι ενα μπορω να βρω ενα Dvd Recorder χωρις σκληρο αλλα με HDMI Εξοδο..Γιατι για να πω την αληθεια..δεν νομιζω ο σκληρος να μου χρησιμευσει..μιας και δεν εινμαι και φαν της τηλεορασης!

Reaction score
0
Δυσκολο να βρείς DVd recorder με HDMI αλλά χωρίς σκληρό (μιας και οι δίσκοι αρχίζουν να μπαίνουν στα περισσότερα μηχανήματα) αλλά θα ψάξω και θα σου πω εαν βρώ κάτι..

Αν πάντως δεν έχεις φοβερες απαιτήσεις και θέλεις απλά κατι για να κάνεις τη δουλειά σου δες και τα LG . Ειναι αρκετά τιμια μηχανήματα με καλές τιμές και άριστο service (κατι που η Sony δεν έχει τουλάχιστον στην Ελλάδα)

νομιζω οτι έχει μοντέλα (LG RH188H) με HDMI και σκληρο 160 Gb που μπορείς να τα βρείς κοντά στα 300 Ευρώ

Reaction score
0
Δυσκολο να βρείς DVd recorder με HDMI αλλά χωρίς σκληρό (μιας και οι δίσκοι αρχίζουν να μπαίνουν στα περισσότερα μηχανήματα) αλλά θα ψάξω και θα σου πω εαν βρώ κάτι..

Αν πάντως δεν έχεις φοβερες απαιτήσεις και θέλεις απλά κατι για να κάνεις τη δουλειά σου δες και τα LG . Ειναι αρκετά τιμια μηχανήματα με καλές τιμές και άριστο service (κατι που η Sony δεν έχει τουλάχιστον στην Ελλάδα)

νομιζω οτι έχει μοντέλα (LG RH188H) με HDMI και σκληρο 160 Gb που μπορείς να τα βρείς κοντά στα 300 Ευρώ
ναι οντυως! εχω αει τον κοσμο να βρω ενα το οποιο να μην εχει σκληρο αλλα τιποτα!!!
βασικα βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο σε ενα εν ονοματι Samsung...τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αξιποιστο..γιατι μαλλον εχω κοησει σε μαρκες οπως (Pioneer, philips etc)
To link ειναι το παρακτω...και καλη τιμη..φενεται!
http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=125881
Εχει και ψηφιακη εξοδο εικονας και ηχου HDMI και ομοαξωνικη που την χρειαζομαι

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ