Ποιο απο τα τρια;;

Reaction score
4
Καλησπερα

λοιπον θελω να παρω νεο player αυτοκινητου, εχω βαλει target price περιπου τα 200 ευρω, ψαχνοντας βρηκα 3 υποψηφια μηχανακια

το Pioneer DEH7200SD

το Kenwood KDC-W7044U

και τελος το Sony SONY CDX-GT730UI

το Kenwood το ειδα καπου στα 172 ευρω, το Pioneer γυρω στα 200 και το Sony περιπου 217

και ερωτω αν εχει καποιος εδω εμπειρια με αυτα τα μηχανακια να μου προτεινει

με ενδιαφερει η ευκολια του USB / SD (ενα απο τα δυο μου κανει), το ευκολο και ευελικτο navigation στους φακελους, πολυ σημαντικο η σωστη εμφανιση τιτλων με ευκρινεια, η παραμετροποιηση των ηχητικων ρυθμισεων, και τελος και παρα πολυ σημαντικο φυσικα η ποιοτητα ηχου.

βλεποντας απο τα χαρακτηριστικα, και τα 3 εχουν παρα πολλα κοινα στοιχεια, οποτε πιστευω η ευχρηστεια, πληθος λειτουργιων και προπαντως ηχος θα κρινουν την τελικη επιλογη (ε και η διαφορα τιμης κενγουντ με σονυ δεν ειναι και μικρη για να παραβλεφθει).

Εκ πρωτης οψεως το Kenwood δειχνει να τηρει ολες τις προδιαγραφες, αλλα βλεπω το usb ειναι πισω και δεν ξερω ποσο πρακτικο ειναι αυτο.... επισης δε γνωριζω αν ηχητικα ειναι ισαξιο με τα αλλα δυο. Και καπου διαβασα οτι ειναι καπως δυσχρηστα τα μενου του.

Το Sony δειχνει το πιο ομορφο (και ευχρηστο ισως, αλλα μπορει κα κανω και λαθος) και το Pioneer μαλλον μου κανει σα μεση λυση, και η επιλογη SD καρτας ειναι ιδιαιτερα πρακτικη γιατι και ευκολα προσβασιμη ειναι και ουτε πεταει κανα τσουτσουνι απο την προσοψη.

Ακουω γνωμες λοιπον και φυσικα εναλλακτικες προτασεις σ'αυτα τα χρηματα αν υπαρχουν

ειχα για σχεδον 6 χρονια ενα Panasonic CQ8300U και ηταν ακριβως οτι ηθελα, μονο που δεν ειχε usb και πλεον αρχισε να τα παιζει ο μηχανισμος αναγνωσης... οποτε ενας φιλος μου χαρισε ενα μπουρι Hyundai που παιζει dvd, tv, usb μια οθονα να και οτι αλλο θες, αλλα ειχε χαλια ηχο, δυσχρηστο μεχρι αηδιας και απο χθες αρνειται η προσοψη να κουμπωσει... μεχρι που το αρχισα στις μπουνιες και μαλλον το εβγαλα εκτος... οποτε παω για νεο...

αν εβγαζε η Panasonic αυτο που ειχα αλλα και με usb το επαιρνα ξανα με κλειστα ματια, αλλα μαλλον σταματησαν να ασχολουνται με car audio γιατι δε βλεπω τπτ δικο τους να πωλειται πουθενα περα απο αυτα τα ιδια παμπαλαια μοντελα.

Reaction score
24.784
Απάντηση: Ποιο απο τα τρια;;

με βαση το οτι
α) τα kenwood ποτε μα ποτε δεν παιξανε καλα - στην καλυτερη ηταν το λιγοτερο σκληρα στο ακουσμα
β) τα sony εκτος απο χαζες ζημιες , μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις αξιζανε τα λεφτα τους
γ) τα pioneer παντα βγαζανε αξιοπρεπη ηχο

αν το 7200 στα χαρτια σου κανει , θα ηταν η πρωτη σου επιλογη

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Pioneer, εκτος απο τον ηχο ειναι και τερατα αξιοπιστιας.

Reaction score
41

Κάνε τις ψήφους τρεις αγαπητέ.

Τα Sony θα τα έβαζα στην κουβέντα αν σήμερα ήταν 23/03/95
Άντε να πούμε και '98

Τα kenwood τα ψιλοφοβάμαι και σε αξιοπιστία αλλά και ηχητικά είναι χαμηλότερα από τα Pioneer (παρόλο που τα prospects σε πείθουν για το αντίθετο)

Προχωράς άφοβα! :126:

Reaction score
5.843

Παντα ειχα Pionner στο αυτοκινητο και ποτε δεν ειχα προβλημα, και αψογα στον ηχο τους.
Τωρα εχω ενα Αlpine που ειμαι παλι πολυ ευχαριστημενος,ισαξιο με τα Pioneer που εχουν περασει απο τα χερια μου.

Reaction score
4

pioneer με κλειστά μάτια στο budget που συζητάς....

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Χωρίς να έχω μελετήσει τα χαρακτηριστικά καμίας συσκευής από αυτές που αναφέρεις, ένα έχω να σου πω:
Πάρε όποιο Pioneer καλύπτει τις ανάγκες σου και μην το σκέφτεσαι.
Έχω Pioneer στο αυτοκίνητο για χρόνια, και ποτέ δεν παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα, σε αντίθεση π.χ. με Rockford.
Κατ' εμέ η αξιοπιστία παίζει τον πρώτο ρόλο.
Τι σημασία μπορούν να έχουν άραγε μικροδιαφορές στην ποιότητα αναπαραγωγής όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον με ambient noise ΧΑΛΑΡΑ γύρω στα 70dB;
Όντως το Rockford που είχα αρχικά, έπαιζε λίγο καλύτερα, όμως ζεσταινόταν και έκανε διακοπές. Τι να το κάνω λοιπόν και που έπαιζε καλύτερα;
Από τότε, και εγώ και όσοι φίλοι μου με συμβουλεύτηκαν ψηφίζουμε Pioneer.
Τώρα τι να σου πω;
Αν εσύ είσαι ο άτυχος που θα του τύχει η πατάτα...
Δε νομίζω όμως.
Καλές αγορές.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.730
Εχω αλλαξει παρα πολλα ραδιοcd αυτοκινητου και εν τελει θα σου προτεινα απ τις 3 επιλογες σου να καταληξεις στο Pioneer.

Εχει με διαφορα τον καλυτερο ηχο, ειδικα αυριο-μεθαυριο αν θελησεις να αναβαθμισεις με ενισχυτη, ειναι πολυ αξιοπιστο, γρηγορο και ευχρηστο.

Θα σου προτεινα να δεις κ κατι σε Alpine βεβαια που κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερα αλλα λιγο ακριβοτερα.

Το Sony ειναι πλεον μια μεση λυση κ παρεχει μονο ευκολιες κ εντυπωσιασμο, ασε που το transport του δε θ αντεξει για πολυ ...

Το Kenwood ειναι καλο μονο για μπλιμπλικακια , γιατι απο ηχο....:143:

Reaction score
1.844

Άργησα αλλά δεν παίζει ρόλο. Άλλη μια ψήφος στο Pioneer. :403:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Η μία από τις εταιρίες που αναφέρεις βγάζει πολύ καλά μίξερ,
η άλλη βγάζει λίγο από όλα... και καλές βιντεοκάμερες,
ενώ η τρίτη παράγει αξιοπρεπή μηχανήματα ήχου.

Και εγώ είχα για μερικά χρόνια Pioneer μέχρι που έβαλα Alpine.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.123
Members
38.413
Νεότερο μέλος
FotisLam