Ποιόν Ράδιοενισχυτή AV για KEF XQ5

Reaction score
0
Λοιπόν πρόσφατα πήρα σε πολύ καλή τιμή τα KEF XQ5 και τα έχω πάνω στον γερασμένο Sony STR-DB840 και σκέφτομαι τον Μαιο να τον αντικαταστήσω και αργότερα να συμπληρώσω τα υπολοιπα surround ηχεία (έχω αυτην την στιγμή κάποια sony μουφέξ)

Γεια πείτε προτάσεις αφού αναφέρω ότι θέλω οπώσδήποτε να έχει HDMI 1.3a να κάνει upscale και να έχει Ethernet ή WiFi

Εκτός λοιπόν απο τους Denon AVR 3808A & 4808A που έχουν όλα αυτα που ζητάω υπάρχουν άλλες αξιόλογες επίλογες?

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιόν Ράδιοενισχυτή AV για KEF XQ5

Λοιπόν πρόσφατα πήρα σε πολύ καλή τιμή τα KEF XQ5 και τα έχω πάνω στον γερασμένο Sony STR-DB840 και σκέφτομαι τον Μαιο να τον αντικαταστήσω και αργότερα να συμπληρώσω τα υπολοιπα surround ηχεία (έχω αυτην την στιγμή κάποια sony μουφέξ)

Γεια πείτε προτάσεις αφού αναφέρω ότι θέλω οπώσδήποτε να έχει HDMI 1.3a να κάνει upscale και να έχει Ethernet ή WiFi

Εκτός λοιπόν απο τους Denon AVR 3808A & 4808A που έχουν όλα αυτα που ζητάω υπάρχουν άλλες αξιόλογες επίλογες?
Πες μας κ αλλες πληροφοριες δηλ ποσες εξοδους hdmi θελεις (εχεις π.χ κ προβολεα εκτος απο tv?) , ειναι μεγαλος ο χωρος (για τα watt ου ενησχυτη) μουσικη κ ταινιες η χρηση? ολα αυτα εχουν σημασια! ποιο πολλα watt εχουν οι onkyo k pionner πιο "μουσικοι" denon marantz yamaha! 2 εξοδους hdmi εχουν onkyo 876 - 906 ( με ethernet) , yamaha z7 (k ethrnet) denon 4308a(k ethernet)! αυτα απο μενα!

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και για τις πολύ σωστές παρατηρήσεις σου, παράλειψη μου.

Η χρηση θα ειναι 50-50 movies-music θα ήθελα βασικα να εχει 2 εξοδους HDMI (μελλόντικα θα μπει και projector) αυτην την στιγμή υπάρχει μια SHARP AQUOS 37" XD1E παιζει ενα HTPC και NOVA, επίσης υπάρχει και προοπτικη για ενα PS3/XBOX360.

...ο χώρος του σαλονιού ειναι περιπου 40τ.μ αλλά στο σημείο που είναι το home cinema είναι στενό ~4.5m

...να πώ επίσης ότι οι ONKYO όπως είπες δεν μου αρέσουν "μουσικά" οπότε λογικά τους απορρίπτω!!

Reaction score
8

και καλα κανεις, Τα συγκεκριμενα ηχεια λογω του υπεραναλυτικου χαρακτηρα τους μονο με DENON μπορουν να αποδωσουν πολυ καλα, ενω και ως σχετικα ευκολα φορτια, δεν θα τπν δυσκολεψουν και στην οδηγηση. Λογω του οτι θελεις και δυο εξοδους HDMI ο 4308 ειναι ο ενισχυτης που ζητας. Τον συγκεκριμενο συνδοιασμο τον ειχα επι μακρον στην κατοχη μου, με αριστα ηχητικα αποτελεσματα.

Reaction score
0

και καλα κανεις, Τα συγκεκριμενα ηχεια λογω του υπεραναλυτικου χαρακτηρα τους μονο με DENON μπορουν να αποδωσουν πολυ καλα, ενω και ως σχετικα ευκολα φορτια, δεν θα τπν δυσκολεψουν και στην οδηγηση. Λογω του οτι θελεις και δυο εξοδους HDMI ο 4308 ειναι ο ενισχυτης που ζητας. Τον συγκεκριμενο συνδοιασμο τον ειχα επι μακρον στην κατοχη μου, με αριστα ηχητικα αποτελεσματα.
..χεχε, πολύ χαίρομαι που ειναι δοκιμασμένη λύση γιατι τον έχω ερωτευτεί τον άτιμο και θα τον χτυπήσω το δυνατόν συντομότερο :)

..μια ερώτηση ακόμα, τι διαφορα έχει ο AVR-4308CI από τον AVR-4308A ??

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Ποιόν Ράδιοενισχυτή AV για KEF XQ5

..μια ερώτηση ακόμα, τι διαφορα έχει ο AVR-4308CI από τον AVR-4308A ??
Έναν Ωκεανό... :138:

Αμερικάνικο μοντέλο ο πρώτος, Ευρωπαϊκό ο δεύτερος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent